- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Valla artık konuyu bile okumadım amanede çünkü yine bulmuştur eşiyle ilgili bir şey dedim 2 günde bir konu açıyorsunuz illa bir şey buluyorsunuz bu kadar çok şeyi nasıl bulup yazıyorsunuz bilmiyorum daha iki gün önce açtığın konuda sana o kadar cevap yazıldı hiç muhatap alıp cevap bile vermedim buraya fikir almak için yazsan o insanlara bir zahmet cevap yazarsın. O kadar buraya yazıp fikirlerini söylüyorlar ama sen kimseyi dinlemiyorsun ki hiç kimse yazmamış gibi yine haftada birkaç gün konu açıyorsun. Bu seferde büyük ihtimal arkadaşlarından eşini kıskandın. Benim de eşimin arkadaşı vardı çocukluk arkadaşı bir kere tanıştık çok kaynaştık çok konuşkan, güleryüzlü biriydi evli değildi o zaman annesini de kaynanam tanıyordu eşimle gidip geliyorduk o geliyordu şakalaşırız birbirimize takılırız eşim hiç yanlış anlamamıştır sonra evlendi eşiyle de arkadaş olduk eşi de beni hiç yanlış anlamadı el kol şakaları filan yapmıyorduk tabi ya da bel altı konuşmalar ama çok samimiydik ki eşi de beni tanımıyordu ama eşine güveniyordu kaldı ki bende evliyim zaten eşimle gelmişim eleleyim neden kıskansın.