Mesajlasmakmı konusmakmı?

mesajlaşmak daha bir başka bence.....
duygular yazıya dökülünce daha başka..boshayallersmile

Her ikisi de ama simdi sadece mesajlasabiliyoruz cünkü hergün aksama kadar birlikteyiz .. Hatta bize sasırıp cok sacma soru yöneltenler oluyor o kadar görüsüp hala nasıl cıkmanızın ilk günleriymis gibi mesajlasıyorsunuz diye .. kafamçokkarıştı

vereliniortak aynen ya..bu mesajlaşmayın sıkılırsınız..ne sacma hadi len:roflol::roflol::roflol:

ikisinin de yeri ayrı bence de . bazen mesajlaşmak bazen konuşmak ...

ben herzamn yüzyüze konusmayı tercih ederim...cünkü onu görmeden söylediği seylerin tam olarak ne oldugunu anlayamazsın...yüz ifadesini el kol hareketleri.. ve en önemlisi bakışları bunlar iletişimde cok önemlidir...

mesajlaşmak talebe işi.
ayrıca beleş mesajlarını kullanmak amacıyla gönderip duranlara sinir oluyorum.
cevap yazmıyorum, bi şey varsa arasın.

mesajlaşmak talebe işi.
ayrıca beleş mesajlarını kullanmak amacıyla gönderip duranlara sinir oluyorum.
cevap yazmıyorum, bi şey varsa arasın.

kesinlikle.. üşenirim ben mesaj yazmaya.. hele bir de fazla karakter olmasın diye sesli harfleri yutunca okunmuyor bile.. sempatiksalakcinni

ben msjlaşmayıda çok seviyorum ama konuşmak daha tatmin edici benim için çünkü yazılanlardan nasıl bi duygu çıkarmak gerektiğini anlamıyo bazen yani senin iyi niyetle yazdığını kötü anlıyabiliyolar bu yüzden konuşmak daha iyi ama boğacak kişilerle değil tabi yoksa kolay kolay açmam bi daha yani

kardeşim çat çut msj yazıyo :mymeka:
deli ediyo beni zaten
çıt çıt çıt çıt çıt çıtttttttttttttttttttttt
iyy çıldırdım sonundasempatiksalakcinni
sayesinde msj yazmaktan nefret ediyorm:umursamaz:
yemek yiym
wcye gidiyom
hiç
ok
tmm

bunlar ne ya?
iyice çıldırdımsempatiksalakcinni
konuşalım en iyisi:hulya:

benim kardeşimde öyle ya insan tmm diye msj atar mı atıyolar işte saçmalık :mymeka:gerçi bende çok msjlaşırdım eskiden yani bi kaç aya kadar en azından benimkiler uzundu ve anlamlıydı aşk mesajıydı bacım heheytt bee yemek yiyorum wcye gidiyorumdan daha anlamlılardısırnaşık şeysırnaşık şey

eskiden bende atardm o aşkk dolu msjları
noldu ayrıldık :mymeka:
olan kontörlerime oldu delikafadulden
sadece sevgilisine değil herkesle msjlaşır
kafa bu anacım çat çat yani kafamçokkarıştı
ama yöntemi buldm en zımpırtı müziği açıp son sese veriyorm :lepi:
kıl oluyo,bakıyorm maksimum 40 dk.içinde ya msjlaşmayı bırakıyo
ya da odadan gidiyo :jeyyar:delikafadulden

aynen bizde attık da noldu ayrıldık demek ki çok muhabbet tez ayrılık getiriyomuş:uhm:

benim tarafım belli zaten tabiki konuşmak, akşama kadar her yaptığını anlatınca ne heycanı kalır yaa akşama kadar hasretle bekleyip akşam sesini duymanın keyfi paha biçilemez, hem şöyle bişey de var eğer bi mesaj atıyosam ya da o atıyosa çok anlamlı şeyler yazmışızdır, eğer ondan bi mesaj geliyosa çok güzel şeyler okuyacam demektir ki bunun heycanı bile yeter...

Tabiki konuşmak benim için.

Mesaj yazmayı sevmeyen bir insanım. Çok üşeniyorum falan filan.
Her gün her akşam konuşuyoruz. Mesaj çok zor durumlarda arada bir işte.

Ama sadece nişanlımla değil genel anlamda birşey olduğu zaman ararım, mesaj yazmakla uğraşamam.

Ayrıcada konuyu açan arkadaşım anket bölümüne açmışsın ama anket yok.
Bir anket eklettirirsen daha iyi olur.

ben seviyorum mesajlaşmayı..bazen o kadar etkileyici mesajlar atarız ki eşimle birlikte..Hala flört eder gibi hissediyo insan kendini...konuşup sesini duymak ta güzel..ama müsait olduğum sürece mesajlaşmayı çok seviyorum...

.

ben daha cok mesajlasmayi istiyorum

o daha cok konusmayi

ama ben konusmayi beceremiyorum, cok heyecan yapiyorum telefonda
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…