Meth bagimliligi

Evlendigimiz zamanlarda ot iciyordum diyor meth gbi degilmis ama arkadasi bi kez meth vermis ne olsugunu bilmeden esim icmis snra ertesi gun arkadasni arayip bidaha ostemis bu bolede gitmis snradan anlamis artk arastrmaya baslamis ben bnu niye brakamiyorum diye ne kadar kotu oldugunuda anlaynca baya korktu birakmak icin ugrasyor bi kezde polise yakalanmis ustunde madde varken smdi korkyor birakmam lazm diyor kizimla sen varsn brakmamnlazm diyor bakalim umarim birakir
Merhaba eşinizin durumu nasil meth birakanildi mi benimde nişanlim kullaniyormus meth merak ettim.

Gercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablir
ot kullanan adam meth ile birlikte daha bir çok şeyi bilir

Aklınıza gelebilecek envai çeşit uyuşturucudan en tehlikeli olanı. Öyle ki diğer adlarından biri şeytanın uyuşturucusu. ayrıca piyasada çok fazla ismi var. ice, crystal, meth, speed bunlardan sadece birkaçı. yaptığı beyin tahribatı ve bağımlılığı geri döndürülemez şekilde yani bir kere denediyse bırakma ihtimali çok düşük.

meth bir uyuşturucu türü biliyorum. eğer doğru biliyorsam önce polise gidin torbacıyı bulsunlar. onu yakalasınlar. eşinizle dediğiniz gibi uzun bir tatile çıkın. bilmiyorum benim aklıma bunlar geldi. tabi polise gittiğiniz zaman eşinize bir şey olup olmayacağını araştırın....

Eğer seninde birazcik aklın varsa konuma bakarsın sonra akıl sorgularsin... Ben öğrendiğim dakika yüzüğü attim zaten canim... 😎
Yüzüğünü attığın adamdan halen nişanlım diye bahseden birisinin nişanı attığını anlamak için senin gibi akıllı olmak lazım herhalde bilememişim ben🤪 Ayrıca her konuyu okuma mecburiyetimiz yok. Elalemin adamı için dertlenip bırakabildi mi diye sorma boşver sevgilin değil nişanlın değil sonuçta. Dimi?

Kizlar 5 yillik evliyim ve esim 6 ay kadardir meth kullaniyormus ben daha yeni ogrendim ve bnuda 20 gun kadardir icmiyor meth zararlarinj ogrenicne brakmis ve suanda icmiyor buyuzden cok yorgun surekli uyuyor kendi basna bundan kirtulamaz oyuzden doktorada goturmek istiyorum rizdde yasiyoruz pskologa goturmem dogru olurmu yoksa madde bagimliliginicin baska yerlere goturmem gerekir mi kendiside cok kararli birakma konusunda ne yapablirim
Amatem de tedavi olması gerekiyor . Umarım tez zamanda bırakır 🙏

Yüzüğünü attığın adamdan halen nişanlım diye bahseden birisinin nişanı attığını anlamak için senin gibi akıllı olmak lazım herhalde bilememişim ben🤪 Ayrıca her konuyu okuma mecburiyetimiz yok. Elalemin adamı için dertlenip bırakabildi mi diye sorma boşver sevgilin değil nişanlın değil sonuçta. Dimi?
Nişanlım diye bahsetmek zorun da kalıyorum bazen çünkü anlamamakta çok güçlük çeken insan var nişanlım deyip geçmek istedim uzun uzun anlatmak istemedim.. malesef ikisi de değil ama 11 senem var sonuçta ve merak ediyor insan yinede insan vijdanli olmak istiyor degil mı ne olursa olsun

Evlendigimiz zamanlarda ot iciyordum diyor meth gbi degilmis ama arkadasi bi kez meth vermis ne olsugunu bilmeden esim icmis snra ertesi gun arkadasni arayip bidaha ostemis bu bolede gitmis snradan anlamis artk arastrmaya baslamis ben bnu niye brakamiyorum diye ne kadar kotu oldugunuda anlaynca baya korktu birakmak icin ugrasyor bi kezde polise yakalanmis ustunde madde varken smdi korkyor birakmam lazm diyor kizimla sen varsn brakmamnlazm diyor bakalim umarim birakir

Yanlış anlama ama bana eşinin hikayesi hiç ama hiç inandırıcı gelmedi. Helede ot içen bir kişi kesinlikle bilmeden yanlışlıkla meth kullanmaz.
Neyse, acil yardım alın ama sunduğu masala fazla inanmayın.
Herseyi duydum ama bilmeden Meth içeni hiç duymadım daha

Nişanlım diye bahsetmek zorun da kalıyorum bazen çünkü anlamamakta çok güçlük çeken insan var nişanlım deyip geçmek istedim uzun uzun anlatmak istemedim.. malesef ikisi de değil ama 11 senem var sonuçta ve merak ediyor insan yinede insan vijdanli olmak istiyor degil mı ne olursa olsun
Eski nişanlım demek de zor birşey değil. Korkarım o yüzüğü geri takacaksınız. :KK43:

Back
X