mesaj ile hortlayan sevgili

Kızlar aradan uzun zaman geçti ama yeni konu açmak istemedim. Şimdi de eşimle ortak olan sosyal medya hesabımıza istek gönderip duruyor. 2 gün önce ben iş çıkışında farkettim ve hemen sildi. Yarım saat sonra tekrar gönderdi sildim. Aksam gece yine istek göndermiş biliyorum engelle geç diyeceksiniz ama eşimin dikkatini çekerse nasıl bir açıklama yapabilirim ? Birde o istek atınca bildirim gelmiyor eğer gelse coktan farkederdi eşim..

Kızlar aradan uzun zaman geçti ama yeni konu açmak istemedim. Şimdi de eşimle ortak olan sosyal medya hesabımıza istek gönderip duruyor. 2 gün önce ben iş çıkışında farkettim ve hemen sildi. Yarım saat sonra tekrar gönderdi sildim. Aksam gece yine istek göndermiş biliyorum engelle geç diyeceksiniz ama eşimin dikkatini çekerse nasıl bir açıklama yapabilirim ? Birde o istek atınca bildirim gelmiyor eğer gelse coktan farkederdi eşim..

Eşinize söylemekten neden bu kadar çekiniyorsunuz? Böyle böyle bir durum var engelledim haberin olsun demek bu kadar zor olmamalı bence.

Kızlar size bir sorum var. 1 ay önce eski erkek arkadaşım kuzenime sosyal medyadan gece saat 4 civarı bir mesaj atmış ama daha sonra silmiş kuzenim 2 gün önce bana ekran görüntüsü gönderdi ve bu kişi 2 yıl önce evlendi. Nişanlıyken de arayıp nişanlandığını söylemişti ben tabi o zaman bekardım daha sonra numaramı değiştirdim. Daha sonra da açtığım hesaptan bana yazdı eşyaları vardı onu istemek amacıyla yazmış ama çöpe attığım için dönüş yapmadım zaman geçmiş olmasına rağmen sizce amacı ne olabilir ?
Şu erkeklerin olayı hep aynı eskileri unutamıyorlar yokluyorlar işte başıma geldi hep öyleler İnan yalnız olduğu için yazmıştır daha önceleri değildi ama şimdi yalnız yokluyor işte

Neden Aile birliğinizi sarsacak duruma düşesiniz? Hiç cevap verme Oralı bile olma. Madem seni seviyordu senin yanında olurdu.. Heyecan arıyor kaçamak aşk yaşamak istiyor? Kurtulmuşsun ne güzel bak eşini aldatmaya calısıyor pislik...

Asıl sizin eşinizle huzurunuzu bozmanız için yapıyor, gayet rahat ve kendinizden emin bir şekilde eşinize anlatın. Böyle saçma sapan istek gönderiyor, ne yapayım diye..

Back
X