Mesajlasma

Kurtulduguna bence sevilmelisin.kasar lardan biri iste kendisini pohpalanmasini istemis mesada besbelili.Yok guzesin yok degilim igrenc ikiside mikroplar.

Bu kiz bu adama bakmaz bacım.
Kiz egosunu tatmin ediyor, 'ayyyyhhh her erkek beni istermiss' diye kıçını kaldirtiyor.
Sizin de kocaniz mi eski kocaniz mi bilemedigim organizma da 'her erkek seni ister' diye iltifat ettigini zannederek davarligini ortaya koyuyor. Sonraki adimda herhalde threesomea davet edecek de yol yapiyor. :KK47:

Nasıl gördünüz o mesajları bilmiyorum da keşke görmeseydiniz.
Kurtulmuşsunuz işte aklınızda kırıntı kalmasın umarım çok mutlu olursunuz.

Bu kiz bu adama bakmaz bacım.
Kiz egosunu tatmin ediyor, 'ayyyyhhh her erkek beni istermiss' diye kıçını kaldirtiyor.
Sizin de kocaniz mi eski kocaniz mi bilemedigim organizma da 'her erkek seni ister' diye iltifat ettigini zannederek davarligini ortaya koyuyor. Sonraki adimda herhalde threesomea davet edecek de yol yapiyor. :KK47:

Mesajinilk atan kiz :)) bizimki yani eski kocam yaşlanmissin diyen kiza sende cok guzelsin diyerek karşılık veriyor.

Arı falan değil bu ayı bence:110:

Karşıdaki kız da "Güzel değilim." diyip karşıdan iltifat bekliyor :KK53: Eminim ki haklıdır güzel değildir zaten :KK53:

Değmeyecek bir insan inanın ki zaman geçince "Bu öküz için mi üzülmüşüm?" diyeceksiniz.

Amin inşallah insallah

Sizce güzel olduğu için mi güzel diyor kadına.. yapmayın. Adamım içi pis! içi çirkin.
Üzülmeyin, şükredin hayatınızdan bir pislik çıktığı için.
Eminim çok güzel bir kadınsınızdır ve hayatta çok güzel şeylerle karşılaşacaksınız.. bir pislik için zamanınızı kaybetmeyin.
Karşı taraftaki kadına değil eşinize kızın ona o fırsatı veren eşiniz.

Eşim demeye dilim varmiyor. Ofkemi yenemiyorum bu adama kandigim için.

Ayrılık sonrası genelde ilk etapta kadınlar enkaza döner erkekler hop orda hop burda güle eğlene gezerler
Zaman geçtikçe tam tersine döner
Hemde kalıcı bir biçimde
Hiç üzülme
Zaten çok ergence komik bir yazışma olmuş

Ayrılık sonrası genelde ilk etapta kadınlar enkaza döner erkekler hop orda hop burda güle eğlene gezerler
Zaman geçtikçe tam tersine döner
Hemde kalıcı bir biçimde
Hiç üzülme
Zaten çok ergence komik bir yazışma olmuş

Umarım umarım dediginiz gibi olur.

Back
X