Mesajlasma

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Herkes sevilmemekten guvensizlikten duzgun sadık kadın/ erkek bulamamaktan yakınır. Yine birilerinin yuvasini başka kadin yada erkek yıkar. Ben anlamıyorum bu durumu.
Zaten yıkılmışti benim evliligim bugün bir mesajlaşmasini okudum asagida size de göstereceğim.

Canım çok yanmadi ama neden dedim sadece. Ben onu severken aile yuva olmak icin çabalarken beni 2ayda evden gonderen bir adam neden hemen arayisa gecer. Neden baska birine guzel deme ihtiyaci duyar. Kendi esine hayat arkadasina de mesela.
Yalnizliktan d mi. Ama o kendi istedi yalniz kalmayı once beni evlilige ikna edip o siddet gösterdi. Evden kovdu.

Üzülüyorum sadece değmeyen birine korkutuk guvendigim inandigim icin.

Kendime cok kızıyorum hala ruyalarima girdigi için.

Mesajlasmanin sadece bu kısmını alabildim.
Diger farkli kadinlar adamın 2. Evliliginin bitmis olmasini bile bile kahve teklifine evet diyorlar numarasini isteyince hemen veriyorlar.
Hakli suclu aramiyorum ama 1 kiside hayirdir sen 15 gun once evliydin demedi.

Eklentiler

• IMG_20171112_231947112.webp
    IMG_20171112_231947112.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 938
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce güzel olduğu için mi güzel diyor kadına.. yapmayın. Adamım içi pis! içi çirkin.
Üzülmeyin, şükredin hayatınızdan bir pislik çıktığı için.
Eminim çok güzel bir kadınsınızdır ve hayatta çok güzel şeylerle karşılaşacaksınız.. bir pislik için zamanınızı kaybetmeyin.
Karşı taraftaki kadına değil eşinize kızın ona o fırsatı veren eşiniz.

Kadınla erkek arasındaki en bariz fark. Sen üzülürsün, o kaldığı yerden mutlu, umursamaz, hiç evlenmemiş gibi hayatına devam eder. Güçlü ol. Kendi değerini bil. Hayatın o olmadan daha güzel olacak.

Karaktersizmiş çünkü. Boşverin üzülmeyin. Kurtulmuşsunuz böyle bir pislikten. Arkanıza asla dönüp bakmayın. Onu geçmişinizde yaptığınız bir kaza olarak bırakın. Bumdan sonraki hayatınızı güzelleştirmeye çabalayın. Asıl siz kendinizi sevin.

Önceki konulari biliyorum canim caninin yandigi zamanin , ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum..
Ama sen güclü oldun hep.
Bunuda atlatacaksin.
Belkide senin kiskanmam icin yapmistir erkekler boyle seyleri yapiyor ne yazikki:işsiz:

Önceki konulari biliyorum canim caninin yandigi zamanin , ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum..
Ama sen güclü oldun hep.
Bunuda atlatacaksin.
Belkide senin kiskanmam icin yapmistir erkekler boyle seyleri yapiyor ne yazikki:işsiz:

Yok bilmiyor okuduğumu. Bilse hemen degistirir ortalığı ayaga kaldirir

Kadındaki iltifat isteğine gel hele nasıl aç, öbürü de "Birçok erkek ister" filan ağırdan ağırdan yürümeler o da bi ayrı doyumsuz. Sadece erkek olduğundan ister zaten, adam olsa istemez.

Neden mi? Çünkü belden aşağının kontrolü gitmiş, çünkü o kontrolde bi insanlıkları yokmuş.
Flörtün girizgahı bunlar, bilindik basit kelimeler, otomatikler; hiç kelimelere takılmayın, okumayın bile dönüp dönüp.

Şiddet gördüğünüz yerde durmanız hata olurdu zaten.
Sorgulamayın ötesini berisini, olmazmış bu heriften, olmamış işte.

Şiddet uyguladiktan sonrası umrunuzda olmasın. Bütün gemileri orda yakmış zaten.

Şimdi biriyle mesajlassa ne yatsa ne.
Allah yardımcınız olsun.

Kadındaki iltifat isteğine gel hele nasıl aç, öbürü de "Her erkek ister" filan ağırdan ağırdan yürümeler o da bi ayrı doyumsuz.
Neden mi? Çünkü belden aşağının kontrolü gitmiş, çünkü o kontrolde bi insanlıkları yokmuş.
Flörtün girizgahı bunlar, bilindik basit kelimeler, otomatikler; hiç kelimelere takılmayın, okumayın bile dönüp dönüp.
Al birini vur ötekine.

Şiddet gördüğünüz yerde durmanız hata imiş zaten.
Sorgulamayın ötesini berisini, olmazmış bu heriften, olmamış işte.

Sorgulamamak imkansız çünkü ben benimle evlen diye silah dayamadim. Ve bu mesajlari gördükçe insan dayanamiyor. Nasıl kör düm nasıl görmedim inandim diye.

Sorgulamamak imkansız çünkü ben benimle evlen diye silah dayamadim. Ve bu mesajlari gördükçe insan dayanamiyor. Nasıl kör düm nasıl görmedim inandim diye.

E insan bu, karpuz mu yarıp göresiniz, kavun mu koklayıp bilesiniz; kimi evlendikten sonra çıkıyor işte. Ve hatta kimi evlendikten sonra bir ayrı azıyor. Cidden bırakın ne hali varsa görsün. Hayır yani başka biriyle olsa, şu flörtleşmeler sonsuza dek sürecek mi sanıyorsunuz böyle bir tip ile? Yine ne mal olduğunu ortaya koyacak.

Siz "Tanıdım, öğrendim, kurtuldum" deyin kendinize.
Hayatta her şey bizim için, zordur, ne kadar bktan bir herif de olsa, aynı evin içine girmek, bir şeyler paylaşmak ve oradan berbat bir şekilde ayrılmak... Ve hatta bir başkasına tercih edildiğiniz düşüncesi, şu değmeyen herif üzerinden bile yaşansa gıcıktır. Hak veriyorum size. Ama bunu böyle düşünmek, bu noktalara takılı kalmak, yine değmeyen biri için vakit kaybetmek demek ki, bunu kendinize yapmayın. Adam gitmiş 2 ay dememiş önündeki maçlara bakmış, siz? Siz de gidin yaşayın bir şeyler demiyorum ama bu adam için kendinizin hakkına girmeyin, aklınıza gönlünüze eziyet etmeyin artık.

İğrenç herif ! Çok güzelmiş miş. Yahu gül gibi karın dururken ne bu arayış? Doyumsuz pislik. O senin tırnağını hak etmemiş. Kendi pisliğinde boğulsun boşver.

bu tarz kadınlar hala yaşıyor mu ya? "ayy ben güzel diiilim kkiieeee" diyip erkeklerin saçma sapan iltifatlarına ağzının suyunu akıtarak "yyiaaa şapşal şşşeeeeyyy" diyen beyinsiz erkek budalaları...

adamın lafa bak bir de,"birçok erkek seni ister" diyor. ulan andaval ülkemizde damacanaya hallenen var sen kadın diyorsun heralde birçok erkek ister bu iltifat mı şimdi? iki tane gelişimini tamamlamamış organizma cilveleşiyor üzülmeye hatta üzerine düşünmeye bile değmez.

yanlış okumadıysam size elini kaldıran bir mahluktan bahsediyoruz,kapının önüne koyduğunuz için sevinin bu davarı.

bu tarz kadınlar hala yaşıyor mu ya? "ayy ben güzel diiilim kkiieeee" diyip erkeklerin saçma sapan iltifatlarına ağzının suyunu akıtarak "yyiaaa şapşal şşşeeeeyyy" diyen beyinsiz erkek budalaları...

adamın lafa bak bir de,"birçok erkek seni ister" diyor. ulan andaval ülkemizde damacanaya hallenen var sen kadın diyorsun heralde birçok erkek ister bu iltifat mı şimdi? iki tane gelişimini tamamlamamış organizma cilveleşiyor üzülmeye hatta üzerine düşünmeye bile değmez.

yanlış okumadıysam size elini kaldıran bir mahluktan bahsediyoruz,kapının önüne koyduğunuz için sevinin bu davarı.

:)) Guldurdunuz beni. Bitti zaten oluru yok ama bazi seyleri hazmedemiyor insan. Ne bilim sadistce olabilir ama o da aci çeksin en azindan uzulsun diyorsun.
Hele ki kadınların bu adama bekarmis gibi davranmasi ozguvenini tazelemesi canımı sıkıyor.

Back
X