Mesleksiz olmak ne zor

Zeyzey_neyzen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
105
173
18
38
Merhaba kızlar şuan hayatımı sil baştan kuruyorum ama ne yazık ki bişeyler hep ters gidiyor hala bir iş bulabilmiş değilim yışlarca koca eline bakıp yıllar sonra ilk darbe de iş hayatına girmekte zormuş nereye gitsem deneyim deneyim diyorlar e o almassa sen almassan nerde kazanacağım ben bu deneyimi keşke bir meslek sahibi olsaydım şuan bunları yazarken ağlıyorum okuyan kızlar kıymetini bilin okumanın bana da bir kaç bişeyler söyleyin bu iş hayatında nasıl tutundunuz?

Merhaba kızlar şuan hayatımı sil baştan kuruyorum ama ne yazık ki bişeyler hep ters gidiyor hala bir iş bulabilmiş değilim yışlarca koca eline bakıp yıllar sonra ilk darbe de iş hayatına girmekte zormuş nereye gitsem deneyim deneyim diyorlar e o almassa sen almassan nerde kazanacağım ben bu deneyimi keşke bir meslek sahibi olsaydım şuan bunları yazarken ağlıyorum okuyan kızlar kıymetini bilin okumanın bana da bir kaç bişeyler söyleyin bu iş hayatında nasıl tutundunuz?
deneyim aranmayan iş ilanlarına bakın kariyerden inanıyorum ki bulacaksınız yolunuz açık olsun tez zamanda işiniz olsun

ne tarz iş bakıyorsun ki? yani ofis çalışanı mı, satış personelliği mi
basit işler konusundaysa , deneyimim var de yakın çevrede bir il söyle şu firmada çalıştım de, ev taşıma dolayısıyla ayrıldım de gitsin.

Marketlere , kasiyerlik olarak başvurabilirsiniz. Genelde bayanlar tercih ediliyor çünkü .
Hemde çok zor değil .

ne tarz iş bakıyorsun ki? yani ofis çalışanı mı, satış personelliği mi
basit işler konusundaysa , deneyimim var de yakın çevrede bir il söyle şu firmada çalıştım de, ev taşıma dolayısıyla ayrıldım de gitsin.
Yani şuan iş seçme lüksüne sahip hissetmiyorum kendimi evet sanırım biraz yalan konuşmalıyım yoksa başka türlü olmayacak hiö istemezdim yalanı ama mecburum

yetenekleriniz ney neye göre nereden bakınıyorsunuz
mesela asistanlık yapabilir misiniz? asistanlık için gazete ilanı ve internet iş ilanları (yeni bir iş, kariyer vb.)
devlet hastanelerinin iş başvuru yapacağınız kurum taşeron olabiliyor yani bazı hastaneler de farklı firmalardan insan kaynakları adı altında hizmet alıyor, yani devlet hastanesine gidiyorsun içinde biryere başvuruyorsun onlar sana başka iş buluyorlar bazı hastanelerde böyle
yemekleriniz güzel ise bankalar sokağına yakın yerlerde bulaşıkçı yemekçi aranıyordur ilan zorda kalmadıkça asmazlar ama aranırlar hep lokanta gibi yerlere bavurabilirsin yemeklerin güzel bile olsa öncelikle bulaşık yıkarsın birkaç ay

Is bulma sureci herkes icin zorluk arz ediyor maalesef. Bu nedenle hic bozmayin moralinizi. Aramaya devam etmeniz gerekiyor. Bu surecte imkanlariniz dogrultusunda donaniminizi artirmaniz da cok onemli.

birde mağazalar hani şu büyük mağazalar varya oralarda hep eleman açıklığı vardır
ya da yakınında şok,bim marketlerde de kesin boşluk vardır ama maaşları düşüktür sadece asgari ücret alırsınız

24 yaşında üniversite mezunu işsiz bi mühendisim. Is bulmak çevreniz yok ise hiç kolay değil. Bu yüzden kriterlerinizi düşürerek iş arayın derim.
Ev yemeği yapan ablalar oluyor mantı vs. Satıyorlar onlara başvurabilirsiniz.
Mağazaları gezip elden başvuru yapabilirsiniz.
Marketlerde kasiyer olarak çalışabilirsiniz.
Bu arada eğitim durumunuz nedir?

Back
X