• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaji gordu cevap vermedi

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
Buraya o konuyla alakali actigim son baslik olacak.Adamla aramizda hafif bir tatsizlik olmustu ben fazla sinirlenmis arama beni demistim.sonra üzüldüm 2 gun sonra mesaj attim asiri tepki verdim ozur dilerim dedim mesaji gordu ceval vermedi
Cok bozuldum ne yapmaya calisiyor ben nasil davranayim.affedin daha da konu acmayacagim ama moralim cok bozuk su an
Kizlar duygusal olarak cok bosluktayim dua edin ne olur.karsima iyi biri ciksin.hata yapmak istemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.:KK61:arama beni dedim mesaj yazdimadam cevap vermedi.bubdan dolayi aramiyor aramaz kendi elimle yapptim cok kotu hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana arama, yazma, üstüne düşme herifin, seni sevmiyor dendi önceki konunda.
Saplantı haline getirmişsin kaç aydır seni görmek için bir teklif dahi yapmayan bu bencil adamı. Zaten neticesini bildiğin tavana vurdurmuşsun, yazdıkça değerini düşürüyorsun daha çok basitleşiyorsun, ne gerek var? Saygı duy kendine.

Veya; mesaj at sevgili olmak istiyorum falan de, belki adam insan olup asıl niyetini yüzüne vururda aklın başına gelir, yoksa cidden akıllanacağın yok.

Bırak defolsun yahu. Memlekette adam mı kalmadı?

Buraya o konuyla alakali actigim son baslik olacak.Adamla aramizda hafif bir tatsizlik olmustu ben fazla sinirlenmis arama beni demistim.sonra üzüldüm 2 gun sonra mesaj attim asiri tepki verdim ozur dilerim dedim mesaji gordu ceval vermedi
Cok bozuldum ne yapmaya calisiyor ben nasil davranayim.affedin daha da konu acmayacagim ama moralim cok bozuk su an
Kizlar duygusal olrak cok bosluktayim dua edin ne olur.karsima hayirli hiri ciksin.cok kotu hissediyorum.hata yapmak istemiyorum

Kizlar siz basindan bu yana hakliydiniz adam beni sallamiyor hic degerim yokmus.mesajimi gordu cevap vermedi.daha da uzatmayacagim hepiniz hakkınızı helal edin.
Sen bu sözleri kaç mesajdır söylüyorsn . Sana yazma etme denildi sen yine yazmışsın. Neyin duygusal boşluğu ? Aranızda bişey yaşanmamış ki ? Kendine gel lütfen. Benim sinirlerim zıplayıp zıplayıp yerine oturuyor. Kadınsın biraz onurlu ol.... Böyle erkek müsveddesi için kendini heba ediyorsun ya ben kendi adıma utanıyorum...

Sen bu sözleri kaç mesajdır söylüyorsn . Sana yazma etme denildi sen yine yazmışsın. Neyin duygusal boşluğu ? Aranızda bişey yaşanmamış ki ? Kendine gel lütfen. Benim sinirlerim zıplayıp zıplayıp yerine oturuyor. Kadınsın biraz onurlu ol.... Böyle erkek müsveddesi için kendini heba ediyorsun ya ben kendi adıma utanıyorum...
Lutfen kizma Allah rizasi icin kendimi resil ettim kendime kiziyorum.insallah toparlanirim kendimi sucluyorum.tum konularima yazdin hakkini helal et ama kizma ne olur

Lutfen kizma Allah rizasi icin kendimi resil ettim kendime kiziyorum.insallah toparlanirim kendimi sucluyorum.tum konularima yazdin hakkini helal et ama kizma ne olur
Kızıyorum çünkü üzülüyorum istem dışı. Bir kadın kendini bu kadar aşağı çekemez. Hiç mi arkadas çevren yok senin ? Çık onlarla gez eglen ortamlara gir belki de dikkatini çekecek, sana değer verecek birisini bulacaksın ? Yok mu böyle ihtimal ? Var ...

Kızıyorum çünkü üzülüyorum istem dışı. Bir kadın kendini bu kadar aşağı çekemez. Hiç mi arkadas çevren yok senin ? Çık onlarla gez eglen ortamlara gir belki de dikkatini çekecek, sana değer verecek birisini bulacaksın ? Yok mu böyle ihtimal ? Var ...
Peki bu adam olayinda ben suclu degildil degil mi

Peki bu adam olayinda ben suclu degildil degil mi
Sen il olarak nerede yaşıyorsun söylesene bir bana yakındaysan seni bir soğuk su dibine sokayım da kendine gel!! Allah aşkına ne suçlusu? Psikolojik destek al lütfen Seni iyi görmüyorum ben

bırakın şu ıssız ada çakmalarını.
niye kendini böyleleri için heba ediyorsun, gözündeki yaşa değer mi?

Konu aciyorsun herkes bu adamdan Hayır gelmez diyor. hala mesaj attım cevap vermiyor diyorsun. birak artık kendi hayatını yaşa. mutlu olman için illa bir erkek gerekiyorsa hayatına sana söyleyeceğim tek şey asla mutlu olamazsın. kendinle barışık ol. kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin artık. niye kendine eziyet ediyorsun. git hayatını yaşa. Turlara git yeni insanlarla tanış.

Ama burada çoğu kişi seni uyardı o aramadan msj atmadan sen sakın arama msj atma die.emin ol sana burada söylenenlerin çoğu tecrübe edilmiş denenmiş taktikler neyse artık olan olmuş.dikkate alır mısın bilmem ama son olarak şunu söyleyeyim ;bu saatten sonra o arasa da sen cvp verme tamamen bitir önüne bak böyle dengesiz birinden hayır Yok sana.Bi süre kendini toparla dinlen.Duygusal boşluktayım demişsin bence böyle düşünme.Mutlu olmak için illa ki hayatında biri olacak die bişey Yok.Gez toz eğlen ve inan ki zamanı gelince karşına doğru insan çıkacaktır.Ama sen böyle boşluktayım die seni hiç umursamayan birine takarsan o doğru insanı da bulamazsın.

Psikolojik yardım almayı düşündün mü?
Yermek için asla demiyorum.
İnsanlara bağımlılık seviyesindesin belki de.
Yardım alman gerekiyor.
Aynı konuyu açmıssın anlaşılan.
Aynı şeyleri yapıp durman normal değil maalesef.

Ama burada çoğu kişi seni uyardı o aramadan msj atmadan sen sakın arama msj atma die.emin ol sana burada söylenenlerin çoğu tecrübe edilmiş denenmiş taktikler neyse artık olan olmuş.dikkate alır mısın bilmem ama son olarak şunu söyleyeyim ;bu saatten sonra o arasa da sen cvp verme tamamen bitir önüne bak böyle dengesiz birinden hayır Yok sana.Bi süre kendini toparla dinlen.Duygusal boşluktayım demişsin bence böyle düşünme.Mutlu olmak için illa ki hayatında biri olacak die bişey Yok.Gez toz eğlen ve inan ki zamanı gelince karşına doğru insan çıkacaktır.Ama sen böyle boşluktayım die seni hiç umursamayan birine takarsan o doğru insanı da bulamazsın.
Canim hata mi yaptim sinirlenip arama beni kesinlikle konusmak istemiyorum demekle.2 gun sonra msj attim ozur dilerim cevap vermedi dengesiz durumuna mi dustum

Neee yine mi @mavigozlubebek :KK34:
Bu söz burda dursun sizin için:

"Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir. Ve her zaman oradadırlar." Freud-Umarım bunu keşfedersiniz.

Back
X