mesaj atan eski iş arkadaşı..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar merhaba. konuya nerden baslasam bılmıyorum ama şöyle bır sorunum var. eskıden calıstıgım iş yerınde beraber calıstıgım bırı vardı

kendıısı işe benden daha once gırdıgı ve bı cok bırıme bırden baktıgı ıcın bana işi öğrettı. bu arada benım sevgılım vardı ve bunu bılıyordu sureklı

takılıyordu espriyle. neyse kendısı evlı ve bır oglu var 5 yasında. ben oglunu cok sevdıgım ıcın bana sureklı senı ogluma alıcam deyıp duruyordu..

bende şaka yaptıgını dusundugum ıcın bısey demedım kendısıne de asla baska bı gozle bakmadım..

daha sonra işten ayrıldım hatta 3 ay oldu. benı ıkı kere aradı açtım abi dıyerek normal konustum hatta eşin nasıl bıle dedım..

ama daha sonra sureklı mesaj atmaya basladı . on gunde bır yırmı gunde bır. oglumu bıraktın gıttın hayırsız kız falan dıye.. oglum senı soruyor dıye.

kızlar benım asla evlı adamla işim olmaz... o-la-maz...

sızce napmalıyım msjlarına asla cevap vermedım....:ssz: benmı art nıyetlı dusunuyorum sızce

Bunun daha ilerisi, "görüşelim" teklifidir .
Bence bir cevap veriyorsan, bir cevap verme ...

Hiç cevap vermeyin bence de... bir süre sonra görüşelim tazında birşeyler yazarsa tepkini dile getirirsin :34:
Şu aşamada hiç birşey yazmamalısın

Erkek arkadaşımın pek hoşuna gitmiyor diye yalan söyle
Kusura bakma x abi de bi de.
Zaten anlayışlı ve art niyetsiz ise aramayı msjı kesecektir
Numara değiştirmek bir çözüm evet ancak geniş çevresi olan birisi için zor
Ayrıca yine ulaşabilir istedikten sonra.

canım bence de cevap verme ,adam sanki asılıyor gıbı .

benım de eskı ıs yerımde boyle bır adam vardı .adam hemşerim

ayagı yapıp asılıyordu .ben tabi bunu anlamadım öncelerı .

cunku evlı oldugundan hiç aklımın ucundan bıle gecmıyordu asıldıgı

ben hep abi gözuyle gorurdum onu ,o da benı kardesı gozuyle

goruyordur dıye dusundum .işlerimde hep yardımcıydı ,cogu

işimde torpılde yapardı bana .ben ona hep abi derdım o da hep

hemserım hemserım dıye takılırdı bana .dedıgım gıbı aklımın ucundan

gecmedı asıldıgı .neyse ben işten ayrıldım .ama bu adam bana mesaj

atmayıda kesmedı aramayıda .ben yıne kotu nıyet dusunmedım

cıdden cok safmışım ben yaa :) telefonlarına cevapda verırdım

sureklı kardesım goruselım özlettın kendını derdı .ben de kabul ettım

gorusmeye gıttım .baktım adamın hal hareketlerı hıc agbi kardes

yakınlıgı gıbı degıl .sureklı gozlerımın ıcıne bakarak konusuyor ,

ve sureklı ıltıfat ederek konusuyordu .ben durumu anlayınca

hıc anlamamıs gıbı yapıp kalkmak ıstedım .cunku evlı bır adamın

bana ilgi duymasını kendıme yakıstıramadım konduramıyorum .

sankı hıc bırsey anlamamıs gıbı kalkıp gıdecektım .bu seferde

adam demez mı ; "ben bırakayım seni ayrı yürüme gel koluma

gir yanyana çok yakısıyoruz " diye :53: . oradan nasıl kalkıp

gıttıgımı bıle bılmıyordum .resmen dilim tutuldu hıc bırsey

dıyemedım hemen kalkıp gıttım .adam hala utanmadan mesaj

atıp arıyordu .ben de sevgılıme vermıstım telefonu bi guzel

haddini bildirmisti .canım sen de sakın cevap verme ,adam

asılıyor cunku .

bence de adamın niyeti belli. asılıyor resmen. çok ileri gitmedikçe, görüşelim fln demedikçe şuan için cvp vermemeniz yeterli.
görüşeliim vs. dediği zmn tavrınızı net belli edersiniz..

canım bence numaranı degiştir derim bende :) bundan 3 yıl önce çalıştıgım yerde bi adam vardı abi derdim bende oda hep gelir kızım gibi görüyorum seni bi istegin olursa söyle derdi ama nedense etrafımda ki herkes adam sana karşı birşeyler hissediyor derdi bana parfum getirmeler bi poşet yiyecekler fln filan birsürü şey zorla verirdi işten ayrıldım aramaya devam etti hiç artniyetli bişey söylemedi belkide kaybetmememek için abi dedgiim için ama bana karşı bişeyler hissettigini hissederdim şimdi numaram degişti felan öylee :)

Eğer bundan rahatsızsanız ve art niyetli odluğunu düşünüyorsanız, bir daha mesaj atmaması için uyarın onu.
Bunu söylemek zor geliyorsa size, erkek arkadaşınızla bu konuda sorun yaşadığınızı söyleyin.

kızlar merhaba. konuya nerden baslasam bılmıyorum ama şöyle bır sorunum var. eskıden calıstıgım iş yerınde beraber calıstıgım bırı vardı

kendıısı işe benden daha once gırdıgı ve bı cok bırıme bırden baktıgı ıcın bana işi öğrettı. bu arada benım sevgılım vardı ve bunu bılıyordu sureklı

takılıyordu espriyle. neyse kendısı evlı ve bır oglu var 5 yasında. ben oglunu cok sevdıgım ıcın bana sureklı senı ogluma alıcam deyıp duruyordu..

bende şaka yaptıgını dusundugum ıcın bısey demedım kendısıne de asla baska bı gozle bakmadım..

daha sonra işten ayrıldım hatta 3 ay oldu. benı ıkı kere aradı açtım abi dıyerek normal konustum hatta eşin nasıl bıle dedım..

ama daha sonra sureklı mesaj atmaya basladı . on gunde bır yırmı gunde bır. oglumu bıraktın gıttın hayırsız kız falan dıye.. oglum senı soruyor dıye.

kızlar benım asla evlı adamla işim olmaz... o-la-maz...

sızce napmalıyım msjlarına asla cevap vermedım....:ssz: benmı art nıyetlı dusunuyorum sızce

canım kötü niyet sezmişsinki mesajlarına cevap vermiyosun.kadınların sezgileri kuvvetlidir uzak durr bence

Açık açık söyleyin ben evli bir insanla mesajlaşmayı doğru bulmuyorum deyin. Kendi de ne b.k yaptığını biliyor aslında sen yanlış anladın bilmemne diye laflar söyleyecektir bi dolu sallayın.Daha mesaj atamaz ama sonra :34:

Back
X