büyük cesaret halıyı kaldırsam eşim kavga eder bak yıkayan yıkıyoCumadan sonra yağabilir sorun yok.Halı yıkadım da,cumaya kadar kurur.
büyük cesaret halıyı kaldırsam eşim kavga eder bak yıkayan yıkıyo
Cesaretten değilde küçük çocuğum var,leke yapmıştı,gözüme battı.Havalarda sıcak,suyuda kombiden aldım.Silmeye uğraşana kadar yıkayayım dedim.Halı büyük değildi zatenbüyük cesaret halıyı kaldırsam eşim kavga eder bak yıkayan yıkıyo
ben örtü serdim halıya örtü 2 günde bir değişiyorum yoksa batar halı her gün boya yapıştırıcı vsCesaretten değilde küçük çocuğum var,lek yapmıştı,gözüme battı.Havalarda sıcak,suyuda kombiden aldım.Silmeye uğraşana kadar yıkayayım dedim.Halı büyük değildi zaten
Bana kalsa bende sereceğimde minik kızım geri topluyor,düzgün durmuyor toplanıyor örtü.Mutfakta kullanıyorum halı örtüsü.ben örtü serdim halıya örtü 2 günde bir değişiyorum yoksa batar halı her gün boya yapıştırıcı vs
şu çekyat örtülerinden al pazardan kenarlarında sıkıştırdım bunu toplayamıyorBana kalsa bende sereceğimde minik kızım geri topluyor,düzgün durmuyor toplanıyor örtü.Mutfakta kullanıyorum halı örtüsü.
Odam büyük.2 tane 5metrekare seriyorum .Parça parça güzel durmaz ki.şu çekyat örtülerinden al pazardan kenarlarında sıkıştırdım bunu toplayamıyor
hımm ben pek önemsemiyorum canım halı kirlenmesinde misafir gelince kaldırıyorum örtüyüOdam büyük.2 tane 5metrekare seriyorum .Parça parça güzel durmaz ki.
Kilim ser canım. Kilimi toplayamaz.2 halıyi yanyana seriyorsan üzerine göre bir tane büyük kilim güzel olur.Odam büyük.2 tane 5metrekare seriyorum .Parça parça güzel durmaz ki.
büyük cesaret halıyı kaldırsam eşim kavga eder bak yıkayan yıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?