• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj atmalı mıyım? atmamalı mıyım?

Kızlar, erkek arkadaşımla çeşitli sebepler yüzünden 2 hafta önce ayrıldık..ama kötü bitirmedik gayet dostça ayrıldık..bugün bana ondan çiçek geldi ama kadınlar günü için o zamandan hazırlatmıştı..ayrılıyoruz diye söylemişti gelirse alırsın bir daha geri almayayım siparişi teşekkür etmene de gerek yok gibi bir şey söylemişti..şimdi size sorum nezaketen teşekkür etsem mi etmesem mi? Etmesem çok kabalık olur, etsem ona yaklaşmak için bahanem olduğunu düşünür ne yapsam bilemedim

KESİNLİKLE ATMA CANIM dediğin gibi ona yaklaşmak için msj attığını düşünür.Şimdi msj attın diyelim barıştınız bunu alışkanlık haline getirir nasıl olsa arıyo bi şekilde msj atıyo diye en ufak bir şeyi ayrılığa kadar getirir o kaçar sen kovalarsın yani.Eğer seni gerçekten
seviyosa sana değer veriyosa bi şekilde gelip barışır eğer gururu senden daha ağır basıyosa bilki bu hayat boyu böle olur.SANA TAVSİYEM ERKEĞE BÖLE Bİ KOZ VERİRSEN BUNU ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANIR SEN GİT GİDE DAHA DA BAĞLANIRSIN AMA O Bİ ANDA SİLİP ATABİLİRMİŞ GİBİ KONUŞUR O YÜZDEN ATMA DERİM.

KABALIK DİYE DE DÜŞÜNME YARIN Bİ GÜN TŞK ETMEDİN FALAN DERSE ETMEME GEREK YOK DEMİŞTİN BENDE ÖNEMİ OLMİCAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN TŞK ETMEDİM DERSİN OLUR BİTER...

AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN BU BENİM KENDİ DÜŞÜNCEM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR:):nazar:

Herseyi bi kenara birakip, hayatimizda ki son gunmus gibi yasayip.. sevdigimiz kisiye duygularimizi acsak ne kadar guzel olurdu degil mi..

Bu adamin huyunu biliyosun, cicekte gondermisss hani.. bu durumda senin bi atak yapman gerekiyor. Mesaj mecburi birseydi zaten, hani... mesela sadece ...ozledim.. diye yazsan.. :16::16::16:

Bu aksam bulusurdunuz ne guzel.. sarilirdiniz, koklardiniz birbirinizii :16::16::16:

Ne güzel söylüyorsun..önceden olsa bende aynen dediğin gibi yapardım ama gidiyorsun,sarılıyorsun,hissediyorsun 2 gün sonra bir bakmışsın yine aynı sorunlar önüne gelmiş o zaman da niye barıştım diyorsun..çözülmeyecek şeyler var aramızda o yüzden imkansız :50:

bence içinizden geldiği gibi davranın. ona karşı ne hissediyorsanız nefret, sevgi, aşk, acıma herneyse adı işte o duygulara göre davranın derim. Tüm yaşanan ve yaşanmış ilişkilerin özeli vardır ve burdaki kimse sizin yaşadığınız özelleri bilemez.içinizden gelen sesi dinleyin derim....

KESİNLİKLE ATMA CANIM dediğin gibi ona yaklaşmak için msj attığını düşünür.Şimdi msj attın diyelim barıştınız bunu alışkanlık haline getirir nasıl olsa arıyo bi şekilde msj atıyo diye en ufak bir şeyi ayrılığa kadar getirir o kaçar sen kovalarsın yani.Eğer seni gerçekten
seviyosa sana değer veriyosa bi şekilde gelip barışır eğer gururu senden daha ağır basıyosa bilki bu hayat boyu böle olur.SANA TAVSİYEM ERKEĞE BÖLE Bİ KOZ VERİRSEN BUNU ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANIR SEN GİT GİDE DAHA DA BAĞLANIRSIN AMA O Bİ ANDA SİLİP ATABİLİRMİŞ GİBİ KONUŞUR O YÜZDEN ATMA DERİM.

KABALIK DİYE DE DÜŞÜNME YARIN Bİ GÜN TŞK ETMEDİN FALAN DERSE ETMEME GEREK YOK DEMİŞTİN BENDE ÖNEMİ OLMİCAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN TŞK ETMEDİM DERSİN OLUR BİTER...

AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN BU BENİM KENDİ DÜŞÜNCEM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR:):nazar:

Aman tanrim ne kadar negativite dolu bir yorumdur bu.. Ben icinde 'ask'tan cok 'gurur' gordum. Yani adami kabahatli buluyoruz gurur yapiyor diye ama sizinde tek tembihlediginiz bu. Bence insanlarin birbirinden ogrenecekleri cok sey var. Benim sevgilimde cok gurur yapar, ama benden cok sey ogrendi ve zamani geldi hic yamayacagi seyleri yapti. Gurur bazen utangac erkeklerin kullandigi bir kilifta olabiliyor. Bazen sorunlarini anlatamiyolar ve bize gurur yapiyor diye geliyor, ama altinda yatan sebepleri ancak zamanla ogrenebiliyor insan.

O yuzden, utangaclik ile gurur'u iyi ayirt edelim derim ben.. adam cicek gondermis daha ne yapsin. Dizmi cokucekti, kaldimi bu tur davranislar gunumuzde.

Ne güzel söylüyorsun..önceden olsa bende aynen dediğin gibi yapardım ama gidiyorsun,sarılıyorsun,hissediyorsun 2 gün sonra bir bakmışsın yine aynı sorunlar önüne gelmiş o zaman da niye barıştım diyorsun..çözülmeyecek şeyler var aramızda o yüzden imkansız :50:

O zaman zamana birak guzelim ne diyimki.. uzuldum ya, sorun her ne ise, dilerim zamanla hallolur.

bence içinizden geldiği gibi davranın. ona karşı ne hissediyorsanız nefret, sevgi, aşk, acıma herneyse adı işte o duygulara göre davranın derim. Tüm yaşanan ve yaşanmış ilişkilerin özeli vardır ve burdaki kimse sizin yaşadığınız özelleri bilemez.içinizden gelen sesi dinleyin derim....

ben de aynen öyle yaptım..aramızda birbirimizden nefret edecek, düşmanlık duyacak bir durum yaşanmadığı için, birbirmizin yüzüne bakacak, selam verecek yüzümüz olduğu için teşekkür ettim o da kibarca cvp verdi kapandı konu

aman tanrim ne kadar negativite dolu bir yorumdur bu.. Ben icinde 'ask'tan cok 'gurur' gordum. Yani adami kabahatli buluyoruz gurur yapiyor diye ama sizinde tek tembihlediginiz bu. Bence insanlarin birbirinden ogrenecekleri cok sey var. Benim sevgilimde cok gurur yapar, ama benden cok sey ogrendi ve zamani geldi hic yamayacagi seyleri yapti. Gurur bazen utangac erkeklerin kullandigi bir kilifta olabiliyor. Bazen sorunlarini anlatamiyolar ve bize gurur yapiyor diye geliyor, ama altinda yatan sebepleri ancak zamanla ogrenebiliyor insan.

O yuzden, utangaclik ile gurur'u iyi ayirt edelim derim ben.. Adam cicek gondermis daha ne yapsin. Dizmi cokucekti, kaldimi bu tur davranislar gunumuzde.

geleceğe dair bi planın varsa olabilceğine inanıyosan ve karşındaki de biraz olsun gururunu bi kenara bırakabiliyorsa o zaman bayan da ezmeli gururunu... Yorumuma nerden baktığına bağlı sen sadece gurur
görüyosun olabilir benim anlatmak istediğim daha başka bi şeydi şimdi msj atsa bişey eksilmicek ama çocuk
demiş zaten atma diye atsa da bi önemi yok demektir. Ben genel olarak konuşuyorum herkezden önce erkek arkadaşını o tanıyo .bende bu tarz şeyler yaşadım çok tartıştık kızdık bağırdık ne o gurur yaptı ne ben ama gurur yapmadığım tek kişiydi bende onun gurur yapmadığı silip atmadığı tek kişiydim ve şimdi eşim kendisi :34:

geleceğe dair bi planın varsa olabilceğine inanıyosan ve karşındaki de biraz olsun gururunu bi kenara bırakabiliyorsa o zaman bayan da ezmeli gururunu... Yorumuma nerden baktığına bağlı sen sadece gurur
görüyosun olabilir benim anlatmak istediğim daha başka bi şeydi şimdi msj atsa bişey eksilmicek ama çocuk
demiş zaten atma diye atsa da bi önemi yok demektir. Ben genel olarak konuşuyorum herkezden önce erkek arkadaşını o tanıyo .bende bu tarz şeyler yaşadım çok tartıştık kızdık bağırdık ne o gurur yaptı ne ben ama gurur yapmadığım tek kişiydi bende onun gurur yapmadığı silip atmadığı tek kişiydim ve şimdi eşim kendisi :34:

sanırım konunun devamını okumadınız..düşündüğünüz şey de haklısınız çünkü detayları bilmiyorsunuz..
ayrılık mesajı attığımda, tripli bir şekilde yazdı o mesajı devamında da duygu dolu şeyler yazdı..nasıl bir ruh haliyle yazdığını bildiğim için kızmadım ama sizin düşündüğünüz gibi yazsaydı bırakın teşekkür etmeyi o çiçekleri kabul bile etmezdim

sanırım konunun devamını okumadınız..düşündüğünüz şey de haklısınız çünkü detayları bilmiyorsunuz..
ayrılık mesajı attığımda, tripli bir şekilde yazdı o mesajı devamında da duygu dolu şeyler yazdı..nasıl bir ruh haliyle yazdığını bildiğim için kızmadım ama sizin düşündüğünüz gibi yazsaydı bırakın teşekkür etmeyi o çiçekleri kabul bile etmezdim

HIm anladım cnm ben genel anlamda konuştum ztn dediğin gibi detayları bilemem
ama umarım msj atıcaksan da inşallah attığına değer...hakkında hayırlısı olsun cnm :emir_bebek:

HIm anladım cnm ben genel anlamda konuştum ztn dediğin gibi detayları bilemem
ama umarım msj atıcaksan da inşallah attığına değer...hakkında hayırlısı olsun cnm :emir_bebek:

çok teşekkür ederim..mesaj attım zaten 4. sayfada yazıyor

"her ne kadar teşekkür etme desende etmemek kabalık olurdu..anlamını yitirdi belki ama yinede cok güzeller teşekkür ederim" dedim..o da " belkide..kadın olduğun için gönderdim bence hala anlamlı..beğenmene sevindim..rica ederim" demiş

çok teşekkür ederim..mesaj attım zaten 4. sayfada yazıyor

"her ne kadar teşekkür etme desende etmemek kabalık olurdu..anlamını yitirdi belki ama yinede cok güzeller teşekkür ederim" dedim..o da " belkide..kadın olduğun için gönderdim bence hala anlamlı..beğenmene sevindim..rica ederim" demiş

hımm güzell =)) hadi bakalım barışırsınız belkii =))):nazar::emir_bebek:

Sende baris artik emosmos.. ugrastirma bizi artik. Seviyo adam iste, benim hislerim bu yonde, kizginlilk aninda soylenmis seyler bunalr, affet cocukluk etmis.. erkekleri buyutmek bize dusuyor, maalesef ki. Bence dersini almistir, iki hafta ne cekti cocuk kim bilir ahhhhhh ahhhhhhhhhh =))

Sende baris artik emosmos.. ugrastirma bizi artik. Seviyo adam iste, benim hislerim bu yonde, kizginlilk aninda soylenmis seyler bunalr, affet cocukluk etmis.. erkekleri buyutmek bize dusuyor, maalesef ki. Bence dersini almistir, iki hafta ne cekti cocuk kim bilir ahhhhhh ahhhhhhhhhh =))

barışmak istiyorda ben mi hayır diyorum:) adam da tık yok..çiçek mevzusu da ayrılmadan önce verilen siparişti barışma çiçeği değildi:)
yoksa ben de istiyorum ama çaba yok, demek ki o da istemiyor artık..ayrıca adam evlilik fikrine soğuk bakıyor..şimdi de barış diyecek misin bakalım:)

barışmak istiyorda ben mi hayır diyorum:) adam da tık yok..çiçek mevzusu da ayrılmadan önce verilen siparişti barışma çiçeği değildi:)
yoksa ben de istiyorum ama çaba yok, demek ki o da istemiyor artık..ayrıca adam evlilik fikrine soğuk bakıyor..şimdi de barış diyecek misin bakalım:)

Valla tatlim erkekler evlenmek istemez, cocuk yapmak istemez.. ama hepsinide sirasiyla yapar.

Bu arada neden iptal ettirmemis ki? madem gondermek istememis.. ben olsam hic sevmiyorsam ne yapar eder engellerdim .. neyse kafani karistirmak sitemem, neticede yasadiklarini tam olarak bilemem.

Son düzenleme:
Valla tatlim erkekler evlenmek istemez, cocuk yapmak istemez.. ama hepsinide sirasiyla yapar.

Bu arada neden iptal ettirmemis ki? madem gondermek istememis.. ben olsam hic sevmiyorsam ne yapar eder engellerdim .. neyse kafani karistirmak sitemem, neticede yasadiklarini tam olarak bilemem.

ne kadar pozitifsin çok teşekkür ederim..ben de iptal ettirmemesine şaşırdım..aslında ayrılırken "al bak ben senin için böyle birşey yaptım" der gibi söyledi çiçeği:) sevdiğini tabi ki biliyorum ama o da bitmesine ses çıkarmıyor bir çaba yok..hayırlısı olsun napalım:)

canım konunu okuma fırsatım tam olmadı.açıklamannı okumuştum.bana mesaj atmak istiyormuşsun gibi gelmişti.sevgilinin düşüncesini bilemem ama bana sende başlamasına yönelik tekrardan bir istek var.

canım konunu okuma fırsatım tam olmadı.açıklamannı okumuştum.bana mesaj atmak istiyormuşsun gibi gelmişti.sevgilinin düşüncesini bilemem ama bana sende başlamasına yönelik tekrardan bir istek var.

mesaj attım zaten..

tabi ki seviyorsam istek vardır ama sevmek yetmiyor bazen:2:

verdiği cevaptan bence umut var her şeyin düzelmesi için.başını sevmedim.kadın olduğundan falan demesine ama hala anlamlı demesi o kavga ettiğiniz zamanki kabalığını fark ettiğini gösteriyor bence.

kadınlar günü için çiçek yollayacak kadar seviyormuş seni. bence atmalısın ;)

edit: atmışsın zaten bence hala umut var gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X