Meth bagimliligi

Kurtarmak istiyorsanız imkansıza bakmayın. Ya adam akıllı tedavi olsun, eğer akıllanmazsa basın gidin buralardan. Yazık günah değil mi size.
Eger kurtulamazsa onun yannda olmam daha suan oda diyor senle vakt gecrmem lazm bnu brakmam lazm diye sureklu yanmda duruyo surekli uyku hlnda tedavden snra umarim daha baslamaz

Öncelikle çok geçmiş olsun mu denir Allah kurtarsın mı bilemedim açıkçası ama meth dediğiniz şey öyle 20 gün içmeyeyim de durayım tarzı bir şey değil bildiğim kadarıyla. Kullanmadığını pek sanmıyorum maalesef o yüzden :KK43: sigara içen insanlar bile dur 20 gün içmeyeyim kararını verip başaramıyorlar çoğunlukla o nedenle o kadar basit değil yani ki metamfetaminden bahsediyoruz burda değil nikotin.

Sorunuza gelirsek de AMATEM’e başvurmanız gerekiyor hiç psikiyatristle filan zaman kaybetmeyin derim.

sonradan ekleme: şimdi diğer mesajlarınıza baktım da eşiniz teyzenizin oğluymuş + türlü türlü şiddet, küfür kıyametten bahsetmişsiniz. Allah aşkına bir de bu şimdi, çok zor durumunuz. Tabi ki destek olun eşinize ama boşanmayı da düşünün artık bence. Bundan daha kötü ne gelebilir ki başınıza? Uyuşturucu desen var, şiddet var, küfür var, aile zorbalığı var var oğlu var Allah kurtarsın inşallah valla durumunuza çok üzüldüm bir de minicik bir yavru var off.

Zamannda brakamadim annem yanmda olmadigi icin suanda baya pisman durumda aslnda sinirlendiginde hozu bir sey gormyor bi ara gercekten kotu zamanlar gecrdik ama suan iyi gdyordu gene bunu kllandigini ogrenene kadar tabi ogrendigimde brakacaktim ama dedmki ben gdersem bu yoldan donemez daha beter olur kendiji oldurene kadra icer kizim baabasiz kalir diye korktum suan braksn diye brdayik brakmasi 8cin ugtasacagim ama brakamazsada beni birakacak ozaman

Bir yola girmişsiniz ve eşinize inanmışsınız ama aklınızı bulandırmak istemem.
Bir kere arkadaşı alıştırmış ne olduğunu içmiş diye bir şey yok. Meth dediğiniz şeyi zaten ilk deneyen aklı varsa bir daha içmez içerse de ikinciden sonra içmez.
Bu zıkkım öyle ot gibi hadi bi daha içeyim diye içilecek bir şey değil. Alışkanlık elbet yapar ama öyle bir içtim bırakamadım diye bir şey olamaz.
Eşini gerçekten bırakmak istiyorsa acil amatem. Umarım sonuç alırsınız
Bi kez ictikten snra cok fena icesi gelmis ole diyor olede devam etmis polise yakalanana kadar iciyordu ama snra braktim diyor suandada brakmis gbi icmiyor gbi hali var sueekli yanmda ve hep uyuyor tedaviye baslatacagim oda baslamak istiyor insallah faydasi olur

Madde bağımlılıyla özel olarak ilgilenen psikiyatristler var ben amatemi pek önermiyorum oraya gidip de bırakanı pek görmedim hangi şehirdeisniz ona göre yardımcı olabilirim belki

ARKDASLARIN DEDIGI GIBI AMATEME GIDIN 6 ay kullaniyorsa ondan öncede ot varsa isin icinde bu iste baya ilerlemelis ve seni oyaliyor büyük ihtimal evi uyurken iyce arayin ve birseyler mutlaka sakliyordur gizlice aliyordur 20 gün de kac kez kullanmisdir allah bilir

bulup da saklarsaniz siddete maruz kalabilirsiniz lütfen dikkatli olun

amateme gidin ve bence iyice gözlemleyin,bırakmazsa gerçekten siz onu bırakın bebeğe yazık

ARKDASLARIN DEDIGI GIBI AMATEME GIDIN 6 ay kullaniyorsa ondan öncede ot varsa isin icinde bu iste baya ilerlemelis ve seni oyaliyor büyük ihtimal evi uyurken iyce arayin ve birseyler mutlaka sakliyordur gizlice aliyordur 20 gün de kac kez kullanmisdir allah bilir

bulup da saklarsaniz siddete maruz kalabilirsiniz lütfen dikkatli olun
Evde aslnda bir sey bulmadim ve kullaniyormus gbide degil bunu kullananlarda uykusuzluk olur uyuyamazlar ama benm esim braktm diyor surekli uyuyor asabi biraz surekli yaymaknistyor ise gdemyor surekli yanmda duruyor brakmis gbi halleri var aslnda ama blemiyorum da hic

Gercekten cok zor yasamayan bilemiyor eskiden ot kullaniyordum diyor ama meth kullanmaya arkadasi yuzunden alisti ne oldugunu bilmeden bir kez icmis ve snra onu icmeden yaoamadim diyor bagimli olmus snrasnda ogrenmis ne oldugunu ve suanda urasiyor brakmak icin arastir doktra gidelim yardm et brakayim diyor umarim brakablir
Arkadas cevresini degistirmesi gerek. Hatta mumkunse oradan bile tasinin. Cunku esiniz biraksa da bu maddeyi satanlar esinizi bulup yeniden baslatabilirler para kazanmak icin. Rabbim yardimciniz olsun.

Arkadas cevresini degistirmesi gerek. Hatta mumkunse oradan bile tasinin. Cunku esiniz biraksa da bu maddeyi satanlar esinizi bulup yeniden baslatabilirler para kazanmak icin. Rabbim yardimciniz olsun.
Suan kmseyle gorusmuyor aslinda cognlkla benim yanmda umarim baslamaz tesekkur ederim

Back
X