- Emoji Skoru
- 606
- Puanlar
- 18
Tekrar gerçekten çok teşekkür ederim o sizin inceliğinizOkumuş insanın hali de tevazusu da başka oluyorsözüm meclisten dışarı doğuştan yetenekli insanlara hiç sözüm yok ama gram sesi olmayan nota okumaktan, bir enstrüman çalmaktan aciz, bir stüdyoda 3-5 zaman çalışmış kişilerin dahi şarkıcı ve prodüktör olduğunu düşünürsek, siz işin matematiğini okumuş piyasada pişmiş biri olarak haydi haydi yaparsınız, yeter ki nereden başlayacağınıza karar verin, benim karga gibi sesimi bile filtreleyebiliyorsunuz, ki piyasadakilerin bir çoğu playbackçi, canlı performans her babayiğidin harcı değil.
Rica ederimmüzik sektörü dahil birçok sektör yapay zekaya yöneldi, AI karakterlerle açılan insta hesapları kaynıyor her yerde, yapay zekanın müzik sektörünü de ele geçirmesi aleyhe gibi gözükse de yararınıza kullanırsanız fırsata da çevirebilirsiniz
Bir fikir verir diye yazıyorum anne olmanızın da katkısı olabilir belki, çocuk sahibi olan bazı şarkıcılar vaktiyle çocuk şarkıları da yaptı biliyorsunuz, bebeklere ninniler çocuk şarkıları
Bazı bilgisizlerin bile af buyurun cahil cesaretiyle piyasaya nasıl bodoslama atladığını düşünürsek, bence siz kesinlikle piyasaya geri dönmelisiniz![]()
Estağfurullah olur mu öyle şey, eminim sesiniz de üslubunuz ve karakteriniz kadar güzeldir. Genelde karga sesliler egoistler olur
Ai konusunda nasıl bir çalışma yaparım ama düşüneceğim mutlaka. Elektronik müzik yaptığımdan ai ile nasıl bir çalışma çıkartabilirim bilmiyorum. Ama çocuk şarkısı çok aklıma yattı. Hem kendi çocuğum hem tüm çocuklar için çok güzel olur. Eğer işime dönebilirsem bu konuda kesin çalışma yaparım.
Piyasaya dönmem gerektiğini düşünmeniz beni çok onurlandırdı, umarım başarabilirim. Sadece biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. Karakterim gereği fazla aceleci davranıyor olabilirim. Tekrar çok teşekkürler iyi ki varsınız