- Konu Sahibi Nebaktincanim
Herkes sevilmemekten guvensizlikten duzgun sadık kadın/ erkek bulamamaktan yakınır. Yine birilerinin yuvasini başka kadin yada erkek yıkar. Ben anlamıyorum bu durumu.
Zaten yıkılmışti benim evliligim bugün bir mesajlaşmasini okudum asagida size de göstereceğim.
Canım çok yanmadi ama neden dedim sadece. Ben onu severken aile yuva olmak icin çabalarken beni 2ayda evden gonderen bir adam neden hemen arayisa gecer. Neden baska birine guzel deme ihtiyaci duyar. Kendi esine hayat arkadasina de mesela.
Yalnizliktan d mi. Ama o kendi istedi yalniz kalmayı once beni evlilige ikna edip o siddet gösterdi. Evden kovdu.
Üzülüyorum sadece değmeyen birine korkutuk guvendigim inandigim icin.
Kendime cok kızıyorum hala ruyalarima girdigi için.
Mesajlasmanin sadece bu kısmını alabildim.
Diger farkli kadinlar adamın 2. Evliliginin bitmis olmasini bile bile kahve teklifine evet diyorlar numarasini isteyince hemen veriyorlar.
Hakli suclu aramiyorum ama 1 kiside hayirdir sen 15 gun once evliydin demedi.
Zaten yıkılmışti benim evliligim bugün bir mesajlaşmasini okudum asagida size de göstereceğim.
Canım çok yanmadi ama neden dedim sadece. Ben onu severken aile yuva olmak icin çabalarken beni 2ayda evden gonderen bir adam neden hemen arayisa gecer. Neden baska birine guzel deme ihtiyaci duyar. Kendi esine hayat arkadasina de mesela.
Yalnizliktan d mi. Ama o kendi istedi yalniz kalmayı once beni evlilige ikna edip o siddet gösterdi. Evden kovdu.
Üzülüyorum sadece değmeyen birine korkutuk guvendigim inandigim icin.
Kendime cok kızıyorum hala ruyalarima girdigi için.
Mesajlasmanin sadece bu kısmını alabildim.
Diger farkli kadinlar adamın 2. Evliliginin bitmis olmasini bile bile kahve teklifine evet diyorlar numarasini isteyince hemen veriyorlar.
Hakli suclu aramiyorum ama 1 kiside hayirdir sen 15 gun once evliydin demedi.
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: