- 1 Ekim 2010
- 662
- 82
Merhabalar, bir arkadaşım vasıtasıyla eylül ayında biriyle tanıştım. Sosyal olarak uyum sağladığımızı düşündüğüm için arkadaşça sohbet ederiz diye düşünmüştüm ve internet vasıtasıyla görüşüyorduk. Geçen ay görüşme, uygun olursa arkadaşlığın dışına çıkma kararı aldık.
Daha sonra yaşanan bir tartışmada 2 hafta kadar konuşmadık. Bu süreçte internete girmediği günler de oldu -tabi benim de- ancak o bana istediğimde ulaşmam için numarasını vermişti. Bu süreçte merak etmediğim için biraz gönül koydu. En azından bir mesaj atsaydım benim için önemli olduğunu hissedeceğini ve benim bir daha onu "Acaba önemsemiyor mu?" şeklinde düşündürmememi belirtti.
Şu anda sorunum şu :)
Bugün de nete gelmedi. Ve acaba mesaj atsam mı?
Daha sonra yaşanan bir tartışmada 2 hafta kadar konuşmadık. Bu süreçte internete girmediği günler de oldu -tabi benim de- ancak o bana istediğimde ulaşmam için numarasını vermişti. Bu süreçte merak etmediğim için biraz gönül koydu. En azından bir mesaj atsaydım benim için önemli olduğunu hissedeceğini ve benim bir daha onu "Acaba önemsemiyor mu?" şeklinde düşündürmememi belirtti.
Şu anda sorunum şu :)
Bugün de nete gelmedi. Ve acaba mesaj atsam mı?