- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi turkuaz0758
Çocuk stajda.Şimdilik o parayı alıyor.Yarının ne getireceği bilinmez.Sonuçta bir mesleği var.23 yaşında bir erkeğin de hanları hamamları 5000-10000 maaşı kolay kolay olmaz o yaşta.Bu soruyu soruyor olman bile maaşı sorun edeceksin anlamını taşıyor.arkadaşlar Antalyadan yazıyorum.2 aydır konuştuğum bir erkek arkadaşım var. ben öğretmenim ve atandım. 23 yaşındayız ikimizde. oda üniversiteyi bitirip askere gidip gelmmiş ve mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazanmış. ve şu an da 1500 tl ye bir iş yerinde çalışıyor. stajını orada yapıyor. kendine ait ailesinden ayrı bir evi var.
ikimizde muhafazakar görüşe sahibiz. namazlarımızı elimizden geldiği kadarıyla kılıyoruz.
serseri biri değil. bana değer veriyor. gayet te olgun biri. düşünceli biri aynı zamanda. askere gitmeden evvel 3 yıl muhasebe ofisinde çalışmış.
ben ondan maaş olarak fazla kazanıyorum. onun mali müşavir belgesini alması için 3 yılı var.
kişiliğiyle ilgili problemim yok. hatta ailemin aradığı damat profiline sahip.
maaş konusuna takılmalımıyım. kendisi bu konular açıldığında üzülüyor. stres yapıyor kendine.
ama ben yinede fikir almak istedim.