Selam kızlar. Eşim gece 1 20 gibi işten dönüyor eve normalde. Dün ben beklerken instgramda dolanıyordum. Saat 1.30 da eşimden watsapp mesaj geldi " sabret geliyorum sevgilim , nedir bu kedilerden cektigimiz". Mesajı görünce şaşırdım çünkü ne yapıyorsun geç kaldın gibi şeyler söylememiştim. Hemen aradım , ne bu mesaj ben sana ne yaptın diye mi sordum , kime attın flan diye kızdım bya. Kapının önüne koyarım seni falnli konuştum. Ne alakası var sana yazdım dedi. Eve geldi kızdım, ben sana sordum mu , sanki biri sormuşta ne yapiyorsun geç kaldın diye ondan yazmış gibisin dedim. O da asla aldatmam, senin için değil kendim için yapmam bunu dedi. Bana guvenmedigine inanamiyorum dedi sinirlendi. Bende sinirlendim inanıyorum demedim. Bu arada yildinumumuz isin supriz biseyler ayarliyor gizli mesajlaşıyor flan , ben de gizli gizli biseyelr karistoriyorsun ne bileyim benimle ilgili oldugunu dedim sinirden .Kedi meseleside , kızımı kedi tirmalamisti kuduz asisi olmuştu, onunda dükkanına kedi girmiş çıkmamış ondan nedir bu kedilerden çektiğimiz yazmış. Gece o sinirden uyumadı sabaha kadar, ben uyudum. Bilemedim haksızlık mı yaptım, siz olsaydınız ne düşünürsünüz?