Dert mi bu?
Evet bence dert. Büyük dert sonuçta sizde kabul ettiniz yardım alması gerektiğini.
Ve bence bu konunun üzerine gidin tabi ki sadece sebepten bu kadar mükemmel dediğiniz eşinizi silin demiyoruz ama.
Zamanla bu hareketleri sizi daha fazla sıkmaya , germeye başlayacak yolun başında sayılırken yardım almaya ikna edebilirseniz iyi olur.
Unutmayın küçük eksiler birikir birikir yarın kocamaannn bir eksi olarak karşınıza çıkar...
az önce telefonda tartıştık,ufacık bir meseleden dolayı.inanamazsınız neden olduğuna,kendisinin kuzeni kızkardeşinin yanındaymış telde konuşmuş,kuzeni hakkında kötü bir kelime kullandı.ben de kızdım,böyle söyleme diye,sonra bir sürü şey saydı,fena tartıştık işte. yanımda olsa böyle kelime kullanmazdı asla,bu tartışma da çıkmazdı.uzak olduğu an kan kusturuyor bana,mutlaka tartışma çıkarıyor.böyle bir hastalık var mı ya literatürde?
zaten sıkıyor canım,geriyor şimdiden bu küçük eksi değil biliyorum tabi,diyorum bak uzak olduğu an deliriyor adam.ne yapsam nafile.psikiyatrist olayını da ciddiye almaz.gerçekten çaresiz kalıyorum.ailemden kimse bilmiyor onun böyle olduğunu uzaktayken,anlatamam çünkü.