Bence meslek uyumus da onemli ama anneniz de abartmis. Dis hekimi ile ogretmen uyarmis yani. Abin gorussun, belki kizi severse bu inadindan vazgecer.
Abim değil kız kardeşim o yüzden sorun oluyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence meslek uyumus da onemli ama anneniz de abartmis. Dis hekimi ile ogretmen uyarmis yani. Abin gorussun, belki kizi severse bu inadindan vazgecer.
Arada maaş farkı olursa erkek kompleks yapar diye düşünüyor sanırım annen. Bir yerde haklı ama gene de istisnalar yok değil.
Her insan aynı olmuyor ama. Çoğu erkekte problem yapıyor anneme biraz hak veriyorum. Her erkek sizin eşiniz gibi desteklemeyebilir
Sadece para kazanmak degil olay nasil anlatsam bakis acilari da farkli oluyor insanlarin. Bence asil uyum bilgi donanimi. Misal ben õlümsüzluk arastirmalarinda medüzlerde yeni bulunan maddeleri okurken, arastirirken esime soyledigimde ne, ha, hu diyor. Sacma seylerle ugrasiyorsun diyor. Hic zevkli degil yani paylasim yok bilgi konusunda. Bu yuzden alinan egitim insanin kisiliginde de belirli bir yon ciziyor genelde. Kendi ilgisizliklerini karsisindakini asagilama ile kapatiyorlar. Donanimli insansan karsindaki de oyle olunca tam mutluluga kavusabilirsin bence. Yoksa gerisi askla, sevgiyle, saygiyla idare edilen yarim yamalak bir mutluluk oluyor.
saçmalık tamamen demiyoki kızım mutlu olsun eşi gözbebeği gibi baksın ne olmuş öğretmense diş hekimine uymuyomuymuş öğretmen bu gidişle o kız evde kalmazsa iyidir
Katiliyorum sana insan sevdigiyle mutlu olur meslekle deilKulturler , eğitim asagi yukari dengeli olmali. Ama anneniz abartmis. Boyle giderse abiniz mutlu olamayacak.
Ya tabikide öyle istiyor. Doktor olsun ama aldatsın dövsün demiyo. Eğer mesleği daha düşükse daha az kazanıyosa illaki sorun olur diyo anlaşmazlık olur diyo. Bi yandan bende hak vermekteyim örneklerini gördüğüm için
Işını hakkıyla yaparsan hepsi zor meslekler tabiki size katılıyorumDişçilik zor, doktorluk zor, öğretmenler de bütün gün ayakta yanı herkeze zor.İnsanın içinde anlayış yoksa dış hekimi de olsa anlaması zorrrr.Size katılıyorum haklisiniz fakat evlilikte hem mudehale hemde kast rejimi gibi düşünmek saçma bana kalırsa.Fikrini de haklılık payı var
Cok merak ettim, esinizle kucuk yaslardan beri mi sevgiliydiniz? Sasirdim acikcasi...Kazanç falan değil sorun bence düpedüz ego. Çok yanlış buluyorum böyle tutumları.
Ben doktora mezunuyum. Eşim lise mezunu. Annem anneniz gibi olsaymış vay halimizeymiş.. Önemli olan huzur ve kafa yapılarının uyuşabilmesi, gerisi fasa fiso..
Cok merak ettim, esinizle kucuk yaslardan beri mi sevgiliydiniz? Sasirdim acikcasi...
ben yüksek lisans yapıyorum
eşim lise mezunu / açıktan üni okuyor.
mesleklerimizin alakası da yok
o inşaatta elektrik ustasıydı,ben öğretmendim evlendiğimizde
şimdi ben araştırma görevlisiyim o kaloriferci
5-10 sene sonra muhtemelen ben yardımcı doçent olucam o sosyal hizmet uzmanı
aldığımız paralar da çok dengesiz tabi. para mevzu değil bizim için eve giren toplam para önemli.
mesleklerin değil insanların ilgi alanlarının benzer olması daha doğrusu insanların birbirine uyum sağlıyor olması önemli bence.
Ben mi yanlis anladim konuyu? Dis hekimi olan konu sahibinin abisi degil mi?bence annen haklı
evlendikten sonra erkekler farklılaşıyor özellikle para konularında
erkeğin bir tık üstün olması daha iyidir
çünkü o öğretmen vakası tekrarlanabilir
yok senin paran var tabi senin tuzun kuru tabi ne demek istiyorsun senin benim paramın ayrımınımı yapıyorsun diyebilir bir erkek en ufak bir ablanın şu ayakkabıyı alacam diye bir cümle kurmasında dahi
yok şunumu demek istedin bunumu demek istedin
bu devirde erkekler bile ev hanımı değilde aman devlette olsun diye eş seçiyo kadınlarda tabii hakları bence kendinden üstün biriyle evlilik düşünmesi
benim bildiğim tek bişey var anneler daima haklıdır ve dedikleride er yada geç çıkar![]()