meslek farkı

ben maaşının artacağını söyledim. yani şimdiden düşünmemesi gerektiğini söyledim. ama bu konuya girmem onu rahatsız etti.

bana dedi zaten. bu durum seni rahatsız ediyorsa ve ileride problem olacaksa bu yola hiç girmeyelim.

maaşını ve mesleğini başıma kalkarsan ben bu durumu kaldıramam dedi.

bi soğukluk oluştu bana karşı. ama şimdi bana karşı problem yok gibi davranıyor.

gerçekte içinde neler geçiyor bilemiyorum.
ne dedinki adama da sana böyle tepki gösterdi.
çok çok abes hareketler bunlar hiç yakışık almamış.
ben senden çok kazanıyorum mu dedin
daha 2 aylık ilişkide maaşları mı konuştunuz.
açıkcası onun önü açık ve ileride çok kazanacak.
o zaman sen ona denk olmayacaksın senin mantığınla:))

Ooo muhafazakarsaniz herkes namaz falanda kiliyorsa tamamdir ya bu is!

Cidden neden boyle bir detay verdiniz?

Benim gozumde siz paragoz bir insan gibisiniz. Oglanin meslegi sizinkinden onu acik bir meslek.Birde erkeklere para pul muhabbeti yapilmaz. Bugun 1500 kazanir yarin 5000 o zaman ne yapacaksiniz merak ettim? Sevgi saygi evliligi yapin mantik degil! Sonunda illaki patliyor mantik evlilikleri bence

ayrıca iki aylık ilişkide maaş konusuna nasıl geldiniz? erken değil mi?

Olur mu hiç gelmese ayıp ederdi zaten.
O bir atanmış öğretmen ve stajyer olarak 1.500 lira alan bir adamla yapamaz.
Namaz kılar ama yinede yapamaz çünkü o öğretmen ve adam 1.500 alıyor.

Olur mu hiç gelmese ayıp ederdi zaten.
O bir atanmış öğretmen ve stajyer olarak 1.500 lira alan bir adamla yapamaz.
Namaz kılar ama yinede yapamaz çünkü o öğretmen ve adam 1.500 alıyor.

lafa gelince memur aç lafa gelince 2500 tl 1500ün yanında dünyalar kadar para...

namaz olayına takıldım zaten, konu hakkındaki ilk yorumum 'allah kabul etsin'di. ne alakası var ki onu belirtmenin di mi?

lafa gelince memur aç lafa gelince 2500 tl 1500ün yanında dünyalar kadar para...

namaz olayına takıldım zaten, konu hakkındaki ilk yorumum 'allah kabul etsin'di. ne alakası var ki onu belirtmenin di mi?

İnan artık bıktım yıldım insanlardan bu pis dünyadan. O kadar bıktım ki böyle insanları da gördükçe artık insanlardan iğreniyorum. Ama hayat böyle böylelerine gülüyor işte onlar mutlu oluyor. Kahpe dünyanın sahte adaleti işte...

İnan artık bıktım yıldım insanlardan bu pis dünyadan. O kadar bıktım ki böyle insanları da gördükçe artık insanlardan iğreniyorum. Ama hayat böyle böylelerine gülüyor işte onlar mutlu oluyor. Kahpe dünyanın sahte adaleti işte...

herşeyi böyle planlı yaşamak gerek demek ki..

O ileide senden cokkkkk dahaa iyi kazanicak ya ozaman da o sorun yaparsa napican ?

evlenince ev kirası gibi bir derdiniz olmayacak.. şimdilk ikinizin maaşı ile cok rahat geçinirsiniz... 3-5 sene sonra da senden kat kat fazla maaşı olur emin.. Ben sorun göremedim bu konuda .. saçma bakıyorsunuz olaya..

Sen bu cocuga yazik etme..ayril bence daha iyi meslekte daha cok para kazanan biriyle evlenmelisin cunku bu konuyu acmam bile ilerde sorun yaratacagini gösteriyor.Bir de sunu soylicem ben de öğretmenim ve aldigimiz maas ortada.

Hangi sarayda yasiyorsun?
Evde kaç hizmetciniz varr?

Ailem ne der nedemektir ya ? Pardonda ailenizmi evlenicek sizmi evleniceksiniz? Aile bulmus mis gibi damadı aç değik açıkta değil bide iticekmi?

Okuyunca güldüm kıyaslamanıza ayni yaştayız bide .. Bence adamı bırakın siz yazık etmeyin daha iyilerine layık.. O belgeyi 3.4 sene sonra eline aldiğında onunda ailesi sizi kapı önüne koysun ozaman 'Senin maasin az hadi kızım ananın evine' desin ..

Ayrıca bu havalar ne anlamadım onun benim şunun ne farkı varda millet evi 1.300 tl ile gecindiriyor siz daha stajdayken 1.500 ü beğenmiyosunuz? Biz yapayızda siz altından mısınız acaba ?

resmen hakaret edenler var yaaa.

canım savun sende kendini .. bir de konuyla ilgili ailem maaşına takılabilir demişsin .. ailene dürüstlüğü güvenirliği ahlakı gib daha değerli özelliklerini anlat maaşını kuruşu kuruşuna söylemek zorunda değilsin .. Önemli olan insanlığı ve sevgiliniz çalışan biri önemli olan o ekmeğinin parasını cıkarıyor bir erkeğin çalışmaktan korkmaması çalışkan olması aldığı maaştan daha önemli emin ol

benim babam da öğretmen. daha önceden konuştuğum biri vardı. özel sektörde ne kadar kazanabilir ki. en fazla 1500 alır demişti. ve sıcak bakmamıştı. daha önceden konuştuğum 2 yıllık okuyordu o. mesleği yoktu. sorumluuklarının farkında değildi.

ama bu çocuk öyle değil. sorumluluklarını biliyor.onunla konuşmak bana huzur veriyor. beni önemsiyor. geleceğimizi düşünüyor. hiçbirşeyi boş vermiyor . herşeyi düşünüyor bizimle ilgili.

dediğiniz gibi insanın evi olduktan sonra öyle yada böyle geçinir gider.

benim babam da öğretmen. daha önceden konuştuğum biri vardı. özel sektörde ne kadar kazanabilir ki. en fazla 1500 alır demişti. ve sıcak bakmamıştı. daha önceden konuştuğum 2 yıllık okuyordu o. mesleği yoktu. sorumluuklarının farkında değildi.

ama bu çocuk öyle değil. sorumluluklarını biliyor.onunla konuşmak bana huzur veriyor. beni önemsiyor. geleceğimizi düşünüyor. hiçbirşeyi boş vermiyor . herşeyi düşünüyor bizimle ilgili.

Peki ya ileride o seni begenmezse maaşın ondan düşük diye?

bu konuda ona şunu söyledim.maaşın artar demi diye , çünkü karına bakacaksın çocuklarına bakacaksın. iyi bir maaş kazanman lazım dedim. oda şöyle dedi. maaşım illaki artar. ama artmadığını varsayalım. yolunda gitmeyen şeyler oldu. istenilen düzeye ulaşmadı. o zaman ne dersin bu duruma dedi.
ben de; artar maaşın merak etme diyerek cevap verdim.

ama şunu demedim hiç. ben de çalışıyorum . gelirimiz ortak olur birbirimize yardımcı olarak geçinir gideriz.
belki de benden böyle birşey dememi bekledi o_O

Bence hemen uzaklaşın o adamdan!
Maaş farkını, sözde seviye farkını şimdiden hesaplayan kadınla bir hayat kurmasın.
Bu düşüncenizi bilse bence o da konu açardı böyle düşünen bir bayanla evlenmeli miyim diye.

bu konuda ona şunu söyledim.maaşın artar demi diye , çünkü karına bakacaksın çocuklarına bakacaksın. iyi bir maaş kazanman lazım dedim. oda şöyle dedi. maaşım illaki artar. ama artmadığını varsayalım. yolunda gitmeyen şeyler oldu. istenilen düzeye ulaşmadı. o zaman ne dersin bu duruma dedi.
ben de; artar maaşın merak etme diyerek cevap verdim.

ama şunu demedim hiç. ben de çalışıyorum . gelirimiz ortak olur birbirimize yardımcı olarak geçinir gideriz.
belki de benden böyle birşey dememi bekledi o_O
Sen bence bir öğretmenle evlen.
Maaslariniz aynı olsun.
Senden daha yüksek kazanan ve seni rahat ettirecek birini hak etmiyorsun.

Şimdi 1500 alıyordur ama 3 yıl sonra mali müşavir olduğunda senin maaşının 4-5 katı kazanacak. Ailen bu açıdan problem ediyorsa bu şekilde açıklarsın. Nasılsa kira derdinde olmayacak.

konu açılınca bana dediki. belgemi alıncada hiçbirşeyin garantisi yok ki dedi. kazancım hemen düzelmeyebilir dedi. buda bir ihtimal dedi.

ben konuşma içerisinde şöyle birşey dedim. evlendiğimiz zaman, yani iş ciddiye bindiği zaman maaşın yetmeyecek olursa belki ben de yakınırım dedim. O anda bir tepki vermedi ama

O bu sözüme çok takıldı şu anda.

Geçen akşam mesajda bu konunun kafasına takıldığını söyledi. ama geç saat olduğu için sonra konuşacağız dedi ve konuyu kapattı. muhakkak açar bu konuyu.

eleştirilerinize hak veriyorum . ama maalesef bu konuşma geçti.
sanırım benim ona destek verecek sözler söylemem lazımdı.

Back
X