Metotreksat sonrasi kanama

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
Kizlar merhaba, ben dis gebeligimi sonlandirmak 8 haziran ve 22 haziranda toplam 2 doz metotreksat igne oldum. Ancak simdi vajinal kanamam basladi. Bu durum normal mi ? Yardim lutfen cok panik durumdayim.

Dusuk seklinde falanmi sonlandiriliyor dicem de dis gebelik icin cerrahi mudahale gerekmiyor mu?

Eger operasyon yapmadilarsa dusik seklinde olacaktir. Kanamaniz o yuzden buyuk ihtimalle

hayir canim o igne fetus u orda eriterek yok olmasini sagliyo yani normal dusuk gibi olmuyo ama kanama normal bende ilk dozda kanama olmusdu tabi asiri bi kanamadan bahsetmiyorum bi kac gun icindede durmusdu kanamam diye hatirliyorum

hayir canim o igne fetus u orda eriterek yok olmasini sagliyo yani normal dusuk gibi olmuyo ama kanama normal bende ilk dozda kanama olmusdu tabi asiri bi kanamadan bahsetmiyorum bi kac gun icindede durmusdu kanamam diye hatirliyorum
Adet kanamasi gibi belki biraz daha az benimkide

normalmis canım değerin düşüne kadar kanaman olurmus bende yaşıyorum aynısını şuan adet kanaması gibi değil ama kirleniosun yine iste hafif hafif

Bende dun vuruldum igne. Kanamam gelmedi. Gelmesi mi gerekiyo tedavinin iyi olmasi icin anlamadim.hemsireler soruyor gelmefi diyorum cok sukur diyolar:

Bende dun vuruldum igne. Kanamam gelmedi. Gelmesi mi gerekiyo tedavinin iyi olmasi icin anlamadim.hemsireler soruyor gelmefi diyorum cok sukur diyolar:
Ben iğneyi vurulduğumda değerim 1400 lerdeydi lekelenmeler vardı..bir hafta sonra kanamam başladı hızla değer düştü..

Back
X