Mesaj atsam mı?

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
Merhabalar, bir arkadaşım vasıtasıyla eylül ayında biriyle tanıştım. Sosyal olarak uyum sağladığımızı düşündüğüm için arkadaşça sohbet ederiz diye düşünmüştüm ve internet vasıtasıyla görüşüyorduk. Geçen ay görüşme, uygun olursa arkadaşlığın dışına çıkma kararı aldık.

Daha sonra yaşanan bir tartışmada 2 hafta kadar konuşmadık. Bu süreçte internete girmediği günler de oldu -tabi benim de- ancak o bana istediğimde ulaşmam için numarasını vermişti. Bu süreçte merak etmediğim için biraz gönül koydu. En azından bir mesaj atsaydım benim için önemli olduğunu hissedeceğini ve benim bir daha onu "Acaba önemsemiyor mu?" şeklinde düşündürmememi belirtti.

Şu anda sorunum şu :)
Bugün de nete gelmedi. Ve acaba mesaj atsam mı?

Aslında ne yaptığını merak ediyorum. Ama görüşmeden de hızlı bir ilerleme olsun istemiyorum. Kırılmasını istemiyorum. Ve ne yapacağımı bilemedim. :oops:

bence bu adam biraz egoist, çok merak ettiyse kendi mesaj atsaymış size. yerinizde olsam mesaj atmazdım, henüz ilerlemiş bir ilişkiniz yokken ipleri eline vermeyin derim. alışırsa, hep sizden bekler. bu işi inada bindirip sizinle iletişimi kesecek adamdan zaten sevgili olarak da hayır gelmez.

Benim numaram onda yok. İlk tanıştığımız sırada vermişti, ben pek oralı olmadım. Görüşme kararı alınca yeniden verdi. Ama sanırım beni zorlamamak adına almadı benimkini.
ozmn bu seferlik at ve konuşma tarzna bak garipse hiç muhattap olma

Bence hep ilgi bekler bu çocuk. Ben olsam şimdiden yüz vermem. Ayrıca o sizi merak etseymiş de arasaymış.

bence bu adam biraz egoist, çok merak ettiyse kendi mesaj atsaymış size. yerinizde olsam mesaj atmazdım, henüz ilerlemiş bir ilişkiniz yokken ipleri eline vermeyin derim. alışırsa, hep sizden bekler. bu işi inada bindirip sizinle iletişimi kesecek adamdan zaten sevgili olarak da hayır gelmez.

Kendini çok beğeniyor. Bu bir gerçek. Aslında ona nasıl yaklaşacağımı da bilemiyorum. :oops: O benim araya duvar koyduğumu iddia ediyor. :)

Bence de henuz gorusmeden, iliskinin adi bile konmadan mesaj atmaya gerek yok.

ben de böyle düşünmüştüm, ama o da en azından herkes gibi olmadığımı göstersen diye sitem etti.

Bence hep ilgi bekler bu çocuk. Ben olsam şimdiden yüz vermem. Ayrıca o sizi merak etseymiş de arasaymış.

benim numaram onda yoktu. :)

Bence atma. Bu konularda bayanlar biraz kendilerini çekmleri gerektiği düşünüyorum. Naz veya cilve anlamında değil. Asil durun. Ve bekleyin.. Nasipse ayağınıza gelecektir emın olun..

Bence atma. Bu konularda bayanlar biraz kendilerini çekmleri gerektiği düşünüyorum. Naz veya cilve anlamında değil. Asil durun. Ve bekleyin.. Nasipse ayağınıza gelecektir emın olun..

Nasipse gelir diye düşünmüyor değilim. :$ ama bir sonraki siteminde de ne diyeceğimi bilemiyorum. :)

Yani devamlı internetten mesajlastıgın biriyle sms ilede sohbet edebilirsin sanırım. Pek yanlış bir durum yok içinden geliyorsa at tabiki

Atin bence bi mesajdan bisey kaybetmezsiniz, gordugum kadariyla da hoslaniyorsunuz, cocuk da sizden bekliyo bemce bekletmeyin daha fazla :KK66:

Benim numaram onda yok. İlk tanıştığımız sırada vermişti, ben pek oralı olmadım. Görüşme kararı alınca yeniden verdi. Ama sanırım beni zorlamamak adına almadı benimkini.
Arkadaslığın dısına cıkma kararı aldınız ve onda numaranız yok.ben mi yanlıs anladım?cok ilginc geldi bana gercek dışı geldi

bence msj atma..ilk başta bence erkek çok üstüne düşmeli

X