• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşmaktan parmak kası yapanlar fahri üyesi

İlk başlarda aynı şekilde düşünüyordum, hala belki böyledir diye temkinli yaklaşıyorum. Ama öyle olsa şak diye ortada bi şey yokken ortak arkadaşlarımıza demez gibi geliyor.
Aksine. Eski nişanlımı unuttum bakın havalarına giriyor diye söyler hatta abartıp söyler

Evet pası vermişsiniz anlamamayı tercih etmiş
Sonrasında vakit ayırmak isteyen vakit ayorırdı sana kalsa 229384747 yıl sonra görüşeceğiz dedim. Ben anladım seni görüşmek için bi şey yapmadın demek istiyorsun filan dedi. Ama bu kadar. Arkadaşım şey dedi belki yüz yüze ne konuşacalsınız onu düşünüyordur. Ben biraz sessiz birisiyim belki ondan :/

Sonrasında vakit ayırmak isteyen vakit ayorırdı sana kalsa 229384747 yıl sonra görüşeceğiz dedim. Ben anladım seni görüşmek için bi şey yapmadın demek istiyorsun filan dedi. Ama bu kadar. Arkadaşım şey dedi belki yüz yüze ne konuşacalsınız onu düşünüyordur. Ben biraz sessiz birisiyim belki ondan :/
E bu pas durumunuda geçmiş sitem bile etmişsin çoktan bi teklifle gelmesi lazımdı. Sen sessiz ol ne olacak ki ilk bi kaç dakika tutukluk yaşarsın sonra laf lafı açar kendinde bişey arama hem öyle olsa parmak kası nasıl yapardın :)

Ne konuşmayacaksınız ki? 😂😂 Ülkede konu mu bitiyor? 😂😂 Hiç yoksa Corona var ya güzelim hiç konusuz bırakmadı bizi.

E bu pas durumunuda geçmiş sitem bile etmişsin çoktan bi teklifle gelmesi lazımdı. Sen sessiz ol ne olacak ki ilk bi kaç dakika tutukluk yaşarsın sonra laf lafı açar kendinde bişey arama hem öyle olsa parmak kası nasıl yapardın :)

Di mi ya, gerçekten demesi gerekirdi şimdiye kadar. Demek ki hevesli değil :/

5 ay evvel nişanlısından ayrılan bir erkek senle neden görüşmüyor,çünkü ciddi bir ilişki istemiyor..Yüzyüze görüşürse olaya biraz daha reellik katılmış olucak ve oğlumuz bunu istemiyor buna hazır değil. Telefondan görüşmekle yalnızlığını gideriyor..Ben yerinde olsam ben teklif ederdim baktım oralı değil sepet yapardım.Birilerine belirsizlikle dolu süreler hediye edemem ben.

Yaşınız kaç bilmiyorum konu sahibi ama şöyle düşünüyorum. Oğlumuz şu an sizinle kafasını dağıtıyor. Boşa düşüp de eskiye kafası takılmasın diye. Hevesli erkek ertesi gün bile ayak üstü bile olsa görmek ister genelde. Siz msjlaşma durumundan memnunsanız öylesine konuşun, çünkü o sizinle öylesine konuşuyor. Aman yok benim zamanım kıymetli derseniz de kesin iletişimi. Belki bizi haksız çıkarıp sizi kaybetmek istemez beyimiz ama sanmıyorum :işsiz:

Yeni aldatılmış birinin pat diye kendini ciddi bir ilişkiye atacağını sanmıyorum ben. Sevgisini unutmuş olsa bile yediği kazığı daha unutamamıştır. Sanırım sizinle kafa dağıtıyor, boşluk dolduruyor. Aslında bunun adı bile var rebound ilişki diye. Uzun ve ciddi bir ilişkiden sonra ayrılık acısını atabilmek yalnız kalmamak için geçiş aşaması ilişkisi. İki ciddi ilişki arasında ki ilşki yani. Sizi böyle görüyor olabilir. Yoksa herkesin dediği gib görüşmek isteyenin mazereti olmaz.

Selamlar,

Konuyu görünce öhhh artık diyecekler için HAKLISINIZ valla.

Ya hanımlar ben aşırı duygusal, detaycı ve bazen gereksiz şeylere takılan birisiyim ve bu huyum yüzünden kendimle ilgili çoğu şeyde objektif olamıyorum şakır şakır söyleyeceğinizi düşündüğüm için konuyu açıyorum.

Birkaç konu önce biriyle konuşuyorum vs diye konu açmıştım. (Konuyu bilmeyenler için amme hizmeti: çocuk 5-6 ay önce tam evlenmek üzereyken nişanlısından kız onu aldattığı için ayrıldı, ortak arkadaşlarımız olduğu için aşağı yukarı 2 yıldır muhabbetim var. 2 aydır konuşuyoruz.)

Çocukla ortak arkadaşlarımız olduğu için öncesinde çok kez bir araya gelip yüzyüze konuştuk ama konuşmaya başladığımızdan beri, 2 aydır, sadece bir kez görüştük. Onda da çok az vakit geçirdik 1,5-2 saat kadar. Bir aydır sokağa çıkma yasağı yok ama haftasonları onun önceden planladığı işlerle dolu olduğu için şehir dışındaydı. Ama hafta içi ikimiz de müsait olduğumuz halde hiç görüşmedik ve bu durum bana çok saçma gelmeye başladı. Telefon başında makine gibi sürekli mesajlaşarak ne kadar tanırım ki? Üstelik daha ilk ay hoşlandığını baya belli etmişti sjfmfjfm eee hoşlanan insan buluşup görüşmeye daha hevesli olmaz mı bi keresinde şakayla karışık vakit ayırmak isteyen vakit ayırırdı gibi bi şeyler dedim ondan sonra ne demek istediğini anladım dedi ama yine görüşmedik sjfmfjfn

Şimdi sorunum şu, hoşlanmıyor desem gün boyu mesaj atıyor, arıyor. Hatta hafta sonu şehir dışındaydı görüntülü aradı birkaç defa. Hatta ortak birkaç arkadaşımıza da söylemiş. eee bu çocuk neden bi kahve içelim jehan demiyor :/

Açıkcası bir tık hoşlanmaya başladım ve görüp yüz yüze de konuşmak istiyorum, böyle mesajlaşarak makine gibi tanıyamam ki. Sizce açık açık neden görüşmüyoruz diye sorsam mı? Çok mu hevesli görünürüm sorunca. Ya da ne yapsam bilemedim.
Aldatilma nedeniyle evlilikten donen bir adam sence sagliklimidir kuzum?kafasinda gel git yasiyor bir guveniyor bir guvenmiyor intikam bile almak istiyordur ,uzak dur

Eskiyi unutmamış olabilir.
Eskiyle irtibat kurmaya çalışıyor olabilir.
Bu süreçte kafasını dağıttığı kişi olabilirsiniz.
Başka arayışlarda olabilir.

İletişim kurmaya çalışmadığını düşünüyorum, kızla tamamen koparmış bağları. Ama aklım baya karıştı dediğiniz çoğu şey doğru :/

2 şey yapabilirsiniz, ikisinden biri ama:

1. siz söyleyin bu hafta bi kahve içelim diye.
2. ilginizi azaltın, geri çekilin. ne bileyim yazdığı zaman kısa cevaplar verin vs. anlasın yani bişey olduğunu. sallamayın pek ve gözlemleyin. ama hani bu esnada whatsappa da girin çevrimiçi olun yani. son görülmeler vs açıksa sık sık girin çıkın maksat görüntü olsun orda. kız whatsappa giriyor ama bana yazmıyor benimle konuşmuyor, bişey olmuş desin dank etsin.

anacım bir de bunların doğasında var kendini geri çekenin peşinde koşmak.

2 şey yapabilirsiniz, ikisinden biri ama:

1. siz söyleyin bu hafta bi kahve içelim diye.
2. ilginizi azaltın, geri çekilin. ne bileyim yazdığı zaman kısa cevaplar verin vs. anlasın yani bişey olduğunu. sallamayın pek ve gözlemleyin. ama hani bu esnada whatsappa da girin çevrimiçi olun yani. son görülmeler vs açıksa sık sık girin çıkın maksat görüntü olsun orda. kız whatsappa giriyor ama bana yazmıyor benimle konuşmuyor, bişey olmuş desin dank etsin.

anacım bir de bunların doğasında var kendini geri çekenin peşinde koşmak.

2. dediğinizi yaptım. Ama taktik olsun diye değil, gerçekten konuşasım gelmediği için mesaj atmadım. Sordu, aradı hatta baya üstüne düştü ama gram konuşasım şunu şöyle yaptın vs diyesim gelmiyor içimden

Bu konu hakkında Adil Yıldırımın YouTube kanalında bir video vardı bulabilirseniz izlemenizi tavsiye ederim en azından bir uzman görüşü olarak farklı açıdan bakmanızı sağlar. Görüşmemek buluşmamak biraz garip geldi bana da. Özellikle birini tanımak isteyen kişi buluşup yan yana gelmek ister bir çay ya da kahve içmek ister buluşmama ya da konuyu oraya getirmeyen birinin niyeti sadece kafa dağıtmak olabilir ciddi bir ilişliden çıkmış bana göre 6 ay çok uzun bir süre de sayılmaz unutmak için. Bence bu konuda fikrinizi açık açık dile getirmeniz gerekir belki de buluşmama nedeni farklıdır biz önyargılı bakıyoruzdur. Ancak içinize kurt düşürmek istemem ama görüşmeme nedenini başka biriyle yakınlığı var ve bu yüzden mi ortalıkta görünmek istemiyor olarak düşündüm. Belkide altında farklı bir neden vardır kendini hazır hissetmiyordur ama bence açık olmanızda fayda var.

Bu konu hakkında Adil Yıldırımın YouTube kanalında bir video vardı bulabilirseniz izlemenizi tavsiye ederim en azından bir uzman görüşü olarak farklı açıdan bakmanızı sağlar. Görüşmemek buluşmamak biraz garip geldi bana da. Özellikle birini tanımak isteyen kişi buluşup yan yana gelmek ister bir çay ya da kahve içmek ister buluşmama ya da konuyu oraya getirmeyen birinin niyeti sadece kafa dağıtmak olabilir ciddi bir ilişliden çıkmış bana göre 6 ay çok uzun bir süre de sayılmaz unutmak için. Bence bu konuda fikrinizi açık açık dile getirmeniz gerekir belki de buluşmama nedeni farklıdır biz önyargılı bakıyoruzdur. Ancak içinize kurt düşürmek istemem ama görüşmeme nedenini başka biriyle yakınlığı var ve bu yüzden mi ortalıkta görünmek istemiyor olarak düşündüm. Belkide altında farklı bir neden vardır kendini hazır hissetmiyordur ama bence açık olmanızda fayda var.

Adil yıldırımı ben de takıp ediyorum hangi videosu?

Daha aramızda net bi şeyler yokken ortak arkadaşlarımıza demiş ama birisiyle yakınlığı olsa bunu da demez, duyurmazdı :/

2. dediğinizi yaptım. Ama taktik olsun diye değil, gerçekten konuşasım gelmediği için mesaj atmadım. Sordu, aradı hatta baya üstüne düştü ama gram konuşasım şunu şöyle yaptın vs diyesim gelmiyor içimden
ortada net bir şey yok gibisinden bir şeyler demişsiniz diğer üyelere verdiğiniz cevapta. tam cümleyi bulamadım şimdi kusura bakmayın. yani net olup olmamak değil aslında mesele. görüşmek buluşmak isteyen buluşur. şöyle örnek vereyim benim zamanında mesajlaştığım biri vardı mesela yani genelde mesajlaşırdık. açık açık buluşmak istediğini söylerdi. ve ben de onu sırf masterchef izlicem diye ertelerdim ve ona da açık açık söylerdim. bu akşam benim şefler var dışarı çıkmayacağım derdim. ertesi gün, ertesi gün illa sorar, kahve içelim yemek yiyelim falan der şansını denemekten çekinmezdi. düşünün yani benimkisi yoğunluk da değil sırf canım o akşam onunla buluşmak için evden çıkmak istemiyordu. gerçekten ilgilenen insan buluşma teklif etmeden duramaz hele ki bu bir erkek ise. ha biz onunla sonra bu konudan bağımsız sebeplerden anlaşamayıp ayrılmıştık ama misal yani.

bir başka örnek, benim buluşma, görüşme gibi şeylerde adım atmadığım için benden uzaklaşanlar olmuştu. buluşmamış olma sebebim fazla umursamamış olmamdı. zamanında ben de benimle bir akşam çay kahve içme planı olmayan, bana zaman ayırmayan birini sepetlemiştim. yani durum bu.

Back
X