- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Onun hayatında bir yerin yok neden sürekli yazsin ki. Önce bunu kabullen. Ne kadar korkarsan o kadar çabuk kaybedersin. O yazana kadar yazma. O merak etsin biraz daBizim okuldan hoslandigim bir cocuk var 1 aydir hemen her gun konusuyoruz ama o bir iki gun yazmayinca panikliyorum icime dert oluyor
Neden yazmiyor yanlis bir sey mi yaptim sogukluk mu var bana deger vermiyor mu vs
Bunu nasil asarim lutfen yardim edin lutfen ya
Onun hayatında bir yerin yok neden sürekli yazsin ki. Önce bunu kabullen. Ne kadar korkarsan o kadar çabuk kaybedersin. O yazana kadar yazma. O merak etsin biraz da
Niye atsın ? Ne bekliyordun ki daha bu aşamada ?o yaziyor ama ben cevap vermeyince 2.mesaji atmiyor hic
O sizi diğer arkadaşları ile aynı konumda görüyorsa uzun süre mesaj atmaması normal. Belki konuştuğu başka kişiler de var.Bizim okuldan hoslandigim bir cocuk var 1 aydir hemen her gun konusuyoruz ama o bir iki gun yazmayinca panikliyorum icime dert oluyor
Neden yazmiyor yanlis bir sey mi yaptim sogukluk mu var bana deger vermiyor mu vs
Kezbanlık dersleri başlangıç şimdiden devam et böyle kaldır totosunu ergen delikanlının hayata erkeklerden giriş yap ders çalışmaya geleceğine filan takılma çünkü erkek daha önemliBizim okuldan hoslandigim bir cocuk var 1 aydir hemen her gun konusuyoruz ama o bir iki gun yazmayinca panikliyorum icime dert oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?