- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.782
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Günaydın falan diye mesaj atmak çok istekli gösterir sizi. Erkekler böyle durumlarda hemen kaçar. Kovalamak tercihidir. Whatapp tan durum paylaşın onun sevebileceği bir şey tespit edip. Durumunuza yazacaktır. O yazmıyorsa zaten siz sakın yazmayın
Eskiden aynı işyerinde çalıştığım ama o zamanlar dialogumuz olmayan biriyle karsılastık ve sohbet ettik...Sohbet cok iyiydi hatta uzadı konu konuyu açtı...İlk gordugumde değişmiş ve daha cekici geldi gözüme...Eski işyerindeyken evliydi şimdi bosanmış...Dün görüştük ve gercekten hoslandım muhabbeti bana cok uydu
Ayrılırken tekrar görüşelim en kısa zamanda dedi ben de olur dedim...Muhabbet edesim var resmen..Sorum şu Günaydın falan diye msj atmalı mıyım yoksa ondan gelmesini mi beklemeliyim?
Belkide bosanma sebebi "fazla hos sohbet olmasi". Sahsen agirdan alin, mesaj atmayin derim
Beklersen daha iyi olur, hem karşı taraf da seninle görüşmek istiyor mu daha net anlayabilirsin.
Kesinlikle çok isabetli bir davranış yorumu bu.Günaydın falan diye mesaj atmak çok istekli gösterir sizi. Erkekler böyle durumlarda hemen kaçar. Kovalamak tercihidir. Whatapp tan durum paylaşın onun sevebileceği bir şey tespit edip. Durumunuza yazacaktır. O yazmıyorsa zaten siz sakın yazmayın
Günaydın daha çok vakit geçirilen bireyler için, ilk adımı siz atmayın, isteyen her türlü ister yazar, eğer birde yeni boşanmışsa dikkatli olun belki tekarar biriyle gorusmek istemeyebilir dinelnmeyi tercih edebilirEskiden aynı işyerinde çalıştığım ama o zamanlar dialogumuz olmayan biriyle karsılastık ve sohbet ettik...Sohbet cok iyiydi hatta uzadı konu konuyu açtı...İlk gordugumde değişmiş ve daha cekici geldi gözüme...Eski işyerindeyken evliydi şimdi bosanmış...Dün görüştük ve gercekten hoslandım muhabbeti bana cok uydu
Ayrılırken tekrar görüşelim en kısa zamanda dedi ben de olur dedim...Muhabbet edesim var resmen..Sorum şu Günaydın falan diye msj atmalı mıyım yoksa ondan gelmesini mi beklemeliyim? Bazen erkekler cok üstelememek veya rahatsız etmemek için yazmayabiliyorlar
Karşı taraftan bekleEskiden aynı işyerinde çalıştığım ama o zamanlar dialogumuz olmayan biriyle karsılastık ve sohbet ettik...Sohbet cok iyiydi hatta uzadı konu konuyu açtı...İlk gordugumde değişmiş ve daha cekici geldi gözüme...Eski işyerindeyken evliydi şimdi bosanmış...Dün görüştük ve gercekten hoslandım muhabbeti bana cok uydu
Ayrılırken tekrar görüşelim en kısa zamanda dedi ben de olur dedim...Muhabbet edesim var resmen..Sorum şu Günaydın falan diye msj atmalı mıyım yoksa ondan gelmesini mi beklemeliyim? Bazen erkekler cok üstelememek veya rahatsız etmemek için yazmayabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?