- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
Öyle olsa şuan işi olurduBoğaziçi ışletme bitirmişse önemli.
Okul çok fark ediyor.
Veya Koç , Bilkent burslu işletme bitirmişse.
Bu okullara piyasada kapılar hep acıktır.
bu da aklımda olan bir seçenek çok tercihim yok bu seçenek de efor istiyor oldukça zira işe alınmak için o yan dallarda bir şeyler yapmış olmak lazım ama en mantıklısı da bu gibi duruyor.
Tamamdır. Dert sizin konu sizin..yok hayır üzgünüm veremediğim için ama verirsem gerçekten iyice ezik hissedicem meslektaşlarım arasında en yakın arkadaşlarım da aynı meslekten onlara bile açamıyorum derdimi bu yüzden. yine de teşekkürler
Aramıyormuş iş.Öyle olsa şuan işi olurdu
Evet okudum çok önemli bi meslek ama neAramıyormuş iş.
Konuyu okudunuz mu???
önemli meslek demedim ki bir çok kişi duydum mesleğin ne güzel ben de isterdim vs. diyen o sadece. öyle yazmamın sebebi de şımarıklık mı yaptığım diye sormak anlamındaydıEvet okudum çok önemli bi meslek ama ne
Veya sağlık bölümleri..Evet okudum çok önemli bi meslek ama ne
mesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.Mesleğinizi söylememiz çok saçma. Böyle kimse size yardımcı olamaz.
teşekkür ediyorum pozitif cevabınız içinEğer hayatınız boyunca aynı meslekten devam edecekseniz (ki yeni rotalar çizmek için hiç geç yaş değil) mesleğinizin olumsuz yanlarından çok olumlu yanlarını düşünün ve onlara odaklanın.
Kimsenin mesleği kusursuz değildir bence. Pozitif yanlar olduğu gibi negatif yanlar da olur. Örneğin çok kazanırsınız ama özel hayatınız, kendinize ayıracağınız zaman bile olmayabilir vs.
daha önce çalışmadım demedim dikkat ederseniz çalıştığım zamanlarda olan şeyler bunlar bi süredir işsizim sadece. teşekkürler güzel örnekler için.Çalışmıyorsanız hangi iş ortamında eziyet çekiyorsunuz?
Isınızın farklı alanlarına bakın, alan dışı yüksek lisans yapın, 17 yaşında erken demissiniz tercihe, katılıyorum ben de yanlış tercih yapmıştım, o yüzden ilk lisansı bitirir bitirmez ikinci lisansımı okudum.
21 yaşında başlasanız, 25 yaşında biterdi.
Sonra okuduğum 2. Lisans da iş olarak tatmin etmedi, alan dışı yüksek lisans yaptım.
Sağlık alanından mezunum, ilgili bir mühendislikten yüksek yaptım, doktoraya da başladım, bitirmek kısmet olmadı.
Ilk lisansım bittiğinden beri de calisiyordum bu arada.
böyle söylerken kolay ama yüksek lisansta canım çıktı mesela. Hayatımda programlama görmemiş biriydim. Program yazmayı öğrendim.
Yapmayı hayal ettiğim isin ithalat ayagi vardi, dolar basinı alip gidince vazgeçmek zorunda kaldım.
Mesleki hedefim 30 umdan sonra kendi işimin olmasiydi, hayatin bana getirdikleri ile şekillene sekillene hedefimi gerceklestirdim.
hic bir sey ayaginiza hazır gelmez.
eğer yeni bir kariyer hedefiniz varsa, ve bu hedef tıp değilse, girin bir ise hem okuyun hem çalışın.
Tabi ki fark eder.mesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.
yorum yapmayacağım size siz de benim konuma yapmayın zorunda değilsiniz sonuçta.Mesleği çok iyi ama işi yok ama işe gitmekte zorlanıyor. Mesleği bulunmaz Hint kumaşı. Siz önce işe değil de bu saçma sapan psikolojinizi düzeltip. Adam gibi iletişim kurma konusunda ders alarak başlayın.
Eziklikse bence en büyük eziklik bu.
Kesinlikle katılıyorum yorum yapmaya değer bir konu değil...yorum yapmayacağım size siz de benim konuma yapmayın zorunda değilsiniz sonuçta.
Tıp diş ya da hukukEvet okudum çok önemli bi meslek ama ne
Çalışabilirsin sevmiyorsan bırak yas daha 26mesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.
ne zaman çok önemli meslek dedim ben benim yazdıklarımı okuyum bence başkalarının değil.Tıp diş ya da hukuk
Hukuk olabilir
Ya da konu faks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?