Zaten epey sıcak hava dalgası içindeyiz, dışarda hissedilen sıcaklık 40 derecenin üstünde burda, arabadaya bindiğimizde de 60 derecede ısıtılmış fırına girmiş gibi oluyoruz, bronzlaşmak için sahile gitmemize gerek yok kapı önüne çıksak yetiyor ve gece de o kadar sıcak ki köpüşüm bile şu an yarı baygın yatıyor fukaram
Ay ''yaz'ı seviyorum yazı seviyorummm,ille de yaz,yaz da yaz'' diyenleri davet ediyorum yarın öğlen saat 12'de güneşin altında yapılacak olan 1 dakikalık saygı duruşuna,burdan duyurulur
Ben nefret etmeye devam ediyorum yazdanhıhhhhhh yaza hıhhhhhh
Ben gelirimDağıldılar ama nolduuu
Bakkk hala ne diyo yaBen gelirimseviyorum yazı ya napim. Kışın donmaktan iyidir. Hep yaz olsa keşke
Toplanıp bana gelin. Ayıptır söylemesi püfür püfür esiyor şu anda evimBakkk hala ne diyo ya
Beyin haşlama olduk burda
Toplanıp bana gelin. Ayıptır söylemesi püfür püfür esiyor şu anda evim
Tamam tamam sustum
üşüyünce lahana gibi giyiniyorsunda sıcakta ne kadar soyunabilirizBen gelirimseviyorum yazı ya napim. Kışın donmaktan iyidir. Hep yaz olsa keşke
Orası neresi?Hmmm.. Bence de sus senDemek püfür püfür esinti var he..
Bizde esinti mesinti yok..Kaynıyor buralar. Paso klima açıkBakalım ne kadar gelecek elektrik faturası
Evde don staylaüşüyünce lahana gibi giyiniyorsunda sıcakta ne kadar soyunabiliriz
Burası İzmir.Ve çookkk sıcakkkOrası neresi?
Ben bu yaz 1 kere klima açtım o da oruçluydum gündüz açtım.
İstanbul'da rüzgar hiç kesilmedi ki. Valla şu anda ağaçların rüzgarda sallanma sesi geliyor.
Ve itiraf ediyorum bu rüzgar olmasaydı ben de birazcık bunalabilirdim
Evet derimizi soyucak değiliz yaüşüyünce lahana gibi giyiniyorsunda sıcakta ne kadar soyunabiliriz
Allah yardımcınız olsun kardeş. Rüzgar olmayınca tahammül etmek gerçekten zor.Burası İzmir.Ve çookkk sıcakkkRüzgar yok gibi. Olan rüzgar da alev gibi maalesef
Dur ama bekle bak; sıcakkk çokk sıcakkkk sıcakkk daha da sıcakk olucaaakkkk
Çok naziksin şekerAllah yardımcınız olsun kardeş. Rüzgar olmayınca tahammül etmek gerçekten zor.
Tamam bana ısınsın hava size bir şey Olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?