mesafesi yok bu adamın

ne dedi eşin merak ettim

onlarda aramıza dahil olduğu için öteki arkadaslradan ayırmadığını oyzden öyle rahat davrandığını söyledi .omuz ovma meselesini anlattm oda garipsedi ama herkesn kendi hayatı istersen grsmeyz istersen mesafemzi biliriz ben senn sorun yapcanız düşünemedm dedi

iyi işte sert tepki vermemiş görüşmeyin bence
çünkü sen kıskanmaya devam edeceksin ya da mesefali olsun eşin

bütün yorumları okumadım bir kaç tanesine denk geldim sadece
ama neredeyse konu sahibesi kıskanç diye kınayacak olanlar bile var
bende çok kıskancım ama bunun savunmasını sırf bende böyleyim diye yapmıyorum
konu sahibinin anlattıklarına bende takılırdım rahatsız olurdum...
size hak veriyorum bence mesafenizi koyun kız kıza görüşün yada erkekleri katmayın
maşallah bayan pek fingirdekmiş çünkü ki eşide kendi elleriyle başkasına masaj yaptırtıyorsa
siz düşünün artıkk nasıl olsa kocam bişi demez diye samimiyeti iyice arttırıyor

o diğer bayanında kıyafet özgürlüğünü savunduğunuz kadar
arkadaşın kıskançlığının karakter meselesi olduğunuda savunsaydınız keşke

bir ortamda erkekler olacak ise kadın giyimine kuşamına dikkat etmelidir
edepli adaplı oturmak zorundadır.. buda benim görüşüm

Son düzenleme:

kesinlikle sana katılıyorum... ben nişanlıma en baştan koydum tepkimi çok kıskancım bu yüzden
yakın arkadaşlarının eşlerini sevgililerini evimde istemiyorum dedim en azından ayda yılda bir kere falan anlayış gösterdi
kıskançlık kötü bişi ama napalım:)

Kocasının kankasına masaj yapmak mı?
Evi insanın en mahrem, en özel alanı; önüne gelen giremez, girmemeli. Biraz seçici olmak lazım.
Arkadaş grubu ne demek? Bunlar yapışık mı birbirine? Birini çağırınca hepsini gömek zorunda mısın? Evine gireni çıkanı da kontrol edemiyorsa artık insan..
Amanede ben yadırgamıyorum rahatsızlığını ama pasifliğini yadırgıyorum.

Amanede
Sen aklında birşeyler kurup sonra bunlara inanıyorsun bence

Git kankama mesaj yap demiş ya
Sen buna takıldın mesela
Herhalde kocana da masaj yapar diye korkuyosun da ondan böyle davranıyorsun

Ailece görüşülen bi ortamda eşin esprili konuşmuş diye
Kadın da dekolteli giyinmiş diye
Bi çıkarımda bulunman ve kıskanman yersiz bence

Son düzenleme:
bayan istediği şekilde giyinir o seni enterese etmez. madem ki bundan rahatsızlık duydun eşinin sokağa bile çıkmaması lazım.
malum tahrik olabileceği çok obje!var!

bence sen neden onlar gibi sohbet edemiyorsun biliyor musun ; sürekli radarların açık diken üstündesin. kontrol etme yetisiyle hareket ediyorsun. diğerleri ise eğlenme ve hoş vakit geçirme peşinde..

eşine söyleme tabiki çünkü sen rahatsız olacak şey arıyosun zaten bunu söylesen ve eşin isteidğini yapsa ne olacak başka bişey bulursun. en azından adamın rahatını kaçırma. bir de sen hamile değil misin? bebeğini neden böyle saçmasapan şeyler yüzünden üzüyorsun, annelik duyguların kıskançlık duygularının yanında pasif kalıyor galiba

ne yani eşin bunun için boşanmayı göze mi aldı
karşı taraf bunu nası normal karşılıyo hiç anlamadım
mesajların içeriği filan nasıldı peki okudunuz mu

Bizim sadece bu değildi problemlerimiz. Bu tuz biber oldu. Mesajların içeriğini göstermedi eşim. Zaten sorun da burdan çıktı. Defalarca uyardım ama eşim kendine çeki düzen vermedi, araya mesafe koymadı. Yapamam dedi. İş sadece bunlarla kalmadı. O bayan ailece nereye beraber gidilecekse eşimi aramaya başlamıştı. Balıkların suyunu değiştirmeye, arabasının tekerlerini değiştirmeye, arabasının muayenesini yaptırmak için falan hep eşimi arıyordu. Artık iş çığrından çıkmıştı. İşin garip tarafı eşi de bu durumu normal karşılıyordu. Hatta iki katlı bir ev alıp evin bir katında bizim, diğer katında onların yaşaması hayallerini bile planlıyorlardı. Daha çok şey var... Neyse belki bunlar için evet evlilik bitirilmez ama biz de bunlar haricinde bir sürü problemler vardı. Psikolojik şiddet, aşağılama, küfür, hakaret, ekonomik şiddet... Bir sürü şeyler. Bu olay noktayı koyan olay oldu. Ve hala görüşüyorlar, bağları hala kopmadı.

Bence herkes tüm insanların edepli adaplı oturması konusunda hemfikirdir. Sorun edep ve adap kavramlarının kişiden kişiye değişmesidir. Kimine göre askılı bir t-shirt ya da pantolon eşlerinin yanında giyilmemesini istedikleri bir kıyafettir. İşte hiç kimseye kendi edep ve adap görüşlerimizi empoze etmeye hakkımız yoktur. Onları değiştirme hakkımız da yoktur. Yapabileceğimiz tek şey görüşmemektir.

Ben de bu durumun tuhaf olduğunu anlatamadım eşime. İşin garip tarafı ruh hastası olarak nitelendirildim. Hala görüşüyorlar. Kendilerine hiç çeki düzen vermediler. Ne varmış bunda, biz bir aile gibi olmuşuz. İyice iş çığrından çıkmıştı. İki katlı ev alıp bir katında bizim diğer katında onların yaşaması planlarını yapmaya bile başlamışlardı.
Ben böyle yaşayamayacağıma karar verdim. Bana göstermesi gereken ilgi ve şefkati, sevgiyi göstermiyordu ama o kadının her şeyine koşa koşa gidiyordu. Bunları dile getirdiğimde de evi terk etti zaten. Yani başkasının eşi için kendi yuvasını yıktı. Yapacak bir şey yok. Allah yardımcımız olsun. Onların akılanacaklarını sanmıyorum.

bence bu sebepten evlilik bitebilir ben olsam ben de katlanmazdım
bu ne böyle ya kocasını arasın işlerini yaptırmak için çok saçma gerçekten diğer adamın bunları doğal karşılaması daha da saçma
keşke kadını arayıp ağzının payını verseydiniz
çok sinir oldum gerçekten
hakkınızda hayırlısı olsun iyi ki kurtulmuşsunuz bence

tüm anlatmak istediklerimi çok güzel anlatmışsın
bak amanede en iyisi sen kendine günlük al oraya yaz