Hiç anlamam ama çok hoş görünüyorsunuz benceMerhaba arkadaşlar konumu bilenler biliyor geçemeyen bir burun ucu ödemi mi artık dolgunluk mu desem garip kötü bir görüntü vardı 2. Senem diyebilirim 22. Ayım. 2 ayda mucize bir değişim olmayacağı için .. genel olarak memnunum ama burun ucum üstü yemin edebilirim ki hala şiş ve Buda bana göre düşük görünüme sebep burun ucuna tekrar küçük bir revizyon yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum açıkçası .. doktoruma gelince revizyona gerek yok ama kafana takılıyorsa yanındayım diyor elimi bastırdığım fotoğrafa şişlik net belli oluyor biraz daha zaman versem mi ? Tecrübeli arkadaşların görüşünü bekliyorum
Bence de burnunuz güzel, 2 senede ödem kalacağını sanmıyorum ama burnunuzda bir sıkıntı yok gibi.. Tekrar ameliyat olmaya değer mi?Kızlarrrrrrr
Ama dokunduğum zaman şişlik geliyor elime böyle inip kalkan bir deri puf puf deri hala oturmaya çalışıyor sankiBence de burnunuz güzel, 2 senede ödem kalacağını sanmıyorum ama burnunuzda bir sıkıntı yok gibi.. Tekrar ameliyat olmaya değer mi?
Bana kalkık gelmiyor o şişlikten dolayıAyy burnunuz çok hoşş :) Kortizon iğne yapsa geçer gibi geliyor bana .Benim 6.ay hala burun ucumda ödem var .Gittikçe küçülür mü burun ?
ödemler inince burun da düşer sanıyordum daha mı kalkık görünüyor .. ?Bana kalkık gelmiyor o şişlikten dolayıiğneyi zararlı buluyor yapmıyor
Sizden başka kim dokunacak ki burnunuza? Dışarıdan bakınca gayet doğal duruyor. Bence operasyona degmez.Ama dokunduğum zaman şişlik geliyor elime böyle inip kalkan bir deri puf puf deri hala oturmaya çalışıyor sanki
Yok o yüzden demedim hala dolgunluk var inecek belkide beklesem saha iyi gibi …Sizden başka kim dokunacak ki burnunuza? Dışarıdan bakınca gayet doğal duruyor. Bence operasyona degmez.
Benim saha kalkık gözüktüödemler inince burun da düşer sanıyordum daha mı kalkık görünüyor .. ?
Bana da 1.ayda iğneyi yaptı deri bolluğu ve ayrı doku oluşumu olduğu için.Sadece renk değişimi oldu bir ara. yan etkisini görmedim .
Bence burnun çok güzel. Kusur arayan kusur bulur, çok incelememeye bak:)))Yok o yüzden demedim hala dolgunluk var inecek belkide beklesem saha iyi gibi …
Bence burnun çok güzel. Kusur arayan kusur bulur, çok incelememeye bak:)))
Cnm telefonumu temizledim hiç biri yok İnan kiEvet haklısınız o da olmasa kusursuz bi burnunuz olacakmış ama bu haliyle bile harika görünüyor güle güle kullanın çok tatlı.
Size sormak istediğim rica etsem 2.-3. Aylardaki fotonuzu paylasabilir misiniz özelden?
Evet haklısınız o da olmasa kusursuz bi burnunuz olacakmış ama bu haliyle bile harika görünüyor güle güle kullanın çok tatlı.
Size sormak istediğim rica etsem 2.-3. Aylardaki fotonuzu paylasabilir misiniz özelden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?