Arkadaşa bağlı.
Benim canımın içi, bir numaram,ortak kedimizin anasi da öyle.
Son otuzdur ben mesaj atmışımdir ekran görüntüsü-instagram komik videosu-onemsiz mesajlar falan. Çoğuna cevap vermemiştir . Ararım genelde açmaz.
Hatta bir kere ona yakın bir şehre gitmiştim, a şehrinden b şehrine gececekken bir gece olsun onu göreyim diye aradaki onun şehrine gideceğimi konuşmuştuk.
Otogara geldim, bilet almadan aradım, "gece yarısı olacak-servis var mı sizin eve,ya da beni alabilir misin. Yoksa direkt B'ye mi gideyim" demek için. Ara ara açmıyor. Ara ara...en son otogarda olduğumu belirten mesaj çektim onca aramaya dönmeyen kız mesajdan sonra hemen döndü, gittim onun şehrine
Bir günden bir güne asla aklıma gelmez 'beni sevmiyor mu, istemiyor mu' diye , çünkü onun yapısı öyle :) tanıdığım için asla gönül koymuyorum .
Bence dostluğu dostluk yapan mesajlara cevap vermesi değil , başka şeylerdir. Bu kız mesela açmaz falan bazen telefonlarımı ama en ufak zor anımda elinden gelenin çok daha fazlasını yapar,ikinci bir kişiden aman dilemeden çözer bütün problemlerimi :)
Senin arkadaşınla ilişkin böyle şeylerden şüpheye düşecek gibiyse,bunu hissediyorsan belki gerçekten de aramanı istemiyordur