Mesajlara cevap vermeyen arkadaş.

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Herkese iyi akşamlar öncelikle :)

Benimki aslında dertten ziyade içimi kemiren bir durum belki daha önce benzerini yaşamış olan vardır aramızda ve fikir verir diye düşündüm ve yazmaya karar verdim.

Ortaokul 7.sınıftan beri samimi olduğum bir arkadaşım var daha doğrusu vardı. Şuan üniversite 3.sınıftayım kendisi daha yeni başladı aynı yaştayız. Durum şöyle ben bu arkadaşımla ortaokulda dersanede tanıştım sonra ayni liseyi kazanıp tesadüfen aynı sınıfa da dusunce iyice bi samimi olmaya başladık son sene universiteye hazırlanırken o özel bi liseye geçti ben olduğum yerde devam ettim sonra ben kazandım ve yerleştim kendisi sonucundan memnun kalmadigi için tekrar hazırlanmayı seçti iletisimimiz devam etti sonra kendisi tekrar sonucunu beğenmedi ve tekrar sınava hazırlanmak istedi kendini kapattı biraz telefon kullanımı ve dışarı çıkmayı bıraktı ben yinede ara ara mesaj attım moral verdim dışarı cagirdim gelmese de. Neyse sonuca gelmek istiyorum arkadaşım bu sene yerleşti ben sınavdan sonra aradim konuştum gayet normal bi şekilde benimle konuştu hiç bisekilde bi tavır bi mesafe hissetmedim sonra tercih zamanı geldi o arada mesajlarima cevap vermedi aradım açmadı bu baya bi sure böyle devam etti kazandığı yeri başkasından öğrendim yine mesaj attım yine aradim geri donus yok çevrimiçi olduğu halde bana cevap yazmadı bende en son uzunca bi mesaj atarak çok kırıldığımı iyi arkadaş olduğumuzu sandığımı ama yanildigimi düşündüğüm temali uzun bi mesaj yazdım buna bile cevap vermedi bende numarasını sildim sosyal medya hesaplarımdan sildim ama kendi kendime dusunmeden edemiyorum bana neden böyle yapti aramizda en ufak kötü bir şey olmamasına rağmen anlamıyorum her zaman destek verdim yanında oldum ama kendisinin bu hareketini anlamıyorum onu kardeşim gibi görürdüm ben oysaki.

seninle ilgisi yok gibi geldi bana.
kazandığı okul, bölüm belki kendisini memnun etmedi.
tamamen kendini geride kalmış olarak gördüğünden iletişimi kesmek istemiş gibi.

seninle ilgisi yok gibi geldi bana.
kazandığı okul, bölüm belki kendisini memnun etmedi.
tamamen kendini geride kalmış olarak gördüğünden iletişimi kesmek istemiş gibi.
Kendisinin kazandigi yer istediği bölümdü benim okuduğum bölümden biraz daha yüksek hatta

Çok can sıkıcı bir durum anlıyorum. Anlayışlı davranmışsınız ve zor bir zamanda üstüne düşmüşsünüz.

Kendi kafasında sizin ilginizi yanlış anlamış olabilir. Genel olarak lise döneminden kişilerle ilgisini kesmek istiyor olabilir (böyle insanlar biliyorum). Hatalı olduğunu düşünüp, yine de ilişkinin kurtarmaya değmediğini düşünüyor olabilir.

Bir sürü seçenek var ama siz kendinizi sıkmayın. Bazen insanların sizden bağımsız bir sürü düşüncesi tavrı oluyor. Siz doğru davranmışsınız. O artık ne yaparsa yapsın, dert etmemeye çalışın.

sınav süreci onu çok yıpratmış ve asosyalliğe itmiştir belki, depresyona bile sokabiliyor insanı ve o defalarca hazırlanmış yani kolay değil. değişik bi psikolojide olabilir herkesten uzaklaşmak istemiştir depresif bir ruh halindedir diye düşündüm

Allah Allah.. İletişimi yavaş yavaş kesse üniversitenin rüzgarına kapılmış diyeceğim ama birden bire kestiği için bir yorum yapamadım

Herkese bu kadar değer verme üzülme.
Yerini doldurmuş birileri belli ki..

Arkadaşa bağlı.
Benim canımın içi, bir numaram,ortak kedimizin anasi da öyle.
Son otuzdur ben mesaj atmışımdir ekran görüntüsü-instagram komik videosu-onemsiz mesajlar falan. Çoğuna cevap vermemiştir . Ararım genelde açmaz.
Hatta bir kere ona yakın bir şehre gitmiştim, a şehrinden b şehrine gececekken bir gece olsun onu göreyim diye aradaki onun şehrine gideceğimi konuşmuştuk.
Otogara geldim, bilet almadan aradım, "gece yarısı olacak-servis var mı sizin eve,ya da beni alabilir misin. Yoksa direkt B'ye mi gideyim" demek için. Ara ara açmıyor. Ara ara...en son otogarda olduğumu belirten mesaj çektim onca aramaya dönmeyen kız mesajdan sonra hemen döndü, gittim onun şehrine
Bir günden bir güne asla aklıma gelmez 'beni sevmiyor mu, istemiyor mu' diye , çünkü onun yapısı öyle :) tanıdığım için asla gönül koymuyorum .
Bence dostluğu dostluk yapan mesajlara cevap vermesi değil , başka şeylerdir. Bu kız mesela açmaz falan bazen telefonlarımı ama en ufak zor anımda elinden gelenin çok daha fazlasını yapar,ikinci bir kişiden aman dilemeden çözer bütün problemlerimi :)
Senin arkadaşınla ilişkin böyle şeylerden şüpheye düşecek gibiyse,bunu hissediyorsan belki gerçekten de aramanı istemiyordur

Çok kızarım ben böyle insanlara

Mesajlaşmanın amacı dakiklar içinde cevap almaktır, saatlerce beklemek istesem tutar mektup yazarım.. diye bir söz okumuştum çok doğru valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…