- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Amanede ALLAHINI SEVERSEN bize söyle konu açıp da neden cevap yazmıyorsun? de ki tepkinizi ölçüyorum, sizi birbrinize düşürüyorum vs vs.
AMA birşey de, daha dün diğer konunu okudum ve cevap yok (diğerleri de öyle)
ALLAH RIZASI İÇİN
şimdi sana fikrimi söylesem ne olacak ki cvp yokkkk
Bizim de böyle bir arkadaş grubumuz vardı. Eşimin arkadaşının karısı durmadan nereye gitsek kocasının değil, eşimin fotoğraflarını çekiyordu. Bu böyle devam etti. Kocası normal karşılayınca ben de kıskanç durumama düşmemek için "ben yanlış düşünüyorum herhalde" deyip hep sustum. Sonra kadın iyice dozu kaçırdı ve bir şeyleri bahane edip eşimi hergün aramaya başladı. Sonra da nereye gitsek planları eşimle yapmaya başladı, facebooktan özel mesajlar falan gönderiyordu. En son kadın çektiği bir fotoğrafı eşime vermiş, eşim de facebook'a koymuş ve olanlar oldu. Ben bu kadınla görüşmek istemiyorum, sen arkadaşınla görüşmeye devam et dediğimde yapamam dedi. Face'den arkadaşlık listenden kadını çıkar dedim, çıkarmayacağım dedi. Ve şimdi boşanıyoruz. Üstelik eşi de ne var bunda sen de benim fotoğraflarımı çek, sen de bana face'den özel mesaj gönder diye bu olanları normal karşıladı.
Neden bunları anlattım? Çünkü henüz daha çok geç değilken bu ikili ile görüşmeyi kesebilirsin, aksi halde kıskançlıkla, hasta ruhlulukla suçlarlar seni. Tıpkı bana yaptıkları gibi. Çünkü onlar bu olaylarda bir anormallik görmüyorlar.
herkesi tek tek alıntılayıp cevap verilmesi gerek diye bi kuralmı var arkadaslar toptan uzun bir cvp yazdım ztn dün.hala konusuna bakmıyo cvp vermiyor diyosunuz..ben açtığım konumun hep basında oluyorumda bazen bilerek cvp vermiyorum tartsma çıkmasın stres olmayım diye...çünkü nedense bnm hemen hemen her konumda daha konuyu okuyup anlamdan neolmus ne btmiş bilinmeden saldırıya geciliyo...ben günlük bellemişim ya burayı o arkadaslarda stres atma aracı belled,ler sanırım...neyse yarmcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederm
tripgirl aynen aklımdan geçenleri yazmış.
eşli görüşüyosanız kıskanmayacaksınız,kıskanacaksanız eşli görüşmeyeceksiniz bu kadar basit...
not:kimse sizin kocanız yanınızda diye kapalı kıyafet giymek zorunda değil,herkes kendi nefsine hakim olsun arkadaş.
sizin gibi kıskanç bi insan neden eşli görüşür anlamıyorum.kaldıki ben kıskanç biri değilim buna rağmen en yakın arkadaşlarımla bile başbaşa konuşmayı yeğliyorum.konuşucqak dertleşecek şeylerimiz oluyor.eşlerin ne işi var diye düşünüyorum.siz herşeyi kafanıza taktığınız için söylüyorum.bence arkadaş görüşmelerinize eşlerinizi karıştırmayın.benim naçizane fikrim tabi.
Amanede ALLAHINI SEVERSEN bize söyle konu açıp da neden cevap yazmıyorsun? de ki tepkinizi ölçüyorum, sizi birbrinize düşürüyorum vs vs.
AMA birşey de, daha dün diğer konunu okudum ve cevap yok (diğerleri de öyle)
ALLAH RIZASI İÇİN
şimdi sana fikrimi söylesem ne olacak ki cvp yokkkk
bunu tam 1 yıldır soruyorum ben ama hala cevap alabilmiş değilim.eskiden dalga geçiliyodu kendisiyle cevap vermiyodu ama şimdi insanşar vakit harcayıp cevap yazıyor yine tık yokamanede kadrolu iş gibi her hafta gelir konu açar ama 5-6 sayfadan sonra cevap yazmaz konu uçar sonra gelir yeni konu açar işte bu böyle devam eder,nereye kadar bakalım.
bu arada konuya gelecek olursam bence eşli görüşeiyn siz çünkü kıskanç bi yapın var,bi de hamilesin boşuna böyle eften püften şeyerle har hafta strese giriyorsun,yazık.
Günlük gibi kullanıyor burayı herhalde gerçek de böyle değildir. Hep şikayet hep şikayet, bu şekilde hiç bir koca, hiç bir arkadaşın çekebileceğini sanmıyorum, herkesin bir sınırı var. Çok yoruldum çok sıkıldım, bir kere de mutluyum iyiyim dediğini duyduk mu? Kafasına silah dayamışlar sanki...
Bizim de böyle bir arkadaş grubumuz vardı. Eşimin arkadaşının karısı durmadan nereye gitsek kocasının değil, eşimin fotoğraflarını çekiyordu. Bu böyle devam etti. Kocası normal karşılayınca ben de kıskanç durumama düşmemek için "ben yanlış düşünüyorum herhalde" deyip hep sustum. Sonra kadın iyice dozu kaçırdı ve bir şeyleri bahane edip eşimi hergün aramaya başladı. Sonra da nereye gitsek planları eşimle yapmaya başladı, facebooktan özel mesajlar falan gönderiyordu. En son kadın çektiği bir fotoğrafı eşime vermiş, eşim de facebook'a koymuş ve olanlar oldu. Ben bu kadınla görüşmek istemiyorum, sen arkadaşınla görüşmeye devam et dediğimde yapamam dedi. Face'den arkadaşlık listenden kadını çıkar dedim, çıkarmayacağım dedi. Ve şimdi boşanıyoruz. Üstelik eşi de ne var bunda sen de benim fotoğraflarımı çek, sen de bana face'den özel mesaj gönder diye bu olanları normal karşıladı.
Neden bunları anlattım? Çünkü henüz daha çok geç değilken bu ikili ile görüşmeyi kesebilirsin, aksi halde kıskançlıkla, hasta ruhlulukla suçlarlar seni. Tıpkı bana yaptıkları gibi. Çünkü onlar bu olaylarda bir anormallik görmüyorlar.
hepinize3 teşekkürler arkadaslar ben eşimle konustum hallettim bu konuyu çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?