Meslek uyumu?

Merhaba.. İki tarafta universite mezunu ama kadının isi daha garanti erkeginki freelancer tarzına daha uygun bi meslek. Uyumlu olur mu sizce bu cift? Gecim sıkıntısı cekmeden yasamak mumkun mu
Gelir garantili sözleşme imzalayın. Damat vadettiği gelire ulaşamazsa üzerini ailesi tamamlasın. Nasıl?

ee o zaman neden meslek uyumu soruyorsunuz? ikinizin de işi 'gayet iyiyse' sorun yoktur? o zaman gidin mesleğinizden insanı bulun niye bu kadar yoruyorsunuz insanları
Okudugunuzu anlamakla ilgili sıkıntılarınız oldugunu dusunuyorum. Bi arkadasımın kafasına takılan durumu yazdım. Kendimle ilgili degil yazdıgım halde bu ısrarcılıgınız....

Okudugunuzu anlamakla ilgili sıkıntılarınız oldugunu dusunuyorum. Bi arkadasımın kafasına takılan durumu yazdım. Kendimle ilgili degil yazdıgım halde bu ısrarcılıgınız....
hadi öyle olsun :) bir sonraki konuyu da dedeniz için açarsınız artık.....

Zorla mı yorum yapıyorsunuz? Okumadan gecin cok zor bi sey degil👍🏻
yooo zorla yapmıyorum. saçma sapan boş beleş konulara bayılırım. bir önceki konunuzda 3. konunuzu beklediğimi söylemiştim.. yani sorun yok, yine yazayım; dördüncü ve sonraki konu başlıklarınızı 'merakla' bekliyorum :KK70:

Hayat da dahil hiçbir şeyin garantisi yok.

Bence hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur. Yani belki ayrılacaksınız bilemezsiniz. Şimdi direk iş konusundan değerlendirme yapmak hoş gelmedi bana .

Freelancer erkek benim için gayet pozitif, evde kalır ev işi de yapar çocuk da bakar .. Bir de meslekten mesleğe değişir, video editörlüğü, grafik tasarımı vb işler zaten proje bazlı olur, fulltime olmaz. Her proje de gayet iyi para getirir. Bence adamın mesleğini de yazın. Yani freelancer grafiker mi, yoksa armut satıcısı mı durum ona göre değişir :KK50: Piyasayı bilmiyorsa bu kız yorum yapmasın bari , iş dünyası hakkında bir şey bilmediği ortaya çıkmasın. Adamın nasıl çalıştığını bilmeyip sadece para hesabı yapmak ayrıca mikemmel bir kafa

Paradan ayrıca iş anlaşması yapıyor gibi evlenmek saçma geliyor bana. Adamın eğitimi geliri ve mesleği var zaten, seviyorsan bu kadar oturup muhasebe hesabı yapmazsın yani. Ben adamın yerinde olsam SGK dökümümü tutan kadınla evlenmem net şekilde.

Eminiz öyledir :deli:Sıradaki konuyu merakla bekliyoruz, bence çocuğun babaannesinin gözleri katarakt ameliyatlı, bizim eve geldiğinde problem olur mu olacak:bicak:

Back
X