mesaj ile hortlayan sevgili

toprakyagiznehirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
401
292
53
31
Kızlar size bir sorum var. 1 ay önce eski erkek arkadaşım kuzenime sosyal medyadan gece saat 4 civarı bir mesaj atmış ama daha sonra silmiş kuzenim 2 gün önce bana ekran görüntüsü gönderdi ve bu kişi 2 yıl önce evlendi. Nişanlıyken de arayıp nişanlandığını söylemişti ben tabi o zaman bekardım daha sonra numaramı değiştirdim. Daha sonra da açtığım hesaptan bana yazdı eşyaları vardı onu istemek amacıyla yazmış ama çöpe attığım için dönüş yapmadım zaman geçmiş olmasına rağmen sizce amacı ne olabilir ?

Kendi hayatında yeterince mutlu olsa, böyle eskileri yoklamazdı. Ya macera peşinde, sizden ekmek çıkar mı ona bakıyor. Ya da sadece sizin de mutsuz olduğunuzu duymaya, böyle teselli olmaya ihtiyacı var.

Kendi hayatında yeterince mutlu olsa, böyle eskileri yoklamazdı. Ya macera peşinde, sizden ekmek çıkar mı ona bakıyor. Ya da sadece sizin de mutsuz olduğunuzu duymaya, böyle teselli olmaya ihtiyacı var.
o nişanlıyken ben bekardım numaramı bildiği için rahatsız ederdi engellemiştim . Daha sonra geceleri içip 1 2 numaradan beni arayıp işte bana değer veren birini buldum evlenicem falan demişti öyle hatırlıyorum dediğiniz gibi olabilir.

Cehennem olup gidip evlenseydi o zaman, niye hayatını size raporluyor... Niyesi çok açık, yarası var, sizi rahatsız ederek yarasını bandajlamaya çalışıyor. Aman boş verin. Zavallı bir hayatı var belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…