Mesaj Atmalı Mıyım?

İçinden ne geliyorsa onu yap. Madem çok hoşlanmışsın kısacık iyi yolculuklar mesajından bir zarar gelmez. Ama daha sonra bir daha ondan birşey gelmezse sakın devamını getirme

Ben bu arama mesaj atma olaylarinda tabiri caizse kafa-goz dalanlardanim. icimde tutmayip acilmisligim coktur hatta. hicbirinde olumsuz birsey yasamadigim icin ben mesaj at derim. Hos ben reddedilsem bile kafaya takmayan bir yapiya sahip oldugumdan da o kadar rahat davranmis olabilirim. Sonu husran olsa bile kafanda cok buyutmeden yasarsin uzuntu-pismanlik neyse o duyguyu.

O sana yazmamış halini hatrını sormamış merak etmemiş umursamamış ne diye mesaj atcaksın ki zaten mesaj attığında da önemsemeyecek. Yazdın diyelim soğuk soğuk sağol diyecek canın sıkılacak.

Ahaha kıyamam ya biz de yaşadık bunları tabi şimdi öldürseler atmam yaşı küçük sanırım
ben ünivesitede acaip havalı bi kızdım tamam mı ,piercing falan değişiktim anlayacağın .. neyse alışmışım erkeklerin ilk adım atmasına ,bi çocuk kibarca ratapa telefonumu vereyim de eve vardığında arasın dedi,ortam da kalabalıktı punduna uydurdu işte .. ben de havalı bi şekilde gerek yok dedim ,ben sanyorum ki çocuk arkadaşımdan telefonumu mutlaka alır ,arar.. anaaaaa almadı da aramadı da ben de lan nasılsa bana asılmıştı bişey olmaz deyip ortak arkadaşımızdan numarasını alıp 1 hafta sonra ben vardım eve yazdım gülücük koydum güya sevimliyim .. çocuk tmm yazmıştı yaaa varyaaa nasıl mor olmuştum ,kızlar da okadar yazma boşver demişlerdi keşke dinleseydim ,aklıma geldikçe gülüyorum

Ay biz niye böyleyiz ya hep üzülen taraf oluyoruz hep de kendimiz yapıyoruz kaderimiz bu demekki şu kız inşallah yazmamıştır

Ben olsam atardim sanirim. Hem yazmamasi illada hoslanmadigi anlamina gelmezki. Ben erkek arkadasima ondan cok hoslanmama ragmen 2 hafta hic mesaj atmamistim. Baktin karsindaki ataga gecmiyor birdaha yazmazsin

Bence at mesajı, gelen cevabın samimiyetine ve sonraki iletişiminize göre tavır takınırsın.verdiği cevap oldukça soğuk ve mesafeli ise en azından aklındaki soru işareti gider önüne bakarsın.
Dip not: uzak mesafe ilişkisi zordur

Ayyy bu kadın milleti ne kadar evhamliyiz kız sanki ilanı aşk edecek. Hemen atmaaaa diye başlıyosunuz. Bence at. Ne olacak. İyi yolculuklar demenin neresi abes? Olursa olur olmazsa olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…