Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dis hekimiyle doktor olur
Ogretmen olmaz
Bogazici mezunu olur
anneniz gibi dusunuyorum sanirim
Ama tabiiki bunun disinda hayirli insan olmali oncelikle, mezuniyet sonra gelir
Yok canim o olay tamamen tesadufÖğretmen konusunda başta anneme karşı gelmişti o da ben de. Sonradan çocuk kardeşimin en ufak aldıklarına laf etmeye başladı bi ayakkabıya o kadar verilir mi. İşte paran var tabi alırsın banane. Değişik tavırlara girdi ve ilişkileri bitti. Annemde yaaaa ben demedimmiiiii dedi haliyle. Şimdi kardeşim kararsız yine mi aynı olur annemi mi dinlesem diyo ama bi yandan da görüşmek istiyo
Boğaziçi işletme mezunu damat, diş hekiminden çok daha fazla kazanır annenize bunu iletin. Bunu bir Boğaziçi mezunu olarak söylüyorum size.
akışkıBen de bikac seneye doktir olucam, erkek arkadaşım ise mühendis. Ve sanirim benim yarı maaşım kadar kazanıcak. Etrafımdaki herkes doktira doktor yakışır diyip duruyor. Ama ben görüyorum sınıftaki erkek arkadaşlarımı. Onlari görünce asla olsun istemem sanırım.
Erkek arkadasm dunyanın en iyi insanı, beni de cok iyi hissettiriyor. Birbirimizi anlıyoruz ve tartisirken bile asla kirici kelimeler kullanmiyoruz.
Ben simdi etrafinin baskisiyla ondan ayrılı, bastan ayaga ego olan bi doktorla mi evleneyim.
Ailelerin elbette cocuklarinin üstünde haklari var ama bu kadar da degil. Yani kız bi tanışsn baksn nasıl biri anneniz sonraki asama. Ilk baslardan kizin basının etini yemek ne biliyim fazla egoistce.
Benin kızım bunlara layık degil demek kimin haddine. Onlar da bir annenin evladı.
Bana oldukca sacma ve cok basitce harejetler geliyor bunlar.
Kaldı ki o zaman anneniz haddi olmayan bir evlilik yapmış,kendi görüşüne göre.
Kardeşin diş hekimi değil tıp doktoru olsaydı Bi ihtimal meslek önemli derdim ama şu açıdan : denklik filan falan alakası yok, doktorların sıkıntılarını doktordum başkaları anlamıyorlar, o kadar deş çalışıp nöbet tutup üstüne evde de ekstra beklentileri oluyor anlamıyorlar. Mesela benim eşim Sağolsun hiç iş güç beklentisi yoktur, sen ders çalış yeter ki gerisi önemli değil modunda, çünkü anlayabiliyor.
Ama başka açıdan aynı meslekten olmuş olmamış önemli değil. Kaldı ki çocuk da Boğaziçi işletme mezunuymuş gayet iyi bir bölüm.
Öylemi diyosunuz. Aslında kardeşim de böyle olmasını istiyor. Çünkü eski sevgilisinden çok çekti para konusunda. Özel şirkette müdür gibi bişeymiş sanırım.
Annenız abartmış. Abınız öğretmenle evlenıp mutlu olamazsa ?