• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atmalı mıyım? atmamalı mıyım?

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
Kızlar, erkek arkadaşımla çeşitli sebepler yüzünden 2 hafta önce ayrıldık..ama kötü bitirmedik gayet dostça ayrıldık..bugün bana ondan çiçek geldi ama kadınlar günü için o zamandan hazırlatmıştı..ayrılıyoruz diye söylemişti gelirse alırsın bir daha geri almayayım siparişi teşekkür etmene de gerek yok gibi bir şey söylemişti..şimdi size sorum nezaketen teşekkür etsem mi etmesem mi? Etmesem çok kabalık olur, etsem ona yaklaşmak için bahanem olduğunu düşünür ne yapsam bilemedim

açık açık söylemiş işte...
bence teşekkür fln etme....
haberin olan ve önceden hazırlanmış bişey sonuçta

Kızlar, erkek arkadaşımla çeşitli sebepler yüzünden 2 hafta önce ayrıldık..ama kötü bitirmedik gayet dostça ayrıldık..bugün bana ondan çiçek geldi ama kadınlar günü için o zamandan hazırlatmıştı..ayrılıyoruz diye söylemişti gelirse alırsın bir daha geri almayayım siparişi teşekkür etmene de gerek yok gibi bir şey söylemişti..şimdi size sorum nezaketen teşekkür etsem mi etmesem mi? Etmesem çok kabalık olur, etsem ona yaklaşmak için bahanem olduğunu düşünür ne yapsam bilemedim

Bence başka bahaneler bulmalısın. Bu zaten önceden konuşulmuş.

haklısın ama bana söylemeden önce istese geri de alabilirdi..o an sinirliydi, sinirlenince dilinin kemiği yoktur o yüzden arada kaldım..
bana da teşekkür etmemem gibi geliyor ama etrafımdakiler etmelisin diyor

Barışma ihtimalini varsa,seviyorsanız atın bence
Ama bitti artık barışmayız diyorsanız atmayın derim.

Barışma ihtimalini varsa,seviyorsanız atın bence
Ama bitti artık barışmayız diyorsanız atmayın derim.

ihtimal her zaman vardır ama ikimizde bu ilişkinin devam edemeyeceğine inanıyoruz..yolda görünce selam verdiğim adama çiçek yolladığında teşekkür etmemek de çok garip geliyor..

yalnız birşey daha var sevgiliyken hazırlattıysa bu çiçeği notta sadece "kadınlar günün kutlu olsun" yazmazdı..en azından aşkım, hayatım falan yazardı:44:

Son düzenleme:
Adam nezaketsizlik etmiş, önceden planlanmış bişeydi diye.
Verilen mesajı çirkin buldum.
Siparişi iptal etmeyeyim şimdi ne demek.
Geliverecek çiçek bir anlam çıkarma, onun için de teşekküre falan gerek yok demiş.
Mantıklı olmaz teşekkür etmeniz.

ihtimal her zaman vardır ama ikimizde bu ilişkinin devam edemeyeceğine inanıyoruz..yolda görünce selam verdiğim adama çiçek yolladığında teşekkür etmemek de çok garip geliyor..

yalnız birşey daha var sevgiliyken hazırlattıysa bu çiçeği notta sadece "kadın günün kutlu olsun" yazmazdı..en azından aşkım, hayatım falan yazardı:44:

İlişkinizin boyutunu bilemiyoruz. Sinirliydi diyorsunz. O anlık sinirle de söylemiş olabilir.
Madem yolda görüp selam veriyorsanız. Bir gün karşılaştığınızda teşekkür edersiniz olur biter.
Ha mesaj atmak istiyorum barışmak istiyorum diyorsanız mesaj atın. Ama yürümüyor ilişkimiz dediğinize göre atmanız saçmalık olur .
Sonuçta nezaket desek nezaket değil. Bi teşekkür bile etmedi demez arkanızdan.Kendisi demiş atma diye.

Son düzenleme:
Adam nezaketsizlik etmiş, önceden planlanmış bişeydi diye.
Verilen mesajı çirkin buldum.
Siparişi iptal etmeyeyim şimdi ne demek.
Geliverecek çiçek bir anlam çıkarma, onun için de teşekküre falan gerek yok demiş.
Mantıklı olmaz teşekkür etmeniz.

onun öyle ince hesapları yoktur maalesef..ayrılık mesajımdan sonra trip atar gibi yazmış az çok anlıyorum..
o mesajdan sonra bir sebeple görüşmüştük ben de sizin dediğiniz gibi söyledim o da benden ayrılırken ne yazmalıydım haber vermesem barışma çiçeği zannedecektin ayrılan ben değilken gibi birşey söylemişti tam hatırlamıyorum..sonra ayrılırken son kez sarılabilir miyin sana dedi sarıldık ayrıldık bir daha da görüşmedik.

hımm valla bilemedim ki şimdi :44::44:
atsan mı acaba, sen teşekkür etme dedin ama ben yine de teşekkür etmek istedim duyarsız kalacak kadar kaba ve nezaketsiz biri değilim mi desen hem nezaketen tşk ettiğini ima edersin hem de olacak bişiler varsa olur? ne dersin :44: :44:

Son düzenleme:
biz de erkek arkadaşımla d.günümde küstük, çiçek geldi, önceden ısmarladığını düşünmüştüm çiçeği ama heralde hem barışma hem de doğumgünü çiçeği olarak sonradan ısmarlamıştı. çok kızgındım hiç konuşmak bile istemiyordum ama yine de aradım. buz gibi bi sesle tşk ettim. en azından nezaketen her ne kadar zorlama da olsa :9:

Son düzenleme:
bu arada bugün de küsüz ve ayrıyız çiçek miçek yok valla kıymetini bil. hiç göndermek istemese iptal ederdi. öyle bir seçeneği var sonuçta. zorunda değil yani dimi ara nezaketenmiş gibi konuş, ne de olsa arkadaş değil misiniz :34:

ben de senin dediğin gibi bir mesaj atmayı düşünüyorum diğer türlü kendimi çok kötü hissedicem:(

hımm valla bilemedim ki şimdi :44::44:
atsan mı acaba, sen teşekkür etme dedin ama ben yine de teşekkür etmek istedim duyarsız kalacak kadar kaba ve nezaketsiz biri değilim mi desen hem nezaketen tşk ettiğini ima edersin hem de olacak bişiler varsa olur? ne dersin :44: :44:
böle bişi yaz ama,istekli olduğunu düşünmesin,hem de teşekkür etmiş olursun :40:

Önce doğumgünüm sonra Kadınlar Günü!:nazar:
Masam çiçek dolu şükürler olsun!:nazar:
Biz de küsüz bu arada.
Ben imalı da olsa teşekkürümü sokuşturuyorum.:12:
Ama ben barışmak istediğim için yapıyorum bunu.:emir_bebek:

Önce doğumgünüm sonra Kadınlar Günü!:nazar:
Masam çiçek dolu şükürler olsun!:nazar:
Biz de küsüz bu arada.
Ben imalı da olsa teşekkürümü sokuşturuyorum.:12:
Ama ben barışmak istediğim için yapıyorum bunu.:emir_bebek:

aa doğumgünün müü :3: d.günün ve kadınlar günün kutlu olsun canımm.:16: yapılacak en doğru hareket de budur konu sahibi de eğer barışmak istiyosa

tabi ki istiyorum çok seviyorum çünkü..ama sevgi bazı şeylere yetmiyor işte o yüzden ayrı kalmamız daha hayırlı ikimiz içinde..bahane arasam çok aslında..2 sokak ötede oturuyor karşılaşmamız an meselesi:)

lalecim doğum günün kutlu olsun şanslıymışsın:)çiçek geliyorsa barışmak için işte niye bahane arıyorsun al sana barış:)

Back
X