• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajjjj

Arkadan iş çevrilmesini kadınların hiçbiri sevmez ki! Bunun için de hayatımızın merkezi kendimiz olması gerekiyor,koca kişisi değil. Odağımız kendimiz olursak gereksiz tartışmalardan da kaçınmış oluruz.

Ee tamam şüphelendiğiniz kişiyle aynı evde olmaya ne demeli ne kadar iğrenç bir durum bu evliliğin 5 tane temel sarsılmaz değeri var onlara bir bakın sonra evliliğe devam edin

Ee tamam şüphelendiğiniz kişiyle aynı evde olmaya ne demeli ne kadar iğrenç bir durum bu evliliğin 5 tane temel sarsılmaz değeri var onlara bir bakın sonra evliliğe devam edin.
Bir durum oluştu ve bana göre saçma bir durumdu . Bunun hesabını sordum, iyi ki de sordum. İçimde tutup neden büyüteyim. Daha sonra haksızlık ettiğimi anladimda. Büyük bir suphe olsa haklı olursun ,bu iğrenç bir durum olurdu ve böyle bir evliliğe devam edilemezdi. Ama şuan öyle bir durum yok

Mesaj çok ilginç,sanki nerde kaldın çok zordayım diye atılan mesaja sabret geliyorum gibi bir cevap atılmış,bana göre.
Bu arada yapılan yorumlar da değişik geldi, nasıl bu mesaj normal geldi anlamadım.

Bir durum oluştu ve bana göre saçma bir durumdu . Bunun hesabını sordum, iyi ki de sordum. İçimde tutup neden büyüteyim. Daha sonra haksızlık ettiğimi anladimda. Büyük bir suphe olsa haklı olursun ,bu iğrenç bir durum olurdu ve böyle bir evliliğe devam edilemezdi. Ama şuan öyle bir durum yok
Zaten içinizde tutmayın sonra birikince daha kötü sorarsınız açıklar ben şimdi evde eşimin bana davranışlarından şüphelenmezken gidip gece 1 de 2 de gelen mesajına bakmam

Selam kızlar. Eşim gece 1 20 gibi işten dönüyor eve normalde. Dün ben beklerken instgramda dolanıyordum. Saat 1.30 da eşimden watsapp mesaj geldi " sabret geliyorum sevgilim , nedir bu kedilerden cektigimiz". Mesajı görünce şaşırdım çünkü ne yapıyorsun geç kaldın gibi şeyler söylememiştim. Hemen aradım , ne bu mesaj ben sana ne yaptın diye mi sordum , kime attın flan diye kızdım bya. Kapının önüne koyarım seni falnli konuştum. Ne alakası var sana yazdım dedi. Eve geldi kızdım, ben sana sordum mu , sanki biri sormuşta ne yapiyorsun geç kaldın diye ondan yazmış gibisin dedim. O da asla aldatmam, senin için değil kendim için yapmam bunu dedi. Bana guvenmedigine inanamiyorum dedi sinirlendi. Bende sinirlendim inanıyorum demedim. Bu arada yildinumumuz isin supriz biseyler ayarliyor gizli mesajlaşıyor flan , ben de gizli gizli biseyelr karistoriyorsun ne bileyim benimle ilgili oldugunu dedim sinirden .Kedi meseleside , kızımı kedi tirmalamisti kuduz asisi olmuştu, onunda dükkanına kedi girmiş çıkmamış ondan nedir bu kedilerden çektiğimiz yazmış. Gece o sinirden uyumadı sabaha kadar, ben uyudum. Bilemedim haksızlık mı yaptım, siz olsaydınız ne düşünürsünüz?
Az bile yapmışsın kııızzz

Mesaj çok ilginç,sanki nerde kaldın çok zordayım diye atılan mesaja sabret geliyorum gibi bir cevap atılmış,bana göre.
Bu arada yapılan yorumlar da değişik geldi, nasıl bu mesaj normal geldi anlamadım.
Aynen düşündüğünüzü düşündüm bende ama demekki haksızlık yapmışım bunca yorumu gordukten sonra

Ben de şüphe olayı biraz var ama şaşırdım sormadigim bi konuda sanki biriyle konusmusta öyle mesaj atmış gibi geldi. Olayın bu tarafina takildim
Size normalde sevgilim diye konuşur yazar mı? Benim eşim sevgilim kelimesini hiç kullanmaz , bana öyle bı msj gelse kesinlikle başkasına atılmıştır. Siz bilirsiniz tanıyorsunuz eşinizi

Size normalde sevgilim diye konuşur yazar mı? Benim eşim sevgilim kelimesini hiç kullanmaz , bana öyle bı msj gelse kesinlikle başkasına atılmıştır. Siz bilirsiniz tanıyorsunuz eşinizi
Nadiren kullanır, hiç kullanmaz diyemem. O kısmı yadırgamamistim

Allah sabır versin eşinize kimse böyle bir şeyi çekmez

Sınavlarda anlam bütünlüğü, okudugumu anlayalım kısımları falan olur ya tam öyle olmuş 😂 ablam belli ki size yazmış yani anlamayacak bir şey yok bence ortada. Ne güzel hem gecikince haber veriyor. Aaa

Geleceği saate yakın bir mesaj.
Oyüzden pek yalan gibi değil yani.
Ama azcık kurnaz olun.
Hemen atlamayın.
Mesaj gelince beklemeliydiniz.
Arkasından eve gelirse zaten sorun yok.
İş uzadı geç gelcem yazsaydı ,oxaman kıyamet koparırdınız...

Geleceği saate yakın bir mesaj.
Oyüzden pek yalan gibi değil yani.
Ama azcık kurnaz olun.
Hemen atlamayın.
Mesaj gelince beklemeliydiniz.
Arkasından eve gelirse zaten sorun yok.
İş uzadı geç gelcem yazsaydı ,oxaman kıyamet koparırdınız...

Ya da şey oldu. Öbürüne gidiyordu. Mesajı yanlışlıkla karısına attı ve geri çekemeden karısı arayınca “ya saçmalama tabi ki eve geliyorum sana yazdım” dedi. Bu tabi ki şaka :) düşüncesi bile berbat.
Çünkü ne ara sevgili oldu da samimi oldu da bide eve geleceği saatte sevgilisine gidiyor falan çok komplike işler.
Fazla kıskançlıkla boğmayalım partnerimizi kadın erkek farketmez.

Back
X