- 13 Haziran 2017
- 333
- 404
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi videosu olduğunu hatırlamıyorum ama videolarına bir göz gezdirip video ismine göre izlemenizi tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam en az 3 hafta içerisinde buluşulması gerektiğini belirtmişti kendisi bir videosunda. Ortak arkadaşlarınıza sizinden bahsettiğinde kulağınıza gelebileceği için bahsetmiş olabilir mi ya da sordukları için söylemiş olabilir mi? Yüzyüze gelip konuşmadan o enerjiyi alamaz ki insan mesajlaşma ya da görüntülü konuşma sanalda kalan birşey. Covid konusunda fazla evhamlıysa eğer cafelere gitmek istemiyor olabilir böyle bir hassasiyeti olabilir siz daha iyi tanırsınız konuşmalarından onu. Ama erkekler bu tip konularda yüzyüze görüşmeye daha istekli oluyor aksi bir durumu söz konusu değilse bilemedim açıkçası ama şüpheli geldi bana bu durum. Siz soğuk mesafeli davransanızda bu durum karşı tarafın çok anlayabileceği bir şey olmaz çünkü erkekler genelde hep duymak istiyor sorun neyse açık açık söylenmesini bekliyor kişisine göre de değişir tabi ama konuşun derim ben en azından bu durumun size hissettirdiklerini açıklayın yakınlık derecenizi bilemem ama siz bilirsiniz yine de nasıl konuşulması gerektiğiniAdil yıldırımı ben de takıp ediyorum hangi videosu?
Daha aramızda net bi şeyler yokken ortak arkadaşlarımıza demiş ama birisiyle yakınlığı olsa bunu da demez, duyurmazdı :/
Hangi videosu olduğunu hatırlamıyorum ama videolarına bir göz gezdirip video ismine göre izlemenizi tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam en az 3 hafta içerisinde buluşulması gerektiğini belirtmişti kendisi bir videosunda. Ortak arkadaşlarınıza sizinden bahsettiğinde kulağınıza gelebileceği için bahsetmiş olabilir mi ya da sordukları için söylemiş olabilir mi? Yüzyüze gelip konuşmadan o enerjiyi alamaz ki insan mesajlaşma ya da görüntülü konuşma sanalda kalan birşey. Covid konusunda fazla evhamlıysa eğer cafelere gitmek istemiyor olabilir böyle bir hassasiyeti olabilir siz daha iyi tanırsınız konuşmalarından onu. Ama erkekler bu tip konularda yüzyüze görüşmeye daha istekli oluyor aksi bir durumu söz konusu değilse bilemedim açıkçası ama şüpheli geldi bana bu durum. Siz soğuk mesafeli davransanızda bu durum karşı tarafın çok anlayabileceği bir şey olmaz çünkü erkekler genelde hep duymak istiyor sorun neyse açık açık söylenmesini bekliyor kişisine göre de değişir tabi ama konuşun derim ben en azından bu durumun size hissettirdiklerini açıklayın yakınlık derecenizi bilemem ama siz bilirsiniz yine de nasıl konuşulması gerektiğini
Yani madem covid konusunda cafeye gitmek ona engel değilse sizinle de bir yerde oturup kahve vs içebilir. Aradı dediniz peki bir açıklama yaptı mı size bu konuda? Ezikçe neden olsun ki bir erkek bunu bize söylediğinde ezik gözüyle bakmıyoruz ki. Bir de şu var neyi nasıl söylediğimiz çok önemli hayatta. Atıyorum açık açık konuşamıyorsanız buluşalım demezsiniz de onunda işinin olmadığını bildiğiniz bir gün atıyorum hava güzel vs bugün hava çok güzel evde olmak istemiyorum dışarı çıkıp biraz hava alacağım sende gelmek ister misin kahve içebiliriz vs diyebilirsiniz belki konuşmanızın gidişatına göre. Bu konuya önem veriyorsunuz sonuçta bir yakınlığınız da var bu konunun sizin için önemli olduğunu bilmesi ve buna göre nasıl davrandığını görmeniz gerek eğer bile bile gelmiyorsa zaten birşeyler eksik demektirHa yok covid konusunda dikkatli ama gezmesine vs devam ediyor. Soğuk davranınca direkt anladı, aradı. Ama direkt neden görüşmüyoruz demek bana biraz ezikçe geliyor. Sanki buna aşırı önem vermişim izlenimi olmaz mı?
Yani madem covid konusunda cafeye gitmek ona engel değilse sizinle de bir yerde oturup kahve vs içebilir. Aradı dediniz peki bir açıklama yaptı mı size bu konuda? Ezikçe neden olsun ki bir erkek bunu bize söylediğinde ezik gözüyle bakmıyoruz ki. Bir de şu var neyi nasıl söylediğimiz çok önemli hayatta. Atıyorum açık açık konuşamıyorsanız buluşalım demezsiniz de onunda işinin olmadığını bildiğiniz bir gün atıyorum hava güzel vs bugün hava çok güzel evde olmak istemiyorum dışarı çıkıp biraz hava alacağım sende gelmek ister misin kahve içebiliriz vs diyebilirsiniz belki konuşmanızın gidişatına göre. Bu konuya önem veriyorsunuz sonuçta bir yakınlığınız da var bu konunun sizin için önemli olduğunu bilmesi ve buna göre nasıl davrandığını görmeniz gerek eğer bile bile gelmiyorsa zaten birşeyler eksik demektir
Konuşmanıza göre de bence soğuk davranışınızın buluşmama sebebiyle olduğunun farkında değil ya da farketmek istemiyor. Yani tabi kırıcı bir durum siz bilirsiniz konuşup konuşmamak size kalmış ama bu durum uzun bir süre daha böyle devam edeceğe benziyorBen işim var yoğunum diyerek uzun konuşmadım. Mesaj attı ne yaptığımı bilmiyorum ama özür dilerim gibi bi şeyler yazmış.
Netkeşmesi için sormak isterim ben de ama ben sorunca ya da ben davet edince kendimi kötü hissedeceğim. Çünkü bunu düşünemeyecek birisi değil. Her şeye vakit ayırıp laf arasında dediğim halde hala görüşmemesi biraz kırıcı geliyor.
Konuşmanıza göre de bence soğuk davranışınızın buluşmama sebebiyle olduğunun farkında değil ya da farketmek istemiyor. Yani tabi kırıcı bir durum siz bilirsiniz konuşup konuşmamak size kalmış ama bu durum uzun bir süre daha böyle devam edeceğe benziyor
Var mı gelişme?
mesajlaşmak,görüntülü görüşmek bir yere kadardır ya insan sık sık olmasa da yüzyüze de görüşebilmeli ki karşıdakini tanımalı. eğer karşı taraf bu konuda çabalamıyorsa, görüşmek için plan yapmıyorsa yada sürekli erteliyorsa nerde bu ilişkinin dinamiği? bilemedim ya başıma gelse napardım diye kendimi yerine koymaya çalışıyorum :)Konuyy açtıktan sonra açık açık 2 aydır 1 saat bile ayıramayan birisinin samimiyetine inanamam dedim. Vakit ayırdığında konuşuruz yazdım. Baya şok oldu. Tamam kafamı toplayacağım haklısın filan dedi. Konuşmaya devam ettik ama yine sormadı. :)))))))
Tatlım 2 ay biriyle mesajlaştık sabah akşam mesaj attı.. E başlaya dedim hazır değilim tiplerine girdi sonra kendi istedi. Ama bana çok yakın olmasına rağmen öğle arası bile ben görüşmek istiyordum. Ama baksan sabah akşam mesaj atıyor. Sonra birşey bahane edip çat die ayrıldı ve engelledi beni ki ben haklıydım.kıaacası birşey bekleme sadece seninle boş vaktini mesaj atarak değerlendiriyor. Sevseydi görmek için 10 saatlik yoldan gelir 1 saat görür giderdi. Bu şekilde göreşemiyoruz bitirip arkadaş kalalım De.Selamlar,
Konuyu görünce öhhh artık diyecekler için HAKLISINIZ valla.
Ya hanımlar ben aşırı duygusal, detaycı ve bazen gereksiz şeylere takılan birisiyim ve bu huyum yüzünden kendimle ilgili çoğu şeyde objektif olamıyorum şakır şakır söyleyeceğinizi düşündüğüm için konuyu açıyorum.
Birkaç konu önce biriyle konuşuyorum vs diye konu açmıştım. (Konuyu bilmeyenler için amme hizmeti: çocuk 5-6 ay önce tam evlenmek üzereyken nişanlısından kız onu aldattığı için ayrıldı, ortak arkadaşlarımız olduğu için aşağı yukarı 2 yıldır muhabbetim var. 2 aydır konuşuyoruz.)
Çocukla ortak arkadaşlarımız olduğu için öncesinde çok kez bir araya gelip yüzyüze konuştuk ama konuşmaya başladığımızdan beri, 2 aydır, sadece bir kez görüştük. Onda da çok az vakit geçirdik 1,5-2 saat kadar. Bir aydır sokağa çıkma yasağı yok ama haftasonları onun önceden planladığı işlerle dolu olduğu için şehir dışındaydı. Ama hafta içi ikimiz de müsait olduğumuz halde hiç görüşmedik ve bu durum bana çok saçma gelmeye başladı. Telefon başında makine gibi sürekli mesajlaşarak ne kadar tanırım ki? Üstelik daha ilk ay hoşlandığını baya belli etmişti sjfmfjfm eee hoşlanan insan buluşup görüşmeye daha hevesli olmaz mı bi keresinde şakayla karışık vakit ayırmak isteyen vakit ayırırdı gibi bi şeyler dedim ondan sonra ne demek istediğini anladım dedi ama yine görüşmedik sjfmfjfn
Şimdi sorunum şu, hoşlanmıyor desem gün boyu mesaj atıyor, arıyor. Hatta hafta sonu şehir dışındaydı görüntülü aradı birkaç defa. Hatta ortak birkaç arkadaşımıza da söylemiş. eee bu çocuk neden bi kahve içelim jehan demiyor :/
Açıkcası bir tık hoşlanmaya başladım ve görüp yüz yüze de konuşmak istiyorum, böyle mesajlaşarak makine gibi tanıyamam ki. Sizce açık açık neden görüşmüyoruz diye sorsam mı? Çok mu hevesli görünürüm sorunca. Ya da ne yapsam bilemedim.
Konuyy açtıktan sonra açık açık 2 aydır 1 saat bile ayıramayan birisinin samimiyetine inanamam dedim. Vakit ayırdığında konuşuruz yazdım. Baya şok oldu. Tamam kafamı toplayacağım haklısın filan dedi. Konuşmaya devam ettik ama yine sormadı. :)))))))
Geçen baya imalı bi şekilde ben sorduğum için demek istemiyorum açıkcası. Çok hevesli gibi olmaz mıyım :/