Meslek Seçimi ve Mesleki Eğilim Belirleme Testi

Üni.okuyorum bakalım ne çıkacak diye yaptım,kendi bölümüm ve bölümüme yakın bölümlerin listesi benim için ideal çıktı. :80:
Test edildi onaylandı.Faydalı bir konu :34:

5. Grup; Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.

en çok istediğim iki bölüm olan PDR ve öğretmenliğin çıkması beni mutlu etti:34:
sagopam canım teşekkürler güzel bir test:16:

Son düzenleme:
Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.

Teşekkürler :) Sanırım doğru meslek üzerinde düşünüyorum.
:52:

Aman ya mesleği test olarak belirlesek nolcak ki.. Bu ülkede hiç bi istediğin olmaz ki. Herşeyde bi torpil var

5. Grup; Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.

en çok istediğim iki bölüm olan PDR ve öğretmenliğin çıkması beni mutlu etti:34:
sagopam canım teşekkürler güzel bir test:16:

rica ederim tatlımmmm yöneticiliğin çıkması benide mutlu etti ama nerdeeeeee :1::1:

Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

Ben bunları bi tek ösym'ye anlatamadım gitti :1:
İçimde bir mühendis yatıyor benim :34:

Sagopam canım saol,paylaşım için

şu anda okuduğum bölüm ilgi alanımda çıktı doğru bi seçim yapmışım fakat daha iyisi de olabilirmiş :31:

Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

Ben bunları bi tek ösym'ye anlatamadım gitti :1:
İçimde bir mühendis yatıyor benim :34:

Sagopam canım saol,paylaşım için

:54: :) :) hangimiz anlatabildik ki psikolojimiz bozuldu ya bize de yazık

90 puanla 4. grup :9: Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
Ama benim istediklerim daha çok 80 puanla 2. grupta: Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine ve Tekstil Müh., vb. :9::9:

Back
X