- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
- Konu Sahibi toprakyagiznehirim
fotoğrafınız çok güzel söylemeden geçemeyeceğimNe enteresan konular açılıyorAmacını yanlış kişilere soruyorsunuz bence
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğrafınız çok güzel söylemeden geçemeyeceğimNe enteresan konular açılıyorAmacını yanlış kişilere soruyorsunuz bence
![]()
ne diyebilirim ki mutsuzsa da mutlu olur inşallah.Cehennem olup gidip evlenseydi o zaman, niye hayatını size raporluyor... Niyesi çok açık, yarası var, sizi rahatsız ederek yarasını bandajlamaya çalışıyor. Aman boş verin. Zavallı bir hayatı var belli ki.
Teşekkürlerfotoğrafınız çok güzel söylemeden geçemeyeceğim![]()
O zaman düşünmeyin boşverin. Kendi başını yesinmuhatap olamam ki ne yapayım![]()
Değer verip harcadığım zamanlarda çöp oldu verdiği eşyalar çöpe gitmiş çok mu ?Eski sevgili diyince aklıma ve gözümün önüne birikmiş çöplükler geliyor. Kokuyodur da o şimdi...
Kızlar aradan uzun zaman geçti ama yeni konu açmak istemedim. Şimdi de eşimle ortak olan sosyal medya hesabımıza istek gönderip duruyor. 2 gün önce ben iş çıkışında farkettim ve hemen sildi. Yarım saat sonra tekrar gönderdi sildim. Aksam gece yine istek göndermiş biliyorum engelle geç diyeceksiniz ama eşimin dikkatini çekerse nasıl bir açıklama yapabilirim ? Birde o istek atınca bildirim gelmiyor eğer gelse coktan farkederdi eşim..
Haykırdım resmenAmacı sanırım quantum fizigi üzerine sizinle sohbet etmek olabilir, degerlendirilebilir.
Şu erkeklerin olayı hep aynı eskileri unutamıyorlar yokluyorlar işte başıma geldi hep öyleler İnan yalnız olduğu için yazmıştır daha önceleri değildi ama şimdi yalnız yokluyor işteKızlar size bir sorum var. 1 ay önce eski erkek arkadaşım kuzenime sosyal medyadan gece saat 4 civarı bir mesaj atmış ama daha sonra silmiş kuzenim 2 gün önce bana ekran görüntüsü gönderdi ve bu kişi 2 yıl önce evlendi. Nişanlıyken de arayıp nişanlandığını söylemişti ben tabi o zaman bekardım daha sonra numaramı değiştirdim. Daha sonra da açtığım hesaptan bana yazdı eşyaları vardı onu istemek amacıyla yazmış ama çöpe attığım için dönüş yapmadım zaman geçmiş olmasına rağmen sizce amacı ne olabilir ?
Benden önce evlendi kendisi yalnız değil yaniŞu erkeklerin olayı hep aynı eskileri unutamıyorlar yokluyorlar işte başıma geldi hep öyleler İnan yalnız olduğu için yazmıştır daha önceleri değildi ama şimdi yalnız yokluyor işte
Ne tepki vereceğini bilmiyorum konu uzar mı diye düşünüyorum.Eşinize söylemekten neden bu kadar çekiniyorsunuz? Böyle böyle bir durum var engelledim haberin olsun demek bu kadar zor olmamalı bence.
Ne tepki vereceğini bilmiyorum konu uzar mı diye düşünüyorum.
Bela arıyor benceBenden önce evlendi kendisi yalnız değil yani![]()
psikopat değil tabi ama kıskanç ve araştırıp bulur eminimValla eşiniz psikopat değilse eğer buna tepki vermemesi gerekiyor normal bir insanın.