• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesafesi yok bu adamın

Valla artık konuyu bile okumadım amanede çünkü yine bulmuştur eşiyle ilgili bir şey dedim 2 günde bir konu açıyorsunuz illa bir şey buluyorsunuz bu kadar çok şeyi nasıl bulup yazıyorsunuz bilmiyorum daha iki gün önce açtığın konuda sana o kadar cevap yazıldı hiç muhatap alıp cevap bile vermedim buraya fikir almak için yazsan o insanlara bir zahmet cevap yazarsın. O kadar buraya yazıp fikirlerini söylüyorlar ama sen kimseyi dinlemiyorsun ki hiç kimse yazmamış gibi yine haftada birkaç gün konu açıyorsun. Bu seferde büyük ihtimal arkadaşlarından eşini kıskandın. Benim de eşimin arkadaşı vardı çocukluk arkadaşı bir kere tanıştık çok kaynaştık çok konuşkan, güleryüzlü biriydi evli değildi o zaman annesini de kaynanam tanıyordu eşimle gidip geliyorduk o geliyordu şakalaşırız birbirimize takılırız eşim hiç yanlış anlamamıştır sonra evlendi eşiyle de arkadaş olduk eşi de beni hiç yanlış anlamadı el kol şakaları filan yapmıyorduk tabi ya da bel altı konuşmalar ama çok samimiydik ki eşi de beni tanımıyordu ama eşine güveniyordu kaldı ki bende evliyim zaten eşimle gelmişim eleleyim neden kıskansın.

Bi ara amanede bunları sosyolojik bir araştırma için yapıyor deniyordu.:ssz:

Yani cevap yazmaması ondandır belki.Tepkiyi ölçmek...:24:

Amanede ALLAHINI SEVERSEN bize söyle konu açıp da neden cevap yazmıyorsun? de ki tepkinizi ölçüyorum, sizi birbrinize düşürüyorum vs vs.

AMA birşey de, daha dün diğer konunu okudum ve cevap yok (diğerleri de öyle)

ALLAH RIZASI İÇİN
şimdi sana fikrimi söylesem ne olacak ki cvp yokkkk

bence birdaha görüşmeyin bi şekil engel olun bu duruma
yada eşinize tavır alın bu sefer belki sizi dinler ve anlar..

Amanede ALLAHINI SEVERSEN bize söyle konu açıp da neden cevap yazmıyorsun? de ki tepkinizi ölçüyorum, sizi birbrinize düşürüyorum vs vs.

ALLAH RIZASI İÇİN

Yanii aynen öyle. Kendine hiçbir şekilde güveni yok sürekli bir ara eşim beni beğenmiyor, sarışınları severmiş eskiden ama ben esmerim, yok sivilceme laf etti öyle böyle oldu derdi şimdi de bu yani tamamen kıskançlık ben abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama hep eşini aldatabilecek potansiyelde görüyor kendisini aldatılabilir. Konular gerçek mi onu bile bilmiyorum insan bir yere konu açıp oraya yazılanlara hiçbir cevap vermeden görmezden gelerek başka konu açar mı çözüm bulmak yardım isteyen isteyen okur da bir fikir edinir artık gerçekten sıkıyor böyle iki günde bir konu açıldığı zaman hep aynıı şeyler.

konuya cevap vericektim ama yorumları okuyunca vazgeçtim.
Konu açıp yazıp rahatlıyosunuz cevap vermeye gerek duymuyosunuz ilginç bir rahatlama yöntemi:))

herkesi tek tek alıntılayıp cevap verilmesi gerek diye bi kuralmı var arkadaslar toptan uzun bir cvp yazdım ztn dün.hala konusuna bakmıyo cvp vermiyor diyosunuz..ben açtığım konumun hep basında oluyorumda bazen bilerek cvp vermiyorum tartsma çıkmasın stres olmayım diye...çünkü nedense bnm hemen hemen her konumda daha konuyu okuyup anlamdan neolmus ne btmiş bilinmeden saldırıya geciliyo...ben günlük bellemişim ya burayı o arkadaslarda stres atma aracı belled,ler sanırım...neyse yarmcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederm

Bizim de böyle bir arkadaş grubumuz vardı. Eşimin arkadaşının karısı durmadan nereye gitsek kocasının değil, eşimin fotoğraflarını çekiyordu. Bu böyle devam etti. Kocası normal karşılayınca ben de kıskanç durumama düşmemek için "ben yanlış düşünüyorum herhalde" deyip hep sustum. Sonra kadın iyice dozu kaçırdı ve bir şeyleri bahane edip eşimi hergün aramaya başladı. Sonra da nereye gitsek planları eşimle yapmaya başladı, facebooktan özel mesajlar falan gönderiyordu. En son kadın çektiği bir fotoğrafı eşime vermiş, eşim de facebook'a koymuş ve olanlar oldu. Ben bu kadınla görüşmek istemiyorum, sen arkadaşınla görüşmeye devam et dediğimde yapamam dedi. Face'den arkadaşlık listenden kadını çıkar dedim, çıkarmayacağım dedi. Ve şimdi boşanıyoruz. Üstelik eşi de ne var bunda sen de benim fotoğraflarımı çek, sen de bana face'den özel mesaj gönder diye bu olanları normal karşıladı.
Neden bunları anlattım? Çünkü henüz daha çok geç değilken bu ikili ile görüşmeyi kesebilirsin, aksi halde kıskançlıkla, hasta ruhlulukla suçlarlar seni. Tıpkı bana yaptıkları gibi. Çünkü onlar bu olaylarda bir anormallik görmüyorlar.

Son düzenleme:
Bizim de böyle bir arkadaş grubumuz vardı. Eşimin arkadaşının karısı durmadan nereye gitsek kocasının değil, eşimin fotoğraflarını çekiyordu. Bu böyle devam etti. Kocası normal karşılayınca ben de kıskanç durumama düşmemek için "ben yanlış düşünüyorum herhalde" deyip hep sustum. Sonra kadın iyice dozu kaçırdı ve bir şeyleri bahane edip eşimi hergün aramaya başladı. Sonra da nereye gitsek planları eşimle yapmaya başladı, facebooktan özel mesajlar falan gönderiyordu. En son kadın çektiği bir fotoğrafı eşime vermiş, eşim de facebook'a koymuş ve olanlar oldu. Ben bu kadınla görüşmek istemiyorum, sen arkadaşınla görüşmeye devam et dediğimde yapamam dedi. Face'den arkadaşlık listenden kadını çıkar dedim, çıkarmayacağım dedi. Ve şimdi boşanıyoruz. Üstelik eşi de ne var bunda sen de benim fotoğraflarımı çek, sen de bana face'den özel mesaj gönder diye bu olanları normal karşıladı.
Neden bunları anlattım? Çünkü henüz daha çok geç değilken bu ikili ile görüşmeyi kesebilirsin, aksi halde kıskançlıkla, hasta ruhlulukla suçlarlar seni. Tıpkı bana yaptıkları gibi. Çünkü onlar bu olaylarda bir anormallik görmüyorlar.

ne yani eşin bunun için boşanmayı göze mi aldı
karşı taraf bunu nası normal karşılıyo hiç anlamadım
mesajların içeriği filan nasıldı peki okudunuz mu

herkesi tek tek alıntılayıp cevap verilmesi gerek diye bi kuralmı var arkadaslar toptan uzun bir cvp yazdım ztn dün.hala konusuna bakmıyo cvp vermiyor diyosunuz..ben açtığım konumun hep basında oluyorumda bazen bilerek cvp vermiyorum tartsma çıkmasın stres olmayım diye...çünkü nedense bnm hemen hemen her konumda daha konuyu okuyup anlamdan neolmus ne btmiş bilinmeden saldırıya geciliyo...ben günlük bellemişim ya burayı o arkadaslarda stres atma aracı belled,ler sanırım...neyse yarmcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederm

İlk defa burada toptan bir cevap vermişsin amanede. Tek tek alıntılamasan da buradaki fikirlere göre hareket edebilirsin yok fikir almak için açmıyorsan o ayrı ama zaten hep aynı konuları açıyorsun ben her konunu okuyorum artık bunun sadece başını okudum anladım zaten olayı. Senin konularının hepsi aynı tip ve çoğuna hiçbir cevap yazmıyorsun. Aynı konudan iki günde açıyorsun daha öbürüne cevap vermeden öbürüne. Neden tartışma çıksın ki herkes mi seni haksız görüyor sadece konu sahibinin açtığı konuyla ilgilenmesini istiyoruz o kadar. Biz yazıyoruz o kadar ama yazan kişi ortada yok boşa konuşuyoruz gibi oluyor ki öyle de oluyor burda yazılanlardan hiç kendine fikir edinmiyorsun ki yine aynı şeyleri yazıyorsun. Ben açtığım başlıkta yazan kişilere saygımdan tek tek cevap veririm hoşlanmaığım şeyler yazan varsa teşekkür eder geçerim. Sen bence stres açma aracı olarak kullanıyorsun burayı hep aynı konularla iki günde bir karşılaşsan sen sıkılmaz mısın.

tripgirl aynen aklımdan geçenleri yazmış.
eşli görüşüyosanız kıskanmayacaksınız,kıskanacaksanız eşli görüşmeyeceksiniz bu kadar basit...

not:kimse sizin kocanız yanınızda diye kapalı kıyafet giymek zorunda değil,herkes kendi nefsine hakim olsun arkadaş.

sizin gibi kıskanç bi insan neden eşli görüşür anlamıyorum.kaldıki ben kıskanç biri değilim buna rağmen en yakın arkadaşlarımla bile başbaşa konuşmayı yeğliyorum.konuşucqak dertleşecek şeylerimiz oluyor.eşlerin ne işi var diye düşünüyorum.siz herşeyi kafanıza taktığınız için söylüyorum.bence arkadaş görüşmelerinize eşlerinizi karıştırmayın.benim naçizane fikrim tabi.

:46::46::46: cok doğru söylemişsiniz

amanede sen gerçekten hiç mutlu değilsin bence boşanma zamanın gelmiş senın her iki tarafında iyiliği için bu şart

Bu kadar karamsar her şeyi kafasına takıp büyüten birini görmedim...

Bile bile evleniyorsun, sürekli şikayet, eşimin annesi şunu yaptı, eltim sedef bunu yaptı, evlendin eşim a dedi eşim b dedi, eşimin dıdısının dıdısı vs... Burayı da günlük gibi kullanıyorsun, hayatın eşin ekseninde geçiyor, ya bir uğraş bul bir şeylerle oyala kendini...

Bir kaç ay sonra doğuracaksın, gelebilecek konuları tahmin etmek zor değil. K.valide bebeğime şunu yaptı, eşim bebeğime şöyle dedi vs... uzayıp gidecek...

Okuma diyeceksin ama bir insanın kendine ettiği bu kadar cefaya kayıtsız kalamıyor insan. Bu hayata mutsuz olmaya mı geldin?

Son düzenleme:

ALLAH RIZASI İÇİN

bunu tam 1 yıldır soruyorum ben ama hala cevap alabilmiş değilim.eskiden dalga geçiliyodu kendisiyle cevap vermiyodu ama şimdi insanşar vakit harcayıp cevap yazıyor yine tık yok:ssz: amanede kadrolu iş gibi her hafta gelir konu açar ama 5-6 sayfadan sonra cevap yazmaz konu uçar sonra gelir yeni konu açar işte bu böyle devam eder,nereye kadar bakalım.

bu arada konuya gelecek olursam bence eşli görüşeiyn siz çünkü kıskanç bi yapın var,bi de hamilesin boşuna böyle eften püften şeyerle har hafta strese giriyorsun,yazık.

bunu tam 1 yıldır soruyorum ben ama hala cevap alabilmiş değilim.eskiden dalga geçiliyodu kendisiyle cevap vermiyodu ama şimdi insanşar vakit harcayıp cevap yazıyor yine tık yok:ssz: amanede kadrolu iş gibi her hafta gelir konu açar ama 5-6 sayfadan sonra cevap yazmaz konu uçar sonra gelir yeni konu açar işte bu böyle devam eder,nereye kadar bakalım.

bu arada konuya gelecek olursam bence eşli görüşeiyn siz çünkü kıskanç bi yapın var,bi de hamilesin boşuna böyle eften püften şeyerle har hafta strese giriyorsun,yazık.

Günlük gibi kullanıyor burayı herhalde gerçek de böyle değildir. Hep şikayet hep şikayet, bu şekilde hiç bir koca, hiç bir arkadaşın çekebileceğini sanmıyorum, herkesin bir sınırı var. Çok yoruldum çok sıkıldım, bir kere de mutluyum iyiyim dediğini duyduk mu? Kafasına silah dayamışlar sanki...

Günlük gibi kullanıyor burayı herhalde gerçek de böyle değildir. Hep şikayet hep şikayet, bu şekilde hiç bir koca, hiç bir arkadaşın çekebileceğini sanmıyorum, herkesin bir sınırı var. Çok yoruldum çok sıkıldım, bir kere de mutluyum iyiyim dediğini duyduk mu? Kafasına silah dayamışlar sanki...

Gibisi fazla aslında,burası benim günlüğüm yazmış birkaç mesaj öncesi.:31::31:

Sıkıldıkça konu açan biri daha.konu açıyosun bari bir bayanın yazdığı yazıya cevap yaz.

Benim eşimle sorunuma ne kadar benziyormuş yaşadıklarınız.Biz de boşanma düşüncesindeyiz.Malesef yaşadıkları onlara normal geliyor.Benim aynı durumda hissettiğim duygunun kıskançlık olmadığını,kendimi değersiz ve önemsiz hissetmeme yol açtığını eşime anlatamadım.Hastalıkla ,paranoyaklıkla ve şüphecilikle suçlandım.Ben de başta eşimi,sonra yuvamın huzurunu kaçıran o kadını affedemiyorum.
Konu sahibi arkadaşım Allah senin de yardımcın olsun.

Back
X