- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Aynen ya.Aynı benrezil gibi hissediyorum böyle durumlarda
hahahahah aynen ya bende yönlerde hep kalem tuttuğum eli düşünürüm .Ay ben de geçen doktora gittim varisleri için adam sordu sağ bacak mı sol bacak mı?
5 saniye düşünüp kalem tuttuğum el sağ. Ha o zaman sol bacak dedim..
Öğretmenim ben.
2 üniversite okudum.
Ay iyi tek değilim o zaman.hahahahah aynen ya bende yönlerde hep kalem tuttuğum eli düşünürüm .
sırf utanmayayım diye takside filan taksiye binmeden önceden aklımdan sağın solun yönünü kestiriyorum sonra taksi çeviriyorum. aniden sorulunca tabi yapacak bişi yok. bir kere eşim sağda araba dedi. sola döndüm. sonra senin sağın orası mı dedi. ben sol anlamışım deyip kıvırdım. tabi şuan yemiyo. ama yabancılarda durumu kurtarıyor =)Ay iyi tek değilim o zaman.
Çünkü bazen çok utanırım
Evet ya, o da başka bir meziyet. Kardeşim GPS ile Avrupayı geziyor. Ben geçen hafta Bahçelievlerde bir mekanı bulmak için telden açtım, aşağı yürü, yukarı yürü çıkamadım işin içinden. 2 Suriyeliye sordum, E5 e nasıl çıkarım diyeŞu Maps varya benim de aram çok kötü onunla. Dün haritada bir yere bakayım dedim nasıl gidiliyor diye. Baktığım yer Beylikdüzü'nde bir an nasıl oldu anlamadım kendimi Azerbaycan haritasında gezinirken buldum yalnız oranın Azerbaycan olduğunu da anlamadım. Türki devlet olduğu kesin isimlerden de neresi olduğunu kestirebilmek için dünya haritasına bakmam gerekti.
5 yıl okuduğum üniversitenin son senesinde kampüste kayboldum desemBenim anneme İstanbul'un en karışık semtinde bir dükkanı sor, sana detaylı yol tarifi verir.
Ben bir keresinde hastalanan arkadaşıma sınıfdan evine kadar yürüyerek refakat ettim, geri sınıfa dönemedim
Rezalet ya, yulafın gramajından daha ciddi bir sıkıntı...
çok zor ya kendi boyumdan baz alıyorum diyorum ki yere uzansam benden 125 tane ucuca koymam gerekiyo falan filan iyice karmakarışık oluyorum30 gr yulafi anlamamak normal de
200 metre yani nesini anlayamiyorsunuz ki?
Niye hava atıyon ki? Allah bizi de böyle yaratmışŞOk içindeyim aaaa
Bir insan gram kadar hafif bir ölçüyü anlamayabilir. Hasass terazi degiliz sonuçta. Ama bi poşetin kaç kilo geldiğini anlar mesela.
Manavda alışveriş yaparken hiç şaşmam. KaC kilo alacaksam o kadar alırım.
Metre ve kilometre hesabını anlamayacak ne var hatunlar çıldırdınız zaarŞaşırdım kusura bakmayın.
Geçenlerde masa örtüsü isteyen bir kadına masasının ölçüsünü sordum.
Uzun kenari 1 metre, kisa kenari 1 metre dedi.
Yani masanız kare dedim.
Hayır kare değil dedi.
Ben çok şaşırdım tabi. Galiba o müşteri buralarda bi yerlerde
Bendensin der, bağrıma basarım5 yıl okuduğum üniversitenin son senesinde kampüste kayboldum desem
Ahahaha cok hossunuz yaaaçok zor ya kendi boyumdan baz alıyorum diyorum ki yere uzansam benden 125 tane ucuca koymam gerekiyo falan filan iyice karmakarışık oluyorum
Bas kuzum bass. Yalnız suç kampüste. Her taraf birbirine benziyor ben ne yapayımBendensin der, bağrıma basarım
yada bi tarif uygulayacagım mesela 30 gr yulaf ne kadar eder hiç anlamıyorum.
200 cc bir bardak demek ben de bunu biliyorum meselaMerhaba, öncelikle üniversite mezunu oldugumu belirteyim :) Ama günlük hayatta kullanılan ölçüleri asla anlayamıyorum. 200 metre sonra sola dönün derken ne kadar uzaklıkta oldugunu kestiremiyorum. yada bi tarif uygulayacagım mesela 30 gr yulaf ne kadar eder hiç anlamıyorum. anca bana 1 kaşık 10 kaşık demeleri lazım. Bunun kolay bi yolu var mı. Bu arada birbirinden alakasız 4 bölüm okuyorum ve onlardan alakasız bir işte çalışıyorum. İş başvurusunda ik cı bi psikolog bana tam teşhis olmasada hafif otizm olabilir dedi.. Yani rehber eksikliğim varmış. Birimleri anlayamamın bununla bi ilgisi olabilir diye düşündüm belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?