Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa doğumgünün müüd.günün ve kadınlar günün kutlu olsun canımm.
yapılacak en doğru hareket de budur konu sahibi de eğer barışmak istiyosa
tabi ki istiyorum çok seviyorum çünkü..ama sevgi bazı şeylere yetmiyor işte o yüzden ayrı kalmamız daha hayırlı ikimiz içinde..bahane arasam çok aslında..2 sokak ötede oturuyor karşılaşmamız an meselesi:)
lalecim doğum günün kutlu olsun şanslıymışsın:)çiçek geliyorsa barışmak için işte niye bahane arıyorsun al sana barış:)
Yok canım pazar günüydü doğumgünüm..
Çok çok teşekkür ederim.
Pazartesiden kalan buketlerimden bahsediyorum ben.
Çok teşekkür ederim.
Barışmak için bahane aramıyorum ki...
Biraz daha uğraşsın istiyorum.
Dünden razıyım aslında da çaktırmıyorum.
Ayyy siz de yakınmışsınız.
Dayanamaz ya barışırsınız,hergün karşılaşmak süper eğlenceli küsken!!![]()
İçinden geliyorsa at canım ne kaybedeceksin ki,en kötü ihtimalle yaptığı inceliğe nezaketen teşekkür etmek istiyorsun..ne olur geri dön demeyeceksin ya,yarın bunun için fırsatın olmayacak kaçırma bence![]()
Çok teşekkür ederim.
Barışmak için bahane aramıyorum ki...
Biraz daha uğraşsın istiyorum.
Dünden razıyım aslında da çaktırmıyorum.
Ayyy siz de yakınmışsınız.
Dayanamaz ya barışırsınız,hergün karşılaşmak süper eğlenceli küsken!!![]()
Adam nezaketsizlik etmiş, önceden planlanmış bişeydi diye.
Verilen mesajı çirkin buldum.
Siparişi iptal etmeyeyim şimdi ne demek.
Geliverecek çiçek bir anlam çıkarma, onun için de teşekküre falan gerek yok demiş.
Mantıklı olmaz teşekkür etmeniz.
Yargılamak filan değil hı..
Vallaha merak ettim kızzz....
Kadınlar Gününü bile önceden planlayan, çiçek gönderen bir adamdan ne için ayrıldın ? Ya da ayrıldınız ?
Kız, benimki doğum günümü bile kutlamazdı kızzzz...![]()
![]()
ayyy çok güldüm:) benimkide göndermezdi ama son zamanlarda bir incelik gelmişti şaşırıyordum:)
gelecekle ilgili kaygılarımız yüzünden bitti.
ben olsam ne olursa olsun gerek yok teşekküre bile dese , teşekkürümü ederim iptal edebilirdi ama ettmemiş sonuçta sze ulaşmasını istemiş.Ben sadece teşekkür ederim yazardım.Başka birşey yazmazdım.![]()
mesaj attım.."her ne kadar teşekkür etme desende etmemek kabalık olurdu..anlamını yitirdi belki ama yinede cok güzeller teşekkür ederim" dedim..o da " belkide..kadın olduğun için gönderdim bence hala anlamlı..beğenmene sevindim..rica ederim" demiş:44:
canım benim aklıma takılan eger o çiçeği seninde dediğin gibi sevgiliyken göndermiş olsa üstüne bi sevgi sözcüğü yazılı olurdu bana kalırsa şimdi bi adım için göndermiş o çiçeği eger sende adım atmak istiyorsan ben msj at derim
mesaj attım.."her ne kadar teşekkür etme desende etmemek kabalık olurdu..anlamını yitirdi belki ama yinede cok güzeller teşekkür ederim" dedim..o da " belkide..kadın olduğun için gönderdim bence hala anlamlı..beğenmene sevindim..rica ederim" demiş:44:
eee bu kadar mı yani..bir nasılsın da mı demedi :44::44::44:
Sevgilin bal gibi pisman, ama yediremiyor kendine.. ay ay ay ayyyyyy.. kadinlar gunuymussss gec bunlari geccccc![]()
pişman olur bilirim ama çok gururludur paşam, tabi ben de :) aslında yelkenleri suya indirir normalde ama ayrılmadan önce tartışma esnasında bir mesajında boşver herşeyi görüşelim özledim demişti ben de birşey dememiştim her zaman böyle yapıyor diye konuyu dağıtmıştım büyük ihtimalle o yüzden gurur yapıyor![]()