Meslek kurslari

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba kızlar meslek kursların dan guzellik uzmanligina gitmeyi düşünüyorum eğitim alıp bu mesleği yapan varmi? Yada başka meslek kursuna gidip yapan yada memnun olan kendime bi yön çizmek özgür olmak istiyorum çünkü ailemin Baskısında n yoruldum:(

İlanlara bakınca keşke torna tesfiye mezunu olsaydım diyorum , bir alanda uzmanlık önemli gerçekten , güzellik uzmanlığı iş alanı geniş ve büyük bir sektör makyözlük epilasyon kaş saç manikür diye dallarını geliştirerek devam edebilirsin kendi salonunu bile açabilirsin asıl soru becerin varmı insanlarla o kadar yakın teması kaldırabilirmisin

Tabi zaten kıl, tüy, batık çok merakim var..zaten insanlarla iç iceyim fakat bosandiktan sonra babamla calismaktan sıkıldım zaten bu kurslar el becerisini geliştirmek için değilmi?

ismek var işkurun maaşlı kursları var .. ben ismeğe gitmiştim kuaförlüktü ama diğer alanlarda var makyöz -manikür pedikür vs ismek-istanbul meslek edindirme kursu.. 9 ay falan sürüyor eğitimler çook eğlenceli geçiyor, kurs sonunda bir belge alıyorsun eğer başarılı olursan sonrasında eğitime devam etme şansın var sanırım o 2 yıllık bir eğitimdi kursda bilgi veriliyor zaten ..o kursa giderken staja da başlıyorsun gelip seni gözlemliyorlar vs ve sonunda öğretici belgesi alabiliyorsun böylece iş yeri açabiliyorsun yada kurslarda hoca olabiliyorsun...kurstan birkaç arkadaşım devam etti biri makyözlüğe geçti diğeri kuaförlükte kaldı şimdi kendi iş yerleri var.. ben boya aşamasında bıraktım mecburen çünkü kokuya alerjim var.:KK43:

Merhaba kızlar meslek kursların dan guzellik uzmanligina gitmeyi düşünüyorum eğitim alıp bu mesleği yapan varmi? Yada başka meslek kursuna gidip yapan yada memnun olan kendime bi yön çizmek özgür olmak istiyorum çünkü ailemin Baskısında n yoruldum:KK43:
Guzel bir bolum seviyorsan baslamalisin artik kuafor yaninda cirak kalfa diye kendini gelistireceksin ama lndi dukanini acman ixin ustalik belgesi lazim sstres yasiyorsun ama bu isi gercekten merakin varsa baslamalisin

ismek var işkurun maaşlı kursları var .. ben ismeğe gitmiştim kuaförlüktü ama diğer alanlarda var makyöz -manikür pedikür vs ismek-istanbul meslek edindirme kursu.. 9 ay falan sürüyor eğitimler çook eğlenceli geçiyor, kurs sonunda bir belge alıyorsun eğer başarılı olursan sonrasında eğitime devam etme şansın var sanırım o 2 yıllık bir eğitimdi kursda bilgi veriliyor zaten ..o kursa giderken staja da başlıyorsun gelip seni gözlemliyorlar vs ve sonunda öğretici belgesi alabiliyorsun böylece iş yeri açabiliyorsun yada kurslarda hoca olabiliyorsun...kurstan birkaç arkadaşım devam etti biri makyözlüğe geçti diğeri kuaförlükte kaldı şimdi kendi iş yerleri var.. ben boya aşamasında bıraktım mecburen çünkü kokuya alerjim var.:KK43:
Nasıl zor meslekmi?

Nasıl zor meslekmi?
her meslek kendince zordur zaten,ama seviyorsan zevk alırsın..saçla oynamak yeni tasarımlar kesim boya vs güzel zevkli ama meslek açısından zorluğu var tabi sonuçta insanlarla muhattap oluyorsun ama her zaman ekmek bulursun bu meslekte insanlar bir yemeği birde bu güzelleşmeyi hayatından çıkarmaz :D ilk başlarda zorlanırsın mesela şöyle bayramda herkes gezmelere giderken sen tamda o zaman para kazanırsın bayram tarifesi :D vsvsvs :D

Back
X