- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Karşıma iş fırsatları çıkıyor, iyi şirketlerde görüşmeye çağrılıyorum hatta 5-6 kere oldu ama hepsi olumsuz sonuçlandı. Brief verildikten sonra yaptığım tasarımı veya işi gördüklerinde reddediliyorum. O kadar yoruldum ki artık gerçekten tükenmişlik sendromuna girmiş olabilirim. Önceden umutsuz değildim fakat bu olanlardan sonra başarısız olduğuma karar verdim. Onca sene eğitimden sonra moral bozucu oluyor.
Grafik tasarımcıyım bu arada. Ne yapabilirim bilmiyorum 26 yaşındayım zaman hızla ilerliyor elle tutulur bir başarım yok henüz. Sizce radikal kararlar almak doğru olur muydu?
Başka bir alan düşünmek istedim fakat karar veremedim, bir daha 4 sene bir maceraya pek cesaretim yok. Çıkmazda gibiyim. Ne yapabilirim bilmiyorum.
Grafik tasarımcıyım bu arada. Ne yapabilirim bilmiyorum 26 yaşındayım zaman hızla ilerliyor elle tutulur bir başarım yok henüz. Sizce radikal kararlar almak doğru olur muydu?
Başka bir alan düşünmek istedim fakat karar veremedim, bir daha 4 sene bir maceraya pek cesaretim yok. Çıkmazda gibiyim. Ne yapabilirim bilmiyorum.
Son düzenleme: