Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence atmayın. Aynı size benzer gibi bir olay yaşadım. Her gün konuşur mesajlaşırdık ayda bir en az mutlaka buluşurduk. Şehirdışına taşınmışlardı kaç kere yanına gittim kar kış demeden. Evlenmeye karar verdikten sonra benden uzaklaştı ve nişanımın ertesi saçma sapan bir sebeple konuşmayı kestik. Bundan bir kaç ay önce özlem oluşunca mesaj atıp sorunları konuşalım istedim ama maalesef sadece bir taraflarını kaldırmış oldum. Bin pişman oldum yani o mesajı attığıma...
Ben de olumlu bakmaya çalışsam bile elimde kalıyor maalesef Can sıkıntısı da değil aslında yani kaç gündür içimi kemiriyor bir şey mesaj at diye. Tabii buradaki topicler her daim var
Haklı bile olsanız o durumda sizi haksız görebiliyorlar. Ben kaldı ki haklı haksız aranmadığımı yıllarca olan dostluğumuzun böyle saçma bir sebeple bitmemesini istemiştim. Kibirini yenemedi. Keşke o zaman bana söyleyenleri ben dinleseydim de bende atmasaydım. Sizi özleyen eksikliğinizi hisseden çoktan ulaşırdı
Haklı bile olsanız o durumda sizi haksız görebiliyorlar. Ben kaldı ki haklı haksız aranmadığımı yıllarca olan dostluğumuzun böyle saçma bir sebeple bitmemesini istemiştim. Kibirini yenemedi. Keşke o zaman bana söyleyenleri ben dinleseydim de bende atmasaydım. Sizi özleyen eksikliğinizi hisseden çoktan ulaşırdı
Tam bir yıl oldu nerdeyse üstüne neler neler yaşandı. Yani dost sanmışım sadece ben anlaşılan kendi kendime bir dostluk kurmuşum. Dost olan insan merak eder ama onda hiç öyle bir etki yok maalesef.
Tam bir yıl oldu nerdeyse üstüne neler neler yaşandı. Yani dost sanmışım sadece ben anlaşılan kendi kendime bir dostluk kurmuşum. Dost olan insan merak eder ama onda hiç öyle bir etki yok maalesef.