• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meteoroloji cuma günü için uyardı: Marmara'dan başlayarak...

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Meteoroloji, yurt genelinde çarşamba ve perşembe günü artacak hava sıcaklıklarının, cuma günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağını belirterek, vatandaşları uyardı.

ANKARA -
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba ve perşembe günleri güneyli rüzgarlarla daha da artacağı ve yer yer mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerine çıkacağı belirtildi.

Cuma günü ise Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte Marmara'dan başlayarak hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağı, hafta sonu kuzey, batı ve iç kesimlerde de hava sıcaklıklarının azalarak mevsim normallerinin altına ineceği ifade edildi.

yok yok her şey mevsimine göre olsun da sonra kıyamet alametleri haberleri yapılıp moralimiz bozulmasın..:KK53:

büyük cesaret halıyı kaldırsam eşim kavga eder bak yıkayan yıkıyo
Cesaretten değilde küçük çocuğum var,leke yapmıştı,gözüme battı.Havalarda sıcak,suyuda kombiden aldım.Silmeye uğraşana kadar yıkayayım dedim.Halı büyük değildi zaten

Cesaretten değilde küçük çocuğum var,lek yapmıştı,gözüme battı.Havalarda sıcak,suyuda kombiden aldım.Silmeye uğraşana kadar yıkayayım dedim.Halı büyük değildi zaten
ben örtü serdim halıya örtü 2 günde bir değişiyorum yoksa batar halı her gün boya yapıştırıcı vs

Bana kalsa bende sereceğimde minik kızım geri topluyor,düzgün durmuyor toplanıyor örtü.Mutfakta kullanıyorum halı örtüsü.
şu çekyat örtülerinden al pazardan kenarlarında sıkıştırdım bunu toplayamıyor

Odam büyük.2 tane 5metrekare seriyorum .Parça parça güzel durmaz ki.:KK64:
Kilim ser canım. Kilimi toplayamaz.2 halıyi yanyana seriyorsan üzerine göre bir tane büyük kilim güzel olur.

Biraz daha böyle gitseydi ya hava. Onca soğuktan sonra hakkımız yani biraz ısınmak... Hem haber linki yok. Gerçek mi acaba haber.

Oh rahatladım bu haberle:KK76:
Sanmıştım ki, yaz geldi bile:KK12:10 ay yaz mı pühh

Back
X