• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek konusunda kafam karisik

su cevabindan sonra sana diyecek birsey bulamiyorum gercekten. Sen bosver tip falan. Giyin süslen kordonda alsancakta salın. izmirin farkini doya doya cikar ;)

İzmirin farkini doya doyaaa yillardir cikariuorum zaten ama sizin yapacaginiz gibi giyinip suslenip kordonda takilarak degil :))

Kimsenin beni bir dusunceyi kaptirdigi yok. Sonucta batida yasayan insanlar her zaman dogu da sikinti cekerler hele ki izmirliler. Genelleme yapilamaz tabiki bende doguyu gezmek gormek cok istiyorum insanlarla konusmayi ama yasamak istemem acikcasi

Arkadaş ben buna snir oluyorum ya..
Heleki izmirliler lafıni braz açablrmsn?
Bende istanbulda yaşıyorum.denizse deniz,karaysa kara,gezmeyse gezme,eglence,özgürlükse gırla...
Heleki izmirliler ? Ne oluyo bu..kusura bkmada çok fazla hawaya grmişler.heleki izmirliler..

Arkadaş ben buna snir oluyorum ya..
Heleki izmirliler lafıni braz açablrmsn?
Bende istanbulda yaşıyorum.denizse deniz,karaysa kara,gezmeyse gezme,eglence,özgürlükse gırla...
Heleki izmirliler ? Ne oluyo bu..kusura bkmada çok fazla hawaya grmişler.heleki izmirliler..

Bakin ben sormak istedigimi sordum cevabimi da aldim. Benim ne dusundugum kimseyi alakadar etmez. Cevap veren zaman ayiran herkese cok tesekkur ederim. Ayrica ben olayin denizinde gezmesinde karasinda degilim

yazıkki ne yazık.... siz sınavda çok başarı gösterebilirsinz.. ama elinizin altında boooolllcada kitap bulundurun dağrcığınız gelişir insanların ne demek istediğini daha kolay anlarsınz izmir aşkınızdan okumaya vakit bulabilirsenz.............

Canim senin üslubun hos olmamis. Dogu bati ayrimi orada yapamam vs sozlerin yanlis. Doktor olursan once insanlari yasadigi yere gore degil insan insandir diyerek yaklasmayi ogreneceksin. Ayrica bende Izmirliyim kamuda muhendis olarak calistigim icin doguda karadenizde de bulundum aylarca.. Bircogu ile hala dostlugumuz sürüyor. . Izmirliyim havaların i da birak bos is bunlar.. Bir de tavsiye konu acmissin pekcok kisi uslubunu sozlerini elestirdiyse vardir bende bir hata de bir dusun.. Sinavinda başarılar guzelim..

Bakin ben sormak istedigimi sordum cevabimi da aldim. Benim ne dusundugum kimseyi alakadar etmez. Cevap veren zaman ayiran herkese cok tesekkur ederim. Ayrica ben olayin denizinde gezmesinde karasinda degilim

karasında değilsen havasındasın arkadasım açık ve net.
sorunu sormussun ammenna ama ekstra havada katmıssın nyse yasına verelım:1:

Ne İzmirmis be diyesim geldi valla.Oncelikle yasin kucuk degil bunlari dusunmek icin.Ben de universiteyi izmirde bi yer olsun istemistim lisedeyken simdi istanbuldayim 1 gun bile pisman olmadim hayatin nereden ne cikaracagi belli olmaz.İzmirli tek doktor sen degilsin ayrica.Oldugunu farzederek konusuyorum.Dilerim mutlu olacagim meslegi secersin ama sen doktor olmak icin once kendini sorgula.Bazi arkadaslarim tıp kazamdi ama sirf puan nedeniyle yazan o kadar cok ki.Doktor olmak icin yaratilan insanlar her sozu her hareketiyle belli olur Ne olacak ilerde izmirli hasta gelcek ooooo izmirlim yaa dogulu hasta gelcek yasam tarzi filan.Olmaz ki boyle.Universiteye gittiginde goreceksin ki bir cok farkli dinden dilden mezhepten irktan memleketten arkadasin olacak.Hani izmirlisin ya bu dar gorusleri yik ozgur dusuncelerinin baska bi insanin ozgurlugunde bittigini fark et.Bol sans.

Son düzenleme:
Bu kadar insan boyle diyorsa demekki uslubum yanlismis ama benim amacim dogu bati ayrimi yapmak degildi. Ayrica sozlerimden doktor olursam dogulu insan batili insan ayrimi yapicakmisim gibi bir anlam da cikmiyor. Benimde dogulu arkadaslarim var farkli gorusten bir cok insan. Babasinin isi nedeniyle doguda yasamak zorunda kalan ve cok zorlanan bir arkadasim vardi. Detaylarina girmiycem ama onun yasadiklarini ben sindirmezdim. Depremden sonra donduler ve yasadigi bir cok sikintiyi anlatmisti. Bende eger doguya gitmek zorunda kalirsam asla bir doktor olarak ayrim yapmam. Sonucta hepimiz insaniz. Ben doguya gidersem tam olarak neyle karsilasicagimi bilemiyorum duyduklarim benim kaldiramiycagim seyler cunku. Sizin takildiginiz nokta sanirim izmirli olmama fazla vurgu yapmam ama bunda takilcak ne var anlayamadim kotu bir amacim yok sonucta

Ayrica bu benim yapimla da ilgili ablamda ankarada okuyor orayida hic sevmiyorum ordada yasayamam diyorum ama zamanin ne getircegi belli olmaz. İzmir askim cok fazla. Bu diger illeri kucumsedigim anlamina gelmez

Back
X