- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
meth nedir :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AyrılMerhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.
Kacıp kurtulmak yerine, kurtuldu mu noldu diye sorup anne sefkatı ile omur harcamak daha mantıklı.Allah aşkına bu tip insanlardan uzak durun ya nasıl hala devam edebiliyorsunuz? Ya kafası yerinde değilken bir cinayete kurban gitseniz? Bağımlı insanlar muhakeme yeteneğini kaybeder. Her şeyi yapabilirler
İlişkiye emek verdim, yıllarımı verdim ayrılamam mantığından nefret ediyorum. Çoğumuz bu hataya düşmüşüzdür. Maalesef sadece biz kadınlarda var bu anlayış. Rehabilitasyon merkezi değiliz ki. Bırakalım annesi babası ilgilensin. Büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda büyük konuşabilirim. Öğrendiğim an ayrılırdım. Çok tehlikeliKacıp kurtulmak yerine, kurtuldu mu noldu diye sorup anne sefkatı ile omur harcamak daha mantıklı.
Cunku dunyaya boyle arızalı tipleri duzeltmek ıcın geldik biz.
Nişanlım da kullanıyor, kocan ıyılestı mı dıye sormus.. nisanlımda ıcıyor ogrenınce ayrıldım dememıs. Duzeltecek cunku. Duzeltmek zorunda.
Hayat, erkekten daha kıymetli olamaz. Onemlı olan ayrılmamak.
Yani madde oksugunu bilyor icerken bagimli bi arkadasi veriyor zaten ama ictigi seyin bu denlinkotu zarrali oldugunu bilmiyormus bu sekilde bagimli olablecegibi tahmin etmemis ve baya pisman durumda nasil uydum onlara diyor aralarda bisiler kullanirdi blyodum ama snradan meth e baslamis hepten beter oldu ondan snra
Dustuk dusmez mıyız. Uyaran olmadı iste, yapma guzel kızım sal gitsin bak mutsuz olacaksın deseydi bir buyugum veya dostum bırkez olsun acaba derdım kendi adıma.İlişkiye emek verdim, yıllarımı verdim ayrılamam mantığından nefret ediyorum. Çoğumuz bu hataya düşmüşüzdür. Maalesef sadece biz kadınlarda var bu anlayış. Rehabilitasyon merkezi değiliz ki. Bırakalım annesi babası ilgilensin. Büyük konuşmayı sevmem ama bu konuda büyük konuşabilirim. Öğrendiğim an ayrılırdım. Çok tehlikeli
Ben üzülüyorum böylelerini gördükçeDustuk dusmez mıyız. Uyaran olmadı iste, yapma guzel kızım sal gitsin bak mutsuz olacaksın deseydi bir buyugum veya dostum bırkez olsun acaba derdım kendi adıma.
Iste ona dusme diyoruz buna dusme diyoruz. Ben dustum o hataya tunelın ucu bomb**k bir yere ciktı sen dusme diyoruz, sende herkese ayrıl diyorsun diyorlar.
Uyusturucu kullanıyor iste adam otesı berisi yok, evlilik ıcın adım atmıs ama duzelmek gıbı derdi yok ayrıl gıtsın.
Konu sahıbının kocası ıyılestı bıraktı dıyelım, kural degıl kı bu senınkı de bırakacak olsun.
Kaldı ki konu sahıbının kocasının da methın ne oldugunu zararını bılmedıgıne, sonradan ogrendıgıne kesinlikle inanmiyorum.
Her koyun kendi bacagından asılıyor neticede.
Ben artık, bırakalım yasayıp gorsun kafasındayım.
Suan denetimli serbestlik verdiler esime ve bi kac ay boynca kontrol altidnaydi ahstaneye gidip surekli test yapildi icip icmedigine dair ayni zamanda pskiyatriden ilac alio kllaniyor o sayede meth kullanmadi yapilan testleride negatif cikti daha kisa bir sure once evde uyusturucu bldum ama isratla eskdien kalma onu orda bilmyordum dedi ama iciyormus gibide durmiyor hic ama hala daha kntrol altinda hastaneye gidiyor dktordan ilac alip kllanuor icseydi eger muhakakk doktorda anlardi ama cok zorlaniyor benim size tavsiyem eger evlenmemisseniz kesnlikle ayrilin bu uyusturucu en berbati bundna kurtulmak nerdeyse imkansiz eger kullanmaya devam ederse ya sonunda ölecek yada taninmicak hale gelecek esim icmiyorum diyor aylardir doktor kontrolunde insallah icmiyordur 14 gun boyunca evde karantimada kaldim pozitif temasliyiz diye eger meth kllansaydi 14 gun icmedwn dayanamazdi kendini belli ederdi diye dusunuyorumMerhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.
O aralarda birşeyler kullandığında bunun devamının geleceğini bilmeniz gerekirdi.
Asla daha üstüne çıkmadan duramiyorlar çünkü. Çevrede buna göre şekilleniyor. Tavsiyeler havada uçuşuyor.
Vakit kaybetmeden verilen numaraları mutlaka arayın. Bırakmak istiyorum yardımcı ol diyorsa tam zamanı.
Abiniz meth kullaniyorduAmateme giderseniz psikiyatrist desteği de alır. Hem de bu konuda uzmanlaşmış doktorlardan. Abimle ilgili çok uğraştım başardım. Epey bilgim var. Dilediğiniz konuda yardımcı olurum. Geçmiş olsun
Meth, esrar, alkol, bonzai, bir süre eroin. Hepsi vardı. Vesayetini aldım. Zorunlu karar çıkarttırıp tedavi ettirdim şimdi teşekkür ediyor bana şükürler olsun kurtuldu. Çip takılacakAbiniz meth kullaniyordu
Kan testleri temiz mi?Suan denetimli serbestlik verdiler esime ve bi kac ay boynca kontrol altidnaydi ahstaneye gidip surekli test yapildi icip icmedigine dair ayni zamanda pskiyatriden ilac alio kllaniyor o sayede meth kullanmadi yapilan testleride negatif cikti daha kisa bir sure once evde uyusturucu bldum ama isratla eskdien kalma onu orda bilmyordum dedi ama iciyormus gibide durmiyor hic ama hala daha kntrol altinda hastaneye gidiyor dktordan ilac alip kllanuor icseydi eger muhakakk doktorda anlardi ama cok zorlaniyor benim size tavsiyem eger evlenmemisseniz kesnlikle ayrilin bu uyusturucu en berbati bundna kurtulmak nerdeyse imkansiz eger kullanmaya devam ederse ya sonunda ölecek yada taninmicak hale gelecek esim icmiyorum diyor aylardir doktor kontrolunde insallah icmiyordur 14 gun boyunca evde karantimada kaldim pozitif temasliyiz diye eger meth kllansaydi 14 gun icmedwn dayanamazdi kendini belli ederdi diye dusunuyorum
yaa çok sevindim iyiki destek olmussunuzz gercekten bu milletten kurtulmak cok cok zorMeth, esrar, alkol, bonzai, bir süre eroin. Hepsi vardı. Vesayetini aldım. Zorunlu karar çıkarttırıp tedavi ettirdim şimdi teşekkür ediyor bana şükürler olsun kurtuldu. Çip takılacak
Testleri hep temiz cikti smdi gene ilaci bttikde pskiyatriye gidiyor doktorla grusuyor ilaclarina devam ediyor kullansaydi testlerde de cikardi zaten ama bndan snra kullanmayacagninda garantisi yokkiKan testleri temiz mi?