Söyle gitsin icinde tutacagina. Sevmek suç degil ya
Öyle mi diyorsunuz
Aptal gözükmekten korkuyorum tabiri caizse beni umursamıyor belli ki acaba konuşursam kendimi küçük mü düşürürüm
Bence atma. Senin önünde başka kızlarla şakalaşıyomuş.
Daha çok üzülürsün. Bilse ne olacak seni tersleyebilir, başkasından hoşlanıyorum diyebilir. O senden hoşlanıyorsa durmazdı.
Sevmek küçük düşürücü birsey degil ki. Icinizde kalmasin diye dedim ben. Siz sevdiğinizi söyleyin gerisini o düşünsün. Ilkokulda degilsinizdir herhalde "haha beni seviyor" diye dalga geçecek hali yok. Birde farkli okullardasiniz yuzyuze bakmayacaginiz icin rahatsiniz da yani.Öyle mi diyorsunuz
Aptal gözükmekten korkuyorum tabiri caizse beni umursamıyor belli ki acaba konuşursam kendimi küçük mü düşürürüm
Sevmek küçük düşürücü birsey degil ki. Icinizde kalmasin diye dedim ben. Siz sevdiğinizi söyleyin gerisini o düşünsün. Ilkokulda degilsinizdir herhalde "haha beni seviyor" diye dalga geçecek hali yok. Birde farkli okullardasiniz yuzyuze bakmayacaginiz icin rahatsiniz da yani.
Bilmiyorum ben ileride düşünüp düşünüp pişman olmaktansa söyleyeyim gitsin derdim. Birde ondan umudunuzu kesemeyişinizin sebebi net bir hayır almamış olmaniz. Kesin net bi şekilde reddedilirseniz unutmaniz da kolay olur hem.
Okuldan niye ayrıldı?
Ilk aşklar hep karşılıksızdır emin olun. Unutursunuz ileride muhtemelen genç henüz yaşınız. Biraz zaman lazim sadece. Böyle boyle ogreniliyor hayat.Zaten öyle bir karakterde bir insanda değil ama yine de ben mi fazla gururluyum diyeyim bilemiyorum belki de hep bu yüzden kaybettim bir kere de ben adım atayım dedim 2.yi ondan bekledim belki de hep ben adım atmalıydım bilemiyorum ilk defa birine karşı böyle şeyler hissettim o da karşılıksız kaldı zaten.
Ilk aşklar hep karşılıksızdır emin olun. Unutursunuz ileride muhtemelen genç henüz yaşınız. Biraz zaman lazim sadece. Böyle boyle ogreniliyor hayat.
Gercekten yaşınız bu tür şeyler için gençse söylemeyin bu arada, pişman olabilirsiniz ileride
Mesaj atma bence yaşın küçükmüş unutursun zamanla.
Onun senin ilgini hoşlanmanı bilse şu anda bişey değişeceğini sanmıyorum aa beni seviyomuş görüşelim diyeceğini de sanmıyorum farklı şehirlerdesiniz. Bir de bazı erkekler kızların bi merhaba demesinden bile benden hoşlanıyor gibi anlıyolar.. O şu an bilse değişecek şey onun gururunu okşarsın o değişir.
İleride sana hangisi keşke dedirtmeyecekse onu yap.
Kalbinin sesini dinle.
Unuturum değil mi çok çocukça belki ama ben ilk defa böyle güzel duygular hissettim o da çok canımı yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?