- 12 Ağustos 2015
- 80
- 25
- 3
- 32
Nereden gelmişse, yine oraya varır. :)) Bu çıktı canım :))Bahçeli bir evmi alacağım .Yeni bir daire mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden gelmişse, yine oraya varır. :)) Bu çıktı canım :))Bahçeli bir evmi alacağım .Yeni bir daire mi.
Bisey anlamadım.Eşimin istediğimi benim istediğimmi diye soruyorum şimdi de .Nereden gelmişse, yine oraya varır. :)) Bu çıktı canım :))
- Endişelerden sakın.Bisey anlamadım.Eşimin istediğimi benim istediğimmi diye soruyorum şimdi de .
- Muradın olacak.Yarın, uzun zamandir bekledigim sonuc sevindirici mi olacak, yoksa uzulecek miyim? Hadi bakalim hislerine kuvvet![]()
Teşekkür ederim bu cevabı beğendim .Bos ver takma kafana esin halleder diyo galiba.- Endişelerden sakın.
Vayy hadi bakalim insallah.- Muradın olacak.
Rica ederim ne demek :)) Belki de öyledir :)) peki daha sormak istediklerin var mı ? Lütfen çekinme :)) Hazır çevrimiçiyken cevaplayım :))Teşekkür ederim bu cevabı beğendim .Bos ver takma kafana esin halleder diyo galiba.![]()
Yarın sonucu bildirirmisin ćok merak ettim olacak diyo galiba .Yarın, uzun zamandir bekledigim sonuc sevindirici mi olacak, yoksa uzulecek miyim? Hadi bakalim hislerine kuvvet![]()
Ayy evet yaa yarın bildirir misin sonuçları canım :) bende merak ettim :))Vayy hadi bakalim insallah.![]()
Ya herkes olacak diyor, fallarda da hep sonuc olumlu ama iste Allah bilir tabiYarın sonucu bildirirmisin ćok merak ettim olacak diyo galiba .
Sınava gireyimmi .İviiitt :)) gelsin sorular :)) buyrun kızlar :))
Tamamdir canim bildiririm tabiAyy evet yaa yarın bildirir misin sonuçları canım :) bende merak ettim :))
1. Yeni sözden eski sırrı anla.1.iş bulabilcekmiyim
2. Beyaz atlı prensimi ne zaman bulcam
![]()
Buyur kız gell :))Sınava gireyimmi .
Sınava gireyimmi diye sordum ama .bu mu çıktı ?????Buyur kız gell :))
Ayy canım bende soru sorayım mı diye bana sordun anladım :))Sınava gireyimmi diye sordum ama .bu mu çıktı ?????
-Endişelerden sakın.Sınava gireyimmi diye sordum ama .bu mu çıktı ?????