Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
'mesajı aslında baban için atmıştım'dedi,deliricem..
Yani. Tutarsız ve dengesiz biri. Belki siz ve babanız da değil gönderme yaptığı. Bunca sapsalliktan sonra herkes üzerine alınabilir. Bence geri çek kendini ve izle
Ya bide bunun bi sevgilisi varmisymis cidden. Senin içinde eski sevgilim şöyleydi böyleydi diyoda olabilir. Uzun vadede sevgilisi olacak bi tip değil çünkü.
Ya bide bunun bi sevgilisi varmisymis cidden. Senin içinde eski sevgilim şöyleydi böyleydi diyoda olabilir. Uzun vadede sevgilisi olacak bi tip değil çünkü.
belki de sadece bana öyle davrandı..bana bu kadar değersiz hissetirmişken başka kadına prenses muamelesi yapmış olabileceği bana çok koydu.bu yüzden iz bıraktı..aman ya lanet gelsin..
Mesaj atmasinin sebebi baban degil.
Babandan dolambacli sen ne haldesin onu ogrenmek istemis.
Ama bu seni umutlandirmasin.
her katil merak eder vurdugu insanin olup olmedigini.
Mesaj atmasinin sebebi baban degil.
Babandan dolambacli sen ne haldesin onu ogrenmek istemis.
Ama bu seni umutlandirmasin.
her katil merak eder vurdugu insanin olup olmedigini.
Dengesiz biri. Boyleleri zamanla insanin psikolojisini de bozar. Hic kafanizi bulandirmayin bence. Hazir o bitirmisken... gerekirse telefonunuzdan engelleyin. Dalga gececek birini ariyor sanirim.